Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

aš irgi Etro sijonuką neriu, raudoną tokį, bet te man visiškai improvizacija gavosi blink.gif savatgalį mama pasijonį padarys tai tada ir pasigirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 06 22, 14:42)
baigiau dukrai nert sijoną ... tai pirmasis mano sijonas vašeliu...  blush2.gif
user posted image

Tie kvadrateliai kokie liuks thumbup.gif biggrin.gif

Beje, kad jau bugyte idejo tokia bliuskute su nuogais peciais, tai noriu paklausti, ar nera ne viena bandziusi tokios bliuskutes megzti ar nerti ir ideti kazkokius kriutines dekliukus?! Bandau issiaiskinti ka deda i sportiniu sokiu sukneles, taciau niekur dar negavau informacijos.. Buvau galvojus, gal liemeneles kauselius pritvirtinti.. ax.gif
man labai patinka tokios bliuskutes , tik krutine nera labai maza ir labai nemegstu, kai neikas neprilaiko, o persvieciamos petneseles man nelabai graziai atrodo, nes vis tiek matosi, kad yra..
Papildyta:
p.s. kur to Etro sijono schema, jau ir as noriu paziureti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 24 birželio 2007 - 15:12
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 24, 16:12)
Beje, kad jau bugyte idejo tokia bliuskute su nuogais peciais, tai noriu paklausti, ar nera ne viena bandziusi tokios bliuskutes megzti ar nerti ir ideti kazkokius kriutines dekliukus?! Bandau issiaiskinti ka deda i sportiniu sokiu sukneles, taciau niekur dar negavau informacijos.. Buvau galvojus, gal liemeneles kauselius pritvirtinti..  ax.gif
man labai patinka tokios bliuskutes , tik krutine nera labai maza ir labai nemegstu, kai neikas neprilaiko, o persvieciamos petneseles man nelabai graziai atrodo, nes vis tiek matosi, kad yra..
Papildyta:
p.s. kur to Etro sijono schema, jau ir as noriu paziureti smile.gif

Kas dėl tų dėkliukų suknelėse, tai mes dedam tokius, kur audinių parduotuvėje būna pirkti (bent jau dukrai kai sukneles siuvom).
Atsakyti
Ar aš kvaila, ar čia nėra to ETRO sijono schemos? Labai norėčiau jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Janina @ 2007 06 26, 15:49)
Ar aš kvaila, ar čia nėra to ETRO sijono schemos? Labai norėčiau jos ax.gif

tikrai yra.. nuoroda-4tam puslapyje šios temos...
Atsakyti
Bet as toje nuorodoje randau tik patį modelį, o schemos, tai....
Atsakyti
QUOTE(Janina @ 2007 06 26, 18:16)
Bet as toje nuorodoje randau tik patį modelį, o schemos, tai....

Visos Etro sijono schemos šioje nuorodoje: http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=130409
Atsakyti
Visos Etro sijono schemos šioje nuorodoje: http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=130409

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
sveikos, giriuosi, kaip einasi man nerti Sarafana
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 27, 20:48)

labai grazi spalva thumbup.gif ir labai dailiai mezgi ax.gif laukiam galutinio rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 27, 22:48)

Labai gražiai gaunasi ,tik man labai įdomu iš kokių siūlų neri (na kokia sudėtis ir pan.)
Atsakyti
bet ir saunuoles jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu tokiu grozybiu prisiziurejau!!! dievinu ranku darbo drabuzelius....idomu,per kiek laiko nusinarpliojat pvz. vc sijonuka? suprantu kad tai priklauso nuo nerejos igudimo,siulu storio ir pan....bet vistiek idomu ax.gif
Atsakyti