Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

bielra thumbup.gif aciukas tukrai nesunkiai niariamas ir labai mielas sijonukas wub.gif gal siandien ir pradesiu ax.gif jei pasiseks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 10 25, 09:06)
bielra thumbup.gif aciukas tukrai nesunkiai niariamas ir labai mielas sijonukas wub.gif gal siandien ir pradesiu  ax.gif jei pasiseks tongue.gif

Vaidilute, ar pradėjai jau nerti? Tiesa, tokiu rašteliu yra ir suknelė, sakiau vasarai reiks pamėginti ir ją nusinerti... Kaip tik turiu gražių baltų siūlų.
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 16:57)
Visiems tikriausiai atsibodes VS sijonas  4u.gif
http://public.fotki..../vssijonas.html

Labukas,sijonas superinis thumbup.gif ,gal būtų galima schemą su rašteliu ?Labai prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 26, 09:19)
Vaidilute, ar pradėjai jau nerti? Tiesa, tokiu rašteliu yra ir suknelė, sakiau vasarai reiks pamėginti ir ją nusinerti... Kaip tik turiu gražių baltų siūlų.

dar ne schmoll.gif vis niekaip negaliu vakare jau uzmiegu blush2.gif tai jau ryt tai tikrai pradesiu ax.gif o kaip tau sekasi ji nert mirksiukas.gif
Atsakyti
grazus sijonukas tikrai, na megzkit pasirodysit 4u.gif
Atsakyti
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...  ax.gif

Fainai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:04)
Na va, įkeliu parodyti kas man gaunasi...  ax.gif
user posted image

Labai gražu thumbup.gif ,bus fantastiškas sijonas.Ir spalvytė liuks wub.gif .
Atsakyti
Bielra, labai gražiai gaunasi thumbup.gif
Spalvytė irgi clap.gif
Gal ir pasijonio nereikės?
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2007 10 27, 18:08)
Bielra, labai gražiai gaunasi  thumbup.gif
Spalvytė irgi  clap.gif
Gal ir pasijonio nereikės?

Dėkui mergaitės 4u.gif , ši spalva tai pavergė mane šį sezoną..., nematau jokiu kitų spalvų išskyrus šią! O dėl pasijonio tai manau, kad jo visviena reikės, bent jau dėl to, kad neišsisėdėtų labai...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 10 27, 19:17)
Dėkui mergaitės  4u.gif , ši spalva tai pavergė mane šį sezoną..., nematau jokiu kitų spalvų išskyrus šią! O dėl pasijonio tai manau, kad jo visviena reikės, bent jau dėl to, kad neišsisėdėtų labai...

Bet čia toks vasarinis, ane? mastau.gif nes siūlukai tai tokie ploni gana atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 10 27, 18:20)
Bet čia toks vasarinis, ane?  mastau.gif  nes siūlukai tai tokie ploni gana atrodo  4u.gif

Nea.., jis dabartiniam nešiojimui, nes siūlų sudėtis 100% merinos vilna! Jis plonas, bet pakankamai šiltas...
Atsakyti