Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bielra @ 2007 10 30, 17:05)
Na štai, prašom...
user posted image

LABAI DIDELIS ACIU TAU, BIELRA 4u.gif
Atsakyti
nu ka nusimato darbingas savaitgalis, nes pranese nekokius orus....... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2007 10 31, 09:01)
nu ka nusimato darbingas savaitgalis, nes pranese nekokius orus.......  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 10 31, 10:12)

lotuliukas.gif As ta pati pagalvojau, kai isgirdau oru prognoze..oi dirbsim visos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dirbsim, dirbsim,biškį tarpuose žvakeles padegliosim ir vėl megsim, nersim:))O pirmadienį girsimės, lauksim pasirodančių ką nuveikėme:))
Man tai ramybės pamušalas neduoda, vis galvoju iš kokios medžiagos, kiek jos reikia,kaip siūti???????? Klaustukų ...n 4u.gif
Atsakyti
del pamusalo...po vasariniu sijonu tai dejau atlasini, taip graziau krenta nerinys, po sunkele dejau trikotazini-patogu, bet jauciu kad teks pasisiuti atlasini tai pat arba bent posijonine dalimi bigsmile.gif

del ilgo nerimo-mezgimo savaitgalio tai is ties laaaaaaaaabai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 01 lapkričio 2007 - 12:19
Vaidilute, kaip sekasi nerti sijonuka? mirksiukas.gif
Aš pas siuvėją uzsisakiau du pamušalus - juodą ir turkio spalvos! lotuliukas.gif
Žadėjo šeštadieniui pasiūti..., bet jaučiu vėl bus negerai... Nesiseka man su tais pamušalais verysad.gif
Atsakyti
[quote=bielra,2007 11 01, 20:16]
Nesiseka man su tais pamušalais verysad.gif

O as periodiskai lankau skudurynus ir ieskau iv. spalvu naktinuku sukneles, kostiumelio pamusalams. Po 5-8 litukus... Idealiai tinkancios spalvos vis dar ieskau. Jei procesas uzsites, sukneles kaina nepastebimai isaugs (siuliukai-kid seta-6 stukos beveik) plius 1, 2, 3, 4 pamusaliniai naktinukai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kose: 01 lapkričio 2007 - 21:00
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 29, 18:09)
http://public.fotki....i/p1070110.html
tuikiuosi, kad rodys, va mano svaitgalio triūsas.Be pamušalo aišku:) Gal gausiu patarimų iš jūsų kokio reikėtųsmile.gif

ant to sijono dar diziuka koki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 01, 22:16)
Vaidilute, kaip sekasi nerti sijonuka?  mirksiukas.gif
Aš pas siuvėją uzsisakiau du pamušalus - juodą ir turkio spalvos!  lotuliukas.gif
Žadėjo šeštadieniui pasiūti..., bet jaučiu vėl bus negerai... Nesiseka man su tais pamušalais  verysad.gif

na mano sijonukas eina i pabaiga jei nieko nenumatyto nenutik tai zadu ryt pabaikti thumbup.gif o pamusaliuka lyg ir turiu g.gif tik reiks pasiuti blush2.gif bet galesiu tik kai baigsiu savo sijonuka thumbup.gif as juo taip dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti