aciukas
O cia mano sijonas, tik nelabai gerai gal matosi
QUOTE(Latina @ 2007 07 07, 20:40)
O cia mano sijonas, tik nelabai gerai gal matosi
Iš to, kiek matosi, atrodo gražus
QUOTE(Sophi @ 2007 07 07, 17:41)
Iš to, kiek matosi, atrodo gražus
aciu labai
forumas labai prisidejo prie sio daikciuko, rasta cia radau
Atrodo tikrai labai gražus. Čia, kiek suprantu, tas kur baltas ananasinis buvo. Aš į jį irgi labai seilę varvinu, bet dabar nežinau kada išeis jį pradėt - namie remontas
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 07 07, 21:00)
Atrodo tikrai labai gražus. Čia, kiek suprantu, tas kur baltas ananasinis buvo. Aš į jį irgi labai seilę varvinu, bet dabar nežinau kada išeis jį pradėt - namie remontas
panasiai kaip ananasinis tik virsu pati galvojau, o po apacia auksinis pamusalas.
QUOTE(Latina @ 2007 07 08, 13:15)
panasiai kaip ananasinis tik virsu pati galvojau, o po apacia auksinis pamusalas.
Labai gražus sijonas Aš taip pat nusižiūrejus ta patį, tik nežinau kada rasiu laiko pradėti . Dabar neriu Etro sijoną, tai jau įpusėjau.
QUOTE(Latina @ 2007 07 07, 18:40)
kiek daziebiu,tai tikrai
Labai gražus . Iš kokių siūlų nėrei? Ir kiek jū reikėjo?
QUOTE(aukse7 @ 2007 07 08, 20:17)
Labai gražus . Iš kokių siūlų nėrei? Ir kiek jū reikėjo?
Siulu pavadinimo nepasakysiu, nes jie buvo babinoje ir ten nebuvo etiketes. Siaip jie tokie blizgus (be blizgancio siulo), labai graziai krenta. Kiek ju reikejo, net nebeprisimenu, nes kai nusipirkau gal koki 200g su trupuciu, tai man ju liko, nusprendziau dar ir suknele tokia permatoma nusinerti. Siaip siulai tikrai
ACIU VISOMS LABAI! Pirma karta rodausi savo darbeli, nors pas mane ju pilna spinta
QUOTE(j_jurgita @ 2007 07 08, 17:54)
Labai gražus sijonas Aš taip pat nusižiūrejus ta patį, tik nežinau kada rasiu laiko pradėti . Dabar neriu Etro sijoną, tai jau įpusėjau.
Merginos, aš čia gal ne į temą (kaip blondinė ), bet kur kaunietės pamušaliukus perkat?