Gitta, labai gražu! Ir tas baltas pasijonis labai gražiai žiūrisi, tik ilgesnio truputėli norėtusi...
Dovyda,labukas. Kaip ten tavo rankdarbiai? Ar jau baiginėji?Čia aš, kuri mezga suknelę ir laukia kad pradėsi ją nerti .Ar nepasikeitė planai? Kas dabar tavo eilėj stovi? Aš po suknelės žadu sijoną megzti. O suknelės priekį tai vakar pabaigiau. Tik kažko tai atrodo kad gali būti ankštoka...... Ar tik nereiks ardyti. Jei ir toliau tokie bus mano tempai tai greitai mane pasivysi.....
koks gražus, GITTA
Dabar neriu VS, o tada tikriausiai reiks ir Etro pradėt
Dabar neriu VS, o tada tikriausiai reiks ir Etro pradėt
QUOTE(bielra @ 2007 10 29, 14:06)
Na štai, pafotkinau, bet nelabai kas matosi, tai pasakysiu, kad jie yra Itališki..., o metražas tai 170 m.
Bielra, o gali pasakyt kokio storio vaseliu pradejai nert, ir kokiu reik pabaigt.... Zodziu kiek vaseliu ir kokio storio reiks?
QUOTE(angulyte @ 2007 10 29, 14:09)
Bielra, o gali pasakyt kokio storio vaseliu pradejai nert, ir kokiu reik pabaigt.... Zodziu kiek vaseliu ir kokio storio reiks?
Pradėjau nerti 2,5 numerio, po to 3, tada 3,5 ir dabar neriu 4! Didesnio jau nebeimsiu...
Kai padedu ant stalo tą sijoną, jis labai gražiai išplatėja, bet kai pasimatuoju, tai galėtų būti dar platesnis, nes ant klubu išsitempia ir gaunasi kaip ir tiesus...
Na bus matyt, kaip ten gausis, gal dar išskalbus reikės truputėlį paformuoti
QUOTE(bielra @ 2007 10 29, 15:22)
Pradėjau nerti 2,5 numerio, po to 3, tada 3,5 ir dabar neriu 4! Didesnio jau nebeimsiu...
Kai padedu ant stalo tą sijoną, jis labai gražiai išplatėja, bet kai pasimatuoju, tai galėtų būti dar platesnis, nes ant klubu išsitempia ir gaunasi kaip ir tiesus...
Na man labai graziai ziurisi tavo sijonukas. Ir dar norejau paklaust-ka ten schemutej reiskia tie juodi ir pilki ovalai? (atsiprasau, nesu didele vaselio drauge, tai ir issifruot nelabai moku, visai kitas dalykas su virbalais )
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...
gražiai gaunasi
mačiau panašios sudėtės-išvaizdos siūlų RIMI,atrodo po 2,99 už matkelį tokį nedidelį,sakiau reiks nusipirkti ir irgi kokį nusinarplioti tik mano ananasinis dar laukia pradėtas
QUOTE(Gitta @ 2007 10 29, 14:16)
Pasirodau savo Etro sijoną, nunertas tai seniai, tik niekaip neprisiruošiau pasirodyt dar pasijonio reikia, čia su pirmu pasitaikiusiu
kaip gražu
QUOTE(angulyte @ 2007 10 29, 14:28)
Na man labai graziai ziurisi tavo sijonukas. Ir dar norejau paklaust-ka ten schemutej reiskia tie juodi ir pilki ovalai? (atsiprasau, nesu didele vaselio drauge, tai ir issifruot nelabai moku, visai kitas dalykas su virbalais )
Čia taip vadinamas purusis stulpelis, bet aš jo nedariau...
Jei labai reikės aprašymo kaip jis neriamas galėsiu parašyti.
http://public.fotki....i/p1070110.html
tuikiuosi, kad rodys, va mano svaitgalio triūsas.Be pamušalo aišku:) Gal gausiu patarimų iš jūsų kokio reikėtų
tuikiuosi, kad rodys, va mano svaitgalio triūsas.Be pamušalo aišku:) Gal gausiu patarimų iš jūsų kokio reikėtų
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 29, 17:09)
Labai gražus sijonas. O iš kokių siūlų?
Kai užsivilko liekna bendradarbe,net ir man jis pasirodė gražus, ant mano figūros yra kaip yra, bet juk ne sijonas kaltas:))))
O siūlai patys papraščiausi, pirmas sijonas, pagalvojau jei nepavyks bus gaila pinigų, tai pirkau Vernito siūlus RIMI pardėje po 3.29 lt matkelyje 100 g. 50proc vilna 50 proc akrilanas.Sunaudojau 4 matkelius, bet per ilgas gavosi, juk pasitems kai išplausiu,būtų užtekę 3
O siūlai patys papraščiausi, pirmas sijonas, pagalvojau jei nepavyks bus gaila pinigų, tai pirkau Vernito siūlus RIMI pardėje po 3.29 lt matkelyje 100 g. 50proc vilna 50 proc akrilanas.Sunaudojau 4 matkelius, bet per ilgas gavosi, juk pasitems kai išplausiu,būtų užtekę 3
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 29, 14:21)
Dovyda,labukas. Kaip ten tavo rankdarbiai? Ar jau baiginėji?Čia aš, kuri mezga suknelę ir laukia kad pradėsi ją nerti .Ar nepasikeitė planai? Kas dabar tavo eilėj stovi? Aš po suknelės žadu sijoną megzti. O suknelės priekį tai vakar pabaigiau. Tik kažko tai atrodo kad gali būti ankštoka...... Ar tik nereiks ardyti. Jei ir toliau tokie bus mano tempai tai greitai mane pasivysi.....
sveikute Rugile na stovi visi darbai, kol kas vis dar siuvu lapus i rudenini sijona , o ir ziema greitai prasides
po sijono -1 eilej musu suknele!!!!! padaryk foto, nors priekio ar ten ko, idomu kaip ten tau virbalais iseina
Papildyta:
aciukas, matosi kazkiek
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 29, 17:09)
saunuole