Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Amade @ 2007 06 27, 22:48)
sveikos, giriuosi, kaip einasi man nerti Sarafana

Pažiūrėjus kaip gražiai einasi darbukas, man irgi pirštus pradeda niežėt lotuliukas.gif reikas gal susiorganizuot kelionę į gariūnus siūlų ieškoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 28 birželio 2007 - 13:48
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 06 28, 13:43)
bet ir saunuoles jus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu tokiu grozybiu prisiziurejau!!! dievinu ranku darbo drabuzelius....idomu,per kiek laiko nusinarpliojat pvz. vc sijonuka? suprantu kad tai priklauso nuo nerejos igudimo,siulu storio ir pan....bet vistiek idomu ax.gif

Man prireiks dviejų savaičių, manyčiau. Galiu nerti tik kai vaikas miega - vėlai vakare. Jei turėčiau laisvus vakarus nunerčiau per savaitę be vargo.
Atsakyti
Amade siandien sapnavau,kad tu nusimezgei ne sarafana ,o suknele su rankovytem biggrin.gif .is tu zaliu siulu ax.gif nu kaip graziai atrode thumbup.gif suknele nuo klubu platejanti ,o rankoves kaip sparniukai tokie 4u.gif nu graziai atrodei mirksiukas.gif kas cia man pasidare,kad tave cia taip susapnavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 06 29, 10:28)
Amade siandien sapnavau,kad tu nusimezgei ne sarafana ,o suknele su rankovytem  biggrin.gif .is tu zaliu siulu ax.gif  nu kaip graziai atrode thumbup.gif suknele nuo klubu platejanti ,o rankoves kaip sparniukai tokie  4u.gif  nu graziai atrodei  mirksiukas.gif  kas cia man pasidare,kad tave cia taip susapnavau  g.gif

xi xi xi lotuliukas.gif va čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 29, 08:33)
xi xi xi  lotuliukas.gif  va čia tai geras  lotuliukas.gif

man ir paciai keista lotuliukas.gif idomu ka cia reiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 06 29, 11:15)
idomu ka cia reiskai g.gif

Kad jau apsikrėtei SM virusu lotuliukas.gif tikriausiai jau čia sunkiausia stadija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 29 birželio 2007 - 10:55
QUOTE(bugytė @ 2007 06 29, 09:54)
Kad jau apsikrėtei SM virusu  lotuliukas.gif tikriausiai jau čia sunkiausia stadija  lotuliukas.gif

reikia eit pas daktarus ,tegul iesko ligos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 06 29, 09:28)
Amade siandien sapnavau,kad tu nusimezgei ne sarafana ,o suknele su rankovytem  biggrin.gif .is tu zaliu siulu ax.gif  nu kaip graziai atrode thumbup.gif suknele nuo klubu platejanti ,o rankoves kaip sparniukai tokie  4u.gif  nu graziai atrodei  mirksiukas.gif  kas cia man pasidare,kad tave cia taip susapnavau  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 29, 15:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau gal tikrai smarkiai susirgau SM liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 21, 13:25)
mastau.gif nezinau, kokie, nes radau pas mama... ji planavo is ju kazka megzt, bet as konfiskavau  tongue.gif , o etiketes kazkaip mistiskai nuo visu nuluptos  blink.gif Zinai, bet maikutei tai jie tikrai per stori, ypac jei vaseliu nert  unsure.gif As ta sarafana tikiuosi rudeni nesioti...  blush2.gif

buk gera,duok man savo zalio sarafano schema,arba pasakyk,kur galiu susirast.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 27, 22:48)
sveikos, giriuosi, kaip einasi man nerti Sarafana

Negaliu susilaikyti nepagyrusi - nuostabu. Turėtų labai gražiai gautis. Man iškilo klausimas, kokie ten siūlai, kokio storioir kokiu vašeliu neri?
Atsakyti
QUOTE(dalila @ 2007 06 29, 19:17)
buk gera,duok man savo zalio sarafano schema,arba pasakyk,kur galiu susirast.

viena (apacioje lapo) ir kita chemos, pagal kurias neriu... tiksliau pasakius pagal jas supratau, kaip mazdaug tie apskritimai neriasi ir neriu is galvos ir apskritimu dydi ir panasiai. Nezinau, ar gerai dariau, pirmiausia nusineriau pynele, ir tada jau nuo jos neriu tuos apskritimus... Jei kas suprato.
Kokie siulai neisivaizduoju, nes nera etikeciu, nes as juos radau pas mama. Vaselis gal apie 3 storio
Atsakyti