QUOTE(moony @ 2007 03 11, 22:54)
HEh nu va , nukakom mes kazkaip y Livu akvaparka, nu ka galiu pasakyti. Kai ne karto nebuvau bandzius tokiu pramogu tai patiko. Visu neisbandziau atrakcionu tu dvieju oranzinio ir raudono taip ir neidrysau , uzteko pamatyti kaip zmones nuo ju nusileide nesuvokia kas su jais pasidare...
Seip tai be nusibrozdinimu, melyniu neapsieita. Prie mano akiu vaikinukas nusileido is geltono atrakciono su kraujais pasruvusia galva..... , o poto nuo laiptu nudardejo tokia mergina irgi kraujais pasruvo iskart... tai kad baisu ten ne tik kad atrakcionais leistis o ir vaiksciot Nu bet is dalies visai liuks, jei nieko nebijai... as biski prie bailiuju...
Seip tai be nusibrozdinimu, melyniu neapsieita. Prie mano akiu vaikinukas nusileido is geltono atrakciono su kraujais pasruvusia galva..... , o poto nuo laiptu nudardejo tokia mergina irgi kraujais pasruvo iskart... tai kad baisu ten ne tik kad atrakcionais leistis o ir vaiksciot Nu bet is dalies visai liuks, jei nieko nebijai... as biski prie bailiuju...
Eik jau eik kad slidu ten tai tiesa, aš tai irgi nuo tų dviejų leistis pabijojau... BET - po pirmo apsilankymo akvaparke taip užsimaniau ten darkart kad po kelių mėnesių vėl murkdžiaus vandenuke Latvijoj ir ką jūs sau manot - noriu ten vistiek, nors tu ką o kad nenukristum nuo laiptų, tai tam dalykui yra turėklai ir šlepetės, kurias dėvėt vaikštant vos ne privaloma ir ką - užtat grįžau nenusibrozdinęs ir neapsikraujavęs, ir nemanau kad kitąkart man taip (tfu tfu tfu - prietaringas aš ) nutiks. O jūs taigi sveiki gyvi grįžot, tai ko čia dabar bijot tiesiog teisingai darėt kad saugojotės ir jei jau nenorėjot tais dviem baisiaisiais čiuožt tai ir nečiuožėt