Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Gitta, labai gražu! thumbup.gif Ir tas baltas pasijonis labai gražiai žiūrisi, tik ilgesnio truputėli norėtusi...
Atsakyti
Dovyda,labukas. mirksiukas.gif Kaip ten tavo rankdarbiai? mirksiukas.gif Ar jau baiginėji?Čia aš, kuri mezga suknelę ir laukia kad pradėsi ją nerti ax.gif .Ar nepasikeitė planai? g.gif Kas dabar tavo eilėj stovi? g.gif Aš po suknelės žadu sijoną megzti. ax.gif O suknelės priekį tai vakar pabaigiau. ax.gif Tik kažko tai atrodo kad gali būti ankštoka...... g.gif g.gif g.gif Ar tik nereiks ardyti. g.gif g.gif Jei ir toliau tokie bus mano tempai tai greitai mane pasivysi..... ax.gif
Atsakyti
koks gražus, GITTA thumbup.gif
Dabar neriu VS, o tada tikriausiai reiks ir Etro pradėt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 29, 14:06)
Na štai, pafotkinau, bet nelabai kas matosi, tai pasakysiu, kad jie yra Itališki..., o metražas tai 170 m.
user posted image

Bielra, o gali pasakyt kokio storio vaseliu pradejai nert, ir kokiu reik pabaigt.... mirksiukas.gif Zodziu kiek vaseliu ir kokio storio reiks? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 10 29, 14:09)
Bielra, o gali pasakyt kokio storio vaseliu pradejai nert, ir kokiu reik pabaigt....  mirksiukas.gif  Zodziu kiek vaseliu ir kokio storio reiks?  doh.gif

Pradėjau nerti 2,5 numerio, po to 3, tada 3,5 ir dabar neriu 4! doh.gif Didesnio jau nebeimsiu...
Kai padedu ant stalo tą sijoną, jis labai gražiai išplatėja, bet kai pasimatuoju, tai galėtų būti dar platesnis, nes ant klubu išsitempia ir gaunasi kaip ir tiesus...
Na bus matyt, kaip ten gausis, gal dar išskalbus reikės truputėlį paformuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 29, 15:22)
Pradėjau nerti 2,5 numerio, po to 3, tada 3,5 ir dabar neriu 4!  doh.gif Didesnio jau nebeimsiu...
Kai padedu ant stalo tą sijoną, jis labai gražiai išplatėja, bet kai pasimatuoju, tai galėtų būti dar platesnis, nes ant klubu išsitempia ir gaunasi kaip ir tiesus...
Na bus matyt, kaip ten gausis, gal dar išskalbus reikės truputėlį paformuoti  g.gif

Na man labai graziai ziurisi tavo sijonukas. ax.gif Ir dar norejau paklaust-ka ten schemutej reiskia tie juodi ir pilki ovalai? (atsiprasau, nesu didele vaselio drauge, tai ir issifruot nelabai moku, visai kitas dalykas su virbalais blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif gražiai gaunasi bigsmile.gif
mačiau panašios sudėtės-išvaizdos siūlų RIMI,atrodo po 2,99 už matkelį tokį nedidelį,sakiau reiks nusipirkti ir irgi kokį nusinarplioti bigsmile.gif tik mano ananasinis dar laukia pradėtas blush2.gif doh.gif

QUOTE(Gitta @ 2007 10 29, 14:16)
Pasirodau savo Etro sijoną, nunertas tai seniai, tik niekaip neprisiruošiau pasirodyt  blush2.gif dar pasijonio reikia, čia su pirmu pasitaikiusiu  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif kaip gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 10 29, 14:28)
Na man labai graziai ziurisi tavo sijonukas.  ax.gif  Ir dar norejau paklaust-ka ten schemutej reiskia tie juodi ir pilki ovalai? (atsiprasau, nesu didele vaselio drauge, tai ir issifruot nelabai moku, visai kitas dalykas su virbalais  blush2.gif )

Čia taip vadinamas purusis stulpelis, bet aš jo nedariau... schmoll.gif
Jei labai reikės aprašymo kaip jis neriamas galėsiu parašyti.
Atsakyti
http://public.fotki....i/p1070110.html
tuikiuosi, kad rodys, va mano svaitgalio triūsas.Be pamušalo aišku:) Gal gausiu patarimų iš jūsų kokio reikėtųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 29, 17:09)
tuikiuosi, kad rodys, va mano svaitgalio triūsas.Be pamušalo aišku:) Gal gausiu patarimų iš jūsų kokio reikėtųsmile.gif

Labai gražus sijonas. O iš kokių siūlų?
Atsakyti
Kai užsivilko liekna bendradarbe,net ir man jis pasirodė gražus, ant mano figūros yra kaip yra, bet juk ne sijonas kaltas:))))
O siūlai patys papraščiausi, pirmas sijonas, pagalvojau jei nepavyks bus gaila pinigų, tai pirkau Vernito siūlus RIMI pardėje po 3.29 lt matkelyje 100 g. 50proc vilna 50 proc akrilanas.Sunaudojau 4 matkelius, bet per ilgas gavosi, juk pasitems kai išplausiu,būtų užtekę 3
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 29, 14:21)
Dovyda,labukas. mirksiukas.gif Kaip ten tavo rankdarbiai? mirksiukas.gif Ar jau baiginėji?Čia aš, kuri mezga suknelę ir laukia kad pradėsi ją nerti  ax.gif .Ar nepasikeitė planai? g.gif Kas dabar tavo eilėj stovi? g.gif Aš po suknelės žadu sijoną megzti. ax.gif O suknelės priekį tai vakar pabaigiau. ax.gif Tik kažko tai atrodo kad gali būti ankštoka...... g.gif  g.gif  g.gif Ar tik nereiks ardyti. g.gif  g.gif Jei ir toliau tokie bus mano tempai tai greitai mane pasivysi..... ax.gif

sveikute Rugile 4u.gif na stovi visi darbai, kol kas schmoll.gif vis dar siuvu lapus i rudenini sijona , o ir ziema greitai prasides biggrin.gif
po sijono -1 eilej musu suknele!!!!! padaryk foto, nors priekio ar ten ko, idomu kaip ten tau virbalais iseina blush2.gif
Papildyta:
aciukas, matosi kazkiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 29, 17:09)

4u.gif saunuole
Atsakyti