bielra aciukas tukrai nesunkiai niariamas ir labai mielas sijonukas gal siandien ir pradesiu jei pasiseks
QUOTE(vaidilutė @ 2007 10 25, 09:06)
bielra aciukas tukrai nesunkiai niariamas ir labai mielas sijonukas gal siandien ir pradesiu jei pasiseks
Vaidilute, ar pradėjai jau nerti? Tiesa, tokiu rašteliu yra ir suknelė, sakiau vasarai reiks pamėginti ir ją nusinerti... Kaip tik turiu gražių baltų siūlų.
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 16:57)
Labukas,sijonas superinis ,gal būtų galima schemą su rašteliu ?Labai prašau
QUOTE(bielra @ 2007 10 26, 09:19)
Vaidilute, ar pradėjai jau nerti? Tiesa, tokiu rašteliu yra ir suknelė, sakiau vasarai reiks pamėginti ir ją nusinerti... Kaip tik turiu gražių baltų siūlų.
dar ne vis niekaip negaliu vakare jau uzmiegu tai jau ryt tai tikrai pradesiu o kaip tau sekasi ji nert
grazus sijonukas tikrai, na megzkit pasirodysit
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...
Fainai gaunasi
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Labai gražu ,bus fantastiškas sijonas.Ir spalvytė liuks .
Bielra, labai gražiai gaunasi
Spalvytė irgi
Gal ir pasijonio nereikės?
Spalvytė irgi
Gal ir pasijonio nereikės?
QUOTE(Tortuga @ 2007 10 27, 18:08)
Dėkui mergaitės , ši spalva tai pavergė mane šį sezoną..., nematau jokiu kitų spalvų išskyrus šią! O dėl pasijonio tai manau, kad jo visviena reikės, bent jau dėl to, kad neišsisėdėtų labai...
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:17)
Dėkui mergaitės , ši spalva tai pavergė mane šį sezoną..., nematau jokiu kitų spalvų išskyrus šią! O dėl pasijonio tai manau, kad jo visviena reikės, bent jau dėl to, kad neišsisėdėtų labai...
Bet čia toks vasarinis, ane? nes siūlukai tai tokie ploni gana atrodo
QUOTE(Mexxica @ 2007 10 27, 18:20)
Bet čia toks vasarinis, ane? nes siūlukai tai tokie ploni gana atrodo
Nea.., jis dabartiniam nešiojimui, nes siūlų sudėtis 100% merinos vilna! Jis plonas, bet pakankamai šiltas...