Dovesa, labai gražus sijonukas
Laaaaaaaaaabai sijonukas, viskas suderinta.
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 19, 18:34)
Ačiū, man taip apsala širdis, kai atsako į mano užduotus klausimus, na tiesiog, pasijaučiu tokia komandos nare.Smagu kad esate Super mamytės
sveikute as neriau sijonuka "ananasais" is maxi siulu ( jei nori pamatyti kazkuriame puslapelyje auksciau jis yra ikeltas, sv rudas toks) tai man prireike lygiai 3 kamuoliu po 100gr, neriau po viena siula, vidutinio storio vaseliu, man sijonukas isejo kiek zemiau keliu ( esu 168 ugio, na ir tokia neplonuole )
sekmes
Papildyta:
Dovesa, saunus sijonukas!!
QUOTE(dovesa @ 2007 10 23, 20:29)
Nu mano VS
o mano ananasinis laukia savo eilės,nes dabar šaliai valdo
QUOTE(dovesa @ 2007 10 23, 21:29)
as ir planuoju nerti VS
taviskis labai grazus..galima paklaust kad toks ilgis butuy?
kokie siulai
kokio nr vaselis ir kiek uzmetimu?
DOVESA, koks gražus sijonukas ir aš susigundžiau, nors dabar kitą neriu
QUOTE(qqte @ 2007 10 24, 11:06)
as ir planuoju nerti VS
kokie siulai
kokie siulai
Aciukas visoms uz pagyras, nes smagiau vaikstosi, jei kas pagiria
Neriau is pusvilnes siulu, pagal rasta tiksliai, tik ne iki galo nuneriau, nes butu per ilgas. O vaselis kokio nr nezinau, toki manuose turejau, toks storokas, bet nr tikrai nezinau.
dovesa, labai gražus sijonas
Labas rytas mergaitės, gal yra norinčių nusinerti štai tokį sijonuka?
Vakar pradėjau jį nerti, raštas tikrai nesunkus. Neriu iš 100% merinos vilnos, manau šaltajam sezonui kaip tik bus...
Vakar pradėjau jį nerti, raštas tikrai nesunkus. Neriu iš 100% merinos vilnos, manau šaltajam sezonui kaip tik bus...
QUOTE(bielra @ 2007 10 25, 09:31)
Labas rytas mergaitės, gal yra norinčių nusinerti štai tokį sijonuka?
Labai gražus sijonukas! Tokio noriu. Tik dabar dar jis turi palaukti. O gal raštelį turi ir gali pasidalinti? Nors ir taip matosi, bet būtų paprasčiau.
as noreciau toki nusinerti jei galima idek schemute
QUOTE(vaidilutė @ 2007 10 25, 08:46)
as noreciau toki nusinerti jei galima idek schemute
Kas man patinka šiame sijone, tai kad nereikia jo platinti, norint kad jis truputuka išplatėtų reikia imti vis didesnius vašelius...