Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Amade thumbup.gif gerai einasi tau. spalvyte siulu grazi smile.gif

o as baigiau pagaliau mamai sijona. isploviau, istiso gal dar +15cm.. teko ardyt smile.gif dabar beliko krastelis, bet mamai jau nebeustenka tik bliuskutes su sijonu, dabar dar ir megztuko uzsinorejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Free Form:
http://gina_renay.bl...expressions.htm
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 27, 21:48)
sveikos, giriuosi, kaip einasi man nerti Sarafana

swoon.gif Kaip graziai bus. Uzpavydejau iki raudonumo ir modelio, ir spalvos wub.gif Buvau suknele is apskritimu senai nusiziurejus.. Nesiryzau niekaip pradet, bet tas sarafanas nei kiek nenusileidzia suknelei thumbup.gif

Susisuko man galvele wacko.gif Norejau sijono, bet itariu imsiuos kazko panasaus i si sarafana blink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuse @ 2007 07 01, 11:08)

man nieko nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 07 01, 12:27)
swoon.gif Kaip graziai bus. Uzpavydejau iki raudonumo ir modelio, ir spalvos wub.gif Buvau suknele is apskritimu senai nusiziurejus.. Nesiryzau niekaip pradet, bet tas sarafanas nei kiek nenusileidzia suknelei  thumbup.gif

Susisuko man galvele wacko.gif Norejau sijono, bet itariu imsiuos kazko panasaus i si sarafana  blink.gif

tongue.gif as irgi buvau nuziurejus sijonus ir melynaja suknele, bet man jie biski aukstasis pilotazas pasirode ir tada osinkoj atradau si sarafana. thumbup.gif Ir smagiai, ir greitai darbas einasi su juo ax.gif
Atsakyti
Gal ir durnai nuskambes klausimas blush2.gif o kaip pradeti nerti tarp jau nunertu pusapskritimiu?(kalbu apie sarafana) tiesiog risamas siulas ar cia kazkaip kitaip,nes labai dailiai atrodo ir niekur nesimato jokiu jungimo zenklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 01, 15:26)
man nieko nerodo  g.gif

Aga, ir man... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 07 01, 22:06)
Gal ir durnai nuskambes klausimas blush2.gif o kaip pradeti nerti tarp jau nunertu pusapskritimiu?(kalbu apie sarafana) tiesiog risamas siulas  ar cia kazkaip kitaip,nes labai dailiai atrodo ir niekur nesimato jokiu jungimo zenklu ax.gif

g.gif na, pirmiausiai as nuneriau pynele, kurios ilgis per krutine (po ja), sujungiau i apskritima, nuneriau 1 eile stulpeliu su uzmetimu. Tada nukirpau siula, ir prie to pagrindo nuneriau 5 akiu pynele, kuria sujungiau vel su pagrindu, tada padarau 2-3 jungiamuosius stulpelius (tokie kur jungiam serveteles... blush2.gif ), apsuku, neriu 1 eile stulpeliu su uzmetimu, kai prieinam iki pagrindo, tada vel jungiamasis stulpelis, apsuku ir neriu 3 pyneles+zemas stulpelis kas 2-3 stuplepliai), vel sujungiu, plius 2 jungiamieji stulpeliai... as viska neriau is galvos, tai net sunku paaiskint, kaip darau blush2.gif Jei as cia viviskai neaiskiai aiskinu, namuose galesiu nufotkint eiga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 07 02, 17:33)
g.gif na, pirmiausiai as nuneriau pynele, kurios ilgis per krutine (po ja), sujungiau i apskritima, nuneriau 1 eile stulpeliu su uzmetimu. Tada nukirpau siula, ir prie to pagrindo nuneriau  5 akiu pynele, kuria sujungiau vel su pagrindu, tada padarau 2-3 jungiamuosius stulpelius (tokie kur jungiam serveteles...  blush2.gif ), apsuku, neriu 1 eile stulpeliu su uzmetimu, kai prieinam iki pagrindo, tada vel jungiamasis stulpelis, apsuku ir neriu 3 pyneles+zemas stulpelis kas 2-3 stuplepliai), vel sujungiu, plius 2 jungiamieji stulpeliai... as viska neriau is galvos, tai net sunku paaiskint, kaip darau  blush2.gif Jei as cia viviskai neaiskiai aiskinu, namuose galesiu nufotkint eiga  blush2.gif

ai nesivargink su tais fotkinimais,nebent daugiau norinciu pamatyti butu ax.gif as turbut nenersiu nieko panasaus(bent kolkas) bet pamaciau visiskai nematyta dalyka ir susidomejau,tuo labiau kad tavo labai dailiai atrodo nerinukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos man reikia jusu patarimo, baigineju savo sijona (patricia pepe) jis kazkaip keistai gaunasi trumpas, na isiskalbsiu gal patys, bet vistiek, maciau viena sijona su pasijoniu, kurio apacioj tiulis, t.y. visas pasijonis is kazkokios medziagos, o pati apacia tiulio. idomu tik ar tinka tiulis prie megzto? g.gif mastau kad taip ilgio siek tiek prisidetu. g.gif
Atsakyti
Esu mačius, kad tikrai tinka ax.gif
Atsakyti
galiu patvirtinti ,kad tiulis po apačia net labai tinka. Pati esu dariusi ax.gif
Atsakyti