Mes liepos mėnesį buvom Prahos akvaparke mūsų šeimynai žiauriai patiko, prieš Druskininkus jis nublanko gerokai, or ir kainos Prahoje gerokai mažesnės - tris valandas šeima turškėmės už nepilnai dviejų Druskininkuose, o ir tvarka idealesnė
O gal žinote, ar galima rezervuotis vietas Livu su debetine kortele? Kreditines neturiu..
Ar pastaruoju metu vaziavusiems i Latvija uzteko tik asmens tapatybes korteles??
Tikrai užtenka tik asmens tapatybės kortelės paskutinius porą metų tik su ja ir važiuoju Latvijon
gaivinam tema!
Gal bus nauju palyginimu tarp druskininku, livu ir tropikanos? kuris jums geriausias?
Gal bus nauju palyginimu tarp druskininku, livu ir tropikanos? kuris jums geriausias?
Sveiki. Mes esam buve Druskininku ir Livu parkuose. Asmeniskai man musiskis daugiau patiko . Druskininkuose kazkaip man erdviau yra, ir atrakciju daugiau. O Jurmaloje gaunasi toks pasivus plaukiojimas ir tiek . Vienintielis kas patiko Livu tai burbuliojancios lovos is lauko puses . Vienu zodziu grizti i Livu nenoreciau. O vat kas liecia pacios Jurmalos .... ...
Parduodam kvietimą 1 dienai pramogauti 4 asmenims ( 2 suaugę ir 2 vaikai) į Jurmalos vandens parką. Kaina 125 Lt. Šiaip kainuoja apie 50 Latų, t.y. apie 250 Lt. Patys neturim galimybės nuvažiuoti. Kvietimas galioja iki kovo mėn. Mano tel. 8-682 45635 Gitana.
o mes žadam vasarą važiuoti į druskininkų vandens parką.gal kas buvot?ar patiko?
QUOTE(gitanuxxx @ 2011 01 10, 12:23)
Parduodam kvietimą 1 dienai pramogauti 4 asmenims ( 2 suaugę ir 2 vaikai) į Jurmalos vandens parką. Kaina 125 Lt. Šiaip kainuoja apie 50 Latų, t.y. apie 250 Lt. Patys neturim galimybės nuvažiuoti. Kvietimas galioja iki kovo mėn. Mano tel. 8-682 45635 Gitana.
Imu
QUOTE(mamy123 ' @ 2011 01 11, 17:55)
o mes žadam vasarą važiuoti į druskininkų vandens parką.gal kas buvot?ar patiko?
Na mums Druskininkų vandens parke labai patiko, ten pagrindinis akcentas yra pirčių kompleksas, kuris tikrai labai gausus. Vandens atrakcionai nėra labai įspūdingi.
Gal kas esate buvę Vokietijoje vandens atrakcionų parke? Kuris įdomesnis Mikolaikos ar vokiškasis?