Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:25)
Nea.., jis dabartiniam nešiojimui, nes siūlų sudėtis 100% merinos vilna! Jis plonas, bet pakankamai šiltas...

Geras thumbup.gif atrodo, kaip kad maxi butų, labai gražus bus tikrai 4u.gif

Papildyta:
paskui pažiūrėjau dar kartą į foto ir pamačiau kamuoliuką doh.gif pasirodė iš pirmo žvilgsnio kad kitokie blush2.gif aš irgi mezgu iš merino vilnos, tik megztuką, tai tikrai labai geri siūlai, ir šilti, ir ir švelnūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 27 spalio 2007 - 18:34
Bielra, betgi ir tempai tavo thumbup.gif super drinks_cheers.gif
Atsakyti
na stai pasigirsiu biggrin.gif sestadieni pradejau Bielros sijonuka thumbup.gif lengvai neriasi ir gan greitai clap.gif tiesiog super thumbup.gif nors mano tai pirmas sijonas sau vir bijojau kad didesnius darbelius ilgai ir nuobodziai nersiu bet dabar taip nemanau rolleyes.gif nesigailiu pradejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 10 29, 10:12)
na stai pasigirsiu biggrin.gif sestadieni pradejau Bielros sijonuka thumbup.gif lengvai neriasi ir gan greitai clap.gif tiesiog super thumbup.gif nors mano tai pirmas sijonas sau vir bijojau kad didesnius darbelius ilgai ir nuobodziai nersiu bet dabar taip nemanau rolleyes.gif nesigailiu pradejus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , iš tikrųjų labai smagiai neriasi... Aš tikiuosi šiandien jau pabaigsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...  ax.gif
user posted image

Oho, tikrai labai grazus sijonukas thumbup.gif Noreciau pabandyt nusinert, bet itariu,kad veiksmas labai letai vyksta doh.gif Mano rankose virbalai paklusnesni, o vaseli naudoju tik apdailai ax.gif Na bet gal reiks pabandyt... g.gif
Atsakyti
Bielra, o kokio gamintojo tie tavo siuliukai? gal gali nufotografuoti etikete? ir kaina mazdaug ax.gif
o sijoniukas tau gaunasi jegiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 10 29, 11:01)
Bielra, o kokio gamintojo tie tavo siuliukai? gal gali nufotografuoti etikete? ir kaina mazdaug ax.gif
o sijoniukas tau gaunasi jegiskas thumbup.gif

Na gamintojo tai nepasakysiu dabar, o pirkau tai Casa Lanoj, kaina 9.95/50gr., metražas apie 150m. Pirkau 8 kamuoliukus, bet tiek tikrai nesunaudosiu, nors pardavėjos siūlė pirkti ne mažiau 10...
Vakare tik galėsiu nufotografuoti ir parodyti. Nežinau kaip jie nešiosis, bet šiaip tai labai malonūs, minkštučiai ir šilti...
Atsakyti
lauksim sijonelio pabaigos 4u.gif

oo gal turi siuliuku sruoga dar neispakuota, tai tada tiesiog foto padaryk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 spalio 2007 - 11:50
Prisiskaičiau, prisižiūrėjau čia visokių grožių, ir pagavo Sijono virusas,tai per savaitgalį aš numezgiau pagauta įkvėpimo:)
Nufotografuosiu ir pasirodysiu, tik va pamušalo, tai dar neturiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 10 29, 11:49)
lauksim sijonelio pabaigos 4u.gif

oo gal turi siuliuku sruoga dar neispakuota, tai tada tiesiog foto padaryk smile.gif

Na štai, pafotkinau, bet nelabai kas matosi, tai pasakysiu, kad jie yra Itališki..., o metražas tai 170 m.
user posted image
Atsakyti
Jėzau Marija-per SAVAITGALĮ numegzti sijoną. thumbup.gif Ir kaip jums taip išeina. g.gif g.gif Nu niekaip nesuprantu. schmoll.gif schmoll.gif Greičiau rodykit rezultatą nors ir be pasijonio.
Atsakyti
Pasirodau savo Etro sijoną, nunertas tai seniai, tik niekaip neprisiruošiau pasirodyt blush2.gif dar pasijonio reikia, čia su pirmu pasitaikiusiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti