Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 04 liepos 2007 - 11:50
O cia mano sijonas, tik nelabai gerai gal matosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 07, 20:40)

Iš to, kiek matosi, atrodo gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 07, 17:41)
Iš to, kiek matosi, atrodo gražus thumbup.gif

aciu labai bigsmile.gif
forumas labai prisidejo prie sio daikciuko, rasta cia radau thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Atrodo tikrai labai gražus. Čia, kiek suprantu, tas kur baltas ananasinis buvo. Aš į jį irgi labai seilę varvinu, bet dabar nežinau kada išeis jį pradėt - namie remontas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 07 07, 21:00)
Atrodo tikrai labai gražus. Čia, kiek suprantu, tas kur baltas ananasinis buvo. Aš į jį irgi labai seilę varvinu, bet dabar nežinau kada išeis jį pradėt - namie remontas  doh.gif

panasiai kaip ananasinis biggrin.gif tik virsu pati galvojau, o po apacia auksinis pamusalas.
Atsakyti
Labai liuks sijonas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 08, 13:15)
panasiai kaip ananasinis biggrin.gif tik virsu pati galvojau, o po apacia auksinis pamusalas.

Labai gražus sijonas wub.gif Aš taip pat nusižiūrejus ta patį, tik nežinau kada rasiu laiko pradėti blush2.gif . Dabar neriu Etro sijoną, tai jau įpusėjau.
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 07, 18:40)
user posted image

kiek daziebiu,tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Labai gražus thumbup.gif . Iš kokių siūlų nėrei? Ir kiek jū reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 07 08, 20:17)
Labai gražus thumbup.gif . Iš kokių siūlų nėrei? Ir kiek jū reikėjo?

Siulu pavadinimo nepasakysiu, nes jie buvo babinoje ir ten nebuvo etiketes. Siaip jie tokie blizgus (be blizgancio siulo), labai graziai krenta. Kiek ju reikejo, net nebeprisimenu, nes kai nusipirkau gal koki 200g su trupuciu, tai man ju liko, nusprendziau dar ir suknele tokia permatoma nusinerti. Siaip siulai tikrai thumbup.gif

ACIU VISOMS LABAI! blush2.gif Pirma karta rodausi savo darbeli, nors pas mane ju pilna spinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 07 08, 17:54)
Labai gražus sijonas wub.gif  Aš taip pat nusižiūrejus ta patį, tik nežinau kada rasiu laiko pradėti  blush2.gif . Dabar neriu Etro sijoną, tai jau įpusėjau.

Merginos, aš čia gal ne į temą (kaip blondinė lotuliukas.gif ), bet kur kaunietės pamušaliukus perkat?
Atsakyti