Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

[quote=Gitta,2007 10 29, 14:16]
Pasirodau savo Etro sijoną, nunertas tai seniai, tik niekaip neprisiruošiau pasirodyt blush2.gif dar pasijonio reikia, čia su pirmu pasitaikiusiu blush2.gif
user posted image

labai grazus sijonas thumbup.gif
Atsakyti
Bielra labai is graziu siulu mezgi. Tik va neuzkliuvo akis uz sudeties. Ar tik ten ne 100 proc. merino vilna? kazin kaip nesiotusi sijonui? vaseliu buvau apnerus savo leliukui apkloteli tokia panasia vilnele, tai skalbimus neblogai atlaiko smile.gif bet cia vistiek sijonas...... as sakau gal tokie siulai tiktu VS sijonui? kazkaip visos pagrinde ji mezge is maxi siuliuku, bet as ji isivaizduoju va is tokiu siltesniu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2007 10 30, 08:19)
Bielra labai is graziu siulu mezgi. Tik va neuzkliuvo akis uz sudeties. Ar tik ten ne 100 proc. merino vilna? kazin kaip nesiotusi sijonui? vaseliu buvau apnerus savo leliukui apkloteli tokia panasia vilnele, tai skalbimus neblogai atlaiko  smile.gif bet cia vistiek sijonas...... as sakau gal tokie siulai tiktu VS sijonui? kazkaip visos pagrinde ji mezge is maxi siuliuku, bet as ji isivaizduoju va is tokiu siltesniu....  g.gif

Taip, ten 100 % Merinos vilna, kaip nešiosis nežinau... teks panešioti ir tada jau galėsiu pasakyti mirksiukas.gif
Vakar jau jį pabaigiau, beliko tik pamušalas... ir galėsiu pasirodyti. Nesigavo tai ko tikėjausi, bet gavosi pakankamai gerai.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 30, 09:28)
Taip, ten 100 % Merinos vilna, kaip nešiosis nežinau... teks panešioti ir tada jau galėsiu pasakyti  mirksiukas.gif
Vakar jau jį pabaigiau, beliko tik pamušalas... ir galėsiu pasirodyti. Nesigavo tai ko tikėjausi, bet gavosi pakankamai gerai.

Pasirodyk greičiau, Bielra, labai smalsu biggrin.gif Turėtų būt laabai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 10 30, 12:33)
Pasirodyk greičiau, Bielra, labai smalsu  biggrin.gif  Turėtų būt laabai gražu  smile.gif

Tai kad man pamušalą pasius tik penktadienį! doh.gif
Atsakyti
Merginos, dėl pamušalo, kokį audinį perkate???? oks geriausiai nešiojasi, "krenta"??
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 30, 15:09)
Merginos, dėl pamušalo, kokį audinį perkate???? oks geriausiai nešiojasi, "krenta"??

Va, va ir man toks klausimas pasistojo lotuliukas.gif

Papildyta:
Šiandien vakare einu pas siuvėją ir nežinau ką jai pasakyti...
Nusinėriau vasarinę suknelę ir pasisiuvau jau net du pamušalus ir nei vienas netinka... doh.gif , jau nebežinau nei ką ir daryti!
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 30, 09:28)

Oi Bielra,kaip nekantraujam pamatyt tavo sijonuka. mirksiukas.gif O kiek siuliuku sumezgei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 10 30, 16:41)
Oi Bielra,kaip nekantraujam pamatyt tavo sijonuka.  mirksiukas.gif  O kiek siuliuku sumezgei?  ax.gif

va va, ir man įdomu, kiek siuliuku suėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 10 30, 15:41)
Oi Bielra,kaip nekantraujam pamatyt tavo sijonuka.  mirksiukas.gif  O kiek siuliuku sumezgei?  ax.gif

Pardavėjos siūlė pirkti 10, aš nusipirkau 8, bet dar 2 liko lotuliukas.gif
Tai arba reikia dar nusipirkti ir a la švarkelį nusinerti arba pasikeisti į kitokius siūliukus, dar kokiam sijonui. Nors laukia manęs labai didelis darbas, prižadėjau sesei, kad gaus dovanų po eglute suknelę..., tai reikia tęsėti pažadą...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 30, 16:46)
Pardavėjos siūlė pirkti 10, aš nusipirkau 8, bet dar 2 liko  lotuliukas.gif
Tai arba reikia dar nusipirkti ir a la švarkelį nusinerti arba pasikeisti į kitokius siūliukus, dar kokiam sijonui. Nors laukia manęs labai didelis darbas, prižadėjau sesei, kad gaus dovanų po eglute suknelę..., tai reikia tęsėti pažadą...

oho, as varvinu seile del sukneliu, bet dar su vaseliu tam nesiryzciau, o va sijonukui pasiryzau. ax.gif Siandien ir vaseliu prisipirkau kokiu neturejau . Bandysim nert blush2.gif Beje,o kaip ten tie purus stulpeliai neriasi? Pabandyciau-o jei neiseis - apsieisim be ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 10 30, 15:50)
oho, as varvinu seile del sukneliu, bet dar su vaseliu tam nesiryzciau, o va sijonukui pasiryzau.  ax.gif  Siandien ir vaseliu prisipirkau kokiu neturejau . Bandysim nert  blush2.gif Beje,o kaip ten tie purus stulpeliai neriasi? Pabandyciau-o jei neiseis - apsieisim be ju  mirksiukas.gif

Na štai, prašom...
user posted image
Atsakyti