Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens atrakcionų parkai

Planuojame važiuoti į Latvijos Livu akvaparką birželio 22 arba 23 dieną. Dėl Joninių nebus kokių besipliuškenančių ten perteklius? Esat buvę ten tokiu metu? Nes esu girdėjus, kad braliukai latviai Jonines švenčia visą savaitę.... Tai bus jiem išeiginės, o tas reištų, kad ir darbo dieną važiuosim, bus daug žmonių...
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 06 01, 22:58)
Gal kas esate buvę Vokietijoje vandens atrakcionų parke? Kuris įdomesnis Mikolaikos ar vokiškasis?

Vokietijoj esam buvę Tropical islands thumbup.gif Tikrai labai patiko thumbup.gif

http://www.tropical-...ttractions.html

Ne kiekvienas galim nuvažiuot į tikrus tropikus, o šiame parke sukurtas toks klimatas kad jauties būtent kaip tropikuose - drėgmė, šiluma, pirtys, saunos, augalija, netgi gyvūnija ir dar daug dalykų kas susiję su rytų kultūra thumbup.gif Jei norit pažiūrėkit - keletą nuotraukų esu įmetus į fotoreportažą smile.gif

http://www.supermama...648210-250.html
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 12 18, 22:20)
temą į viršų - noriu nuomonės apie Mikolaikas, - gal kas neseniai buvote - kiek kainuoja, kaip ten viskas šiaip atrodo - labai ačiū, jei atsakysit. 4u.gif

Ir man labai idomu, kaip dabar?..
nes kaip tik ruosiames vaziuoti i Ukraina, o griztant pernakvoti PL, tai domina ne tik Mikolaikos, bet tp Bialystok, Augugstov... bigsmile.gif
Pasidalinkit prasau info ax.gif
Atsakyti
Dpomina Mikolaikos? buvau labai seniai, prieš 11 metų. Kaip ten dabar/ Ar yra koks viešbutukas, kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 07 16, 14:50)
Dpomina Mikolaikos? buvau labai seniai, prieš 11 metų. Kaip ten dabar/ Ar yra koks viešbutukas, kaip kainos?

Mes Mikolaikose buvome prieš porą metų. Tebelikęs ir viešbutis, ir vandens parkas. Kadangi toje kelionėje ir prieš ją šiek tiek ne viename naujesniame parke buvome, tai Mikolaikų truputį apšiuręs pasirodė. Bet šiaip atrakcijų daug, smagu buvo, parko kainos perdaug nuo kitų parkų (lietuviškų taip pat) nesiskyrė; viešbučiu nesinaudojome. Išskirtinumas buvo tik, kad Mikolaikose dar ir rankšluosčius gavome už tą kainą thumbup.gif . O man asmeniškai pats miestukas dar labiau už tą vandens parką patiko.
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 06 05, 09:49)
Vokietijoj esam buvę Tropical islands thumbup.gif Tikrai labai patiko thumbup.gif

http://www.tropical-...ttractions.html

Ne kiekvienas galim nuvažiuot į tikrus tropikus, o šiame parke sukurtas toks klimatas kad jauties būtent kaip tropikuose - drėgmė, šiluma, pirtys, saunos, augalija, netgi gyvūnija ir dar daug dalykų kas susiję su rytų kultūra  thumbup.gif Jei norit pažiūrėkit - keletą nuotraukų esu įmetus į fotoreportažą smile.gif

http://www.supermama...648210-250.html

Ir aš esu čia buvusi. Žiauriai patiko wub.gif buvom berods 3h, bet visko nespėjom apeiti biggrin.gif tikrai labai verta apsilankyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 07 16, 15:18)
Mes Mikolaikose buvome prieš porą metų. Tebelikęs ir viešbutis, ir vandens parkas. Kadangi toje kelionėje ir prieš ją šiek tiek ne viename naujesniame parke buvome, tai Mikolaikų truputį apšiuręs pasirodė. Bet šiaip atrakcijų daug, smagu buvo, parko kainos perdaug nuo kitų parkų (lietuviškų taip pat) nesiskyrė; viešbučiu nesinaudojome. Išskirtinumas buvo tik, kad Mikolaikose dar ir rankšluosčius gavome už tą kainą thumbup.gif . O man asmeniškai pats miestukas dar labiau už tą vandens parką patiko.

Ačiū už atsakymą.
Kiek valandų buvot? Mes praeitais metais LIVU buvom 2 val, tai dar valandžiukė gal ir būtų buvus nieko, nes nespėjom aplankyti bariuko ir pirtelių. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 22 liepos 2011 - 18:21
QUOTE(Mergelė @ 2011 07 22, 19:19)
Ačiū už atsakymą.
Kiek valandų buvot? Mes praeitais metais LIVU buvom 2 val, tai dar valandžiukė gal ir būtų buvus nieko, nes nespėjom aplankyti bariuko ir pirtelių. tongue.gif

Dabar tiksliai nepasakysiu, bet standartiškai imame 3-4 valandas: mums vien persirenginėjimams ir prausimuisi valanda sueidavo (vaikams tada nuo 6 mėn. iki 8 metų tebuvo).
Atsakyti
O Lenkijoj apart Mikolaiku parko ar dar buve kokiuose, kur jie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2012 08 20, 19:40)
O Lenkijoj apart Mikolaiku parko ar dar buve kokiuose, kur jie? smile.gif

buvom Krokuvoj - nieko ypatingo tikrai...Su lietuviškais nėra ką lygint - daug prasčiau.Bet kai šalia buvom, spec nereikėjo važiuot, tai nuėjom...
Atsakyti
Sveiki,

Matau, kad kai kas buvote Vokietijos vandens pramogu parke Tropical Island. Domina atsiliepimai, atrakcionai, tinkami vaikams (6 metu), nes siais metais ir mes ruosiames ten apsilankyti,
Gal kas vaziavote ne masina, o traukiniu is Berlyno ?Buciau labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ką nors apie Liepojos olimpinį vandens centrą? Gal kas buvot, matėt, ar verta su vaikais nuvažiuot?

Atsakyti