Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Silkine labai grazus sijonas ir kacius labai simpatulka, bet tavo grozis graziausias wub.gif
Atsakyti
Silkine,aš taip pat pažiūrėjau visus darbelius,labai gražūs, apgalvoti ir pavykę.

Del tų metų ,man 30,tuoj 31, ir aš daug labiau pergyvenu del savo kūno linijų,kad jos neleidžia man būti tokiai kokiai norisi.O metai.....mano metai ,mano turtas.Jau žinau ko noriu, kaip noriu, kiek noriu,jau daug kartų viskas pabandyta ir surasti geriausi akcentai.Aš labai labai džiaugiuosi šiuo tarpsniu.Vaikas jau paaugęs, šeima sukurta, darbas jau irgi rastas,jau žinau ko jame esu verta,dabar galiu mėgautis gyvenimu,megzti, kurti.
Kasdieną nešioju ir nertas gėlytes,ir karoliukus,megztas liemenes,šalius (alpstu ,kaip noriu ale Statkevičiaus sijono, bet figurą reikia patobulinti).Jaučiu,matau ,kad daugumai tai gražu,daug kolegių apipila komplimentais,klausimais.
Tiesiog siųlau mažiau galvoti, kaip kam ir kas pasirodys, nes esi tokia,kaip apie save galvoji:))) Ta mintis ,kuria tu issakei yra gera,nes tai reiškia, kad gal ir tau kažko norisi kitokio,tad linkiu drąsos ir sėkmės..... mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 16:57)
Visiems tikriausiai atsibodes VS sijonas  4u.gif
http://public.fotki..../vssijonas.html

ir visai neatsibodes bigsmile.gif man jis labai grazus, as dar toki tik planuoju, taigi tongue.gif o tu saunuole, labai grazus darbas

o jau ruda suknyte tavo!!!!! jega! doh.gif kaip mezgei? as kazkur palaidine tokia panasia maciau, ar tu cia ja panaudojai sukneles virsui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 06 spalio 2007 - 14:19
QUOTE(raganiukshte @ 2007 08 08, 11:44)
Sveikos darbštuolytės,
Na pagaliau idedu savo "ananasinį" sijoną. Jau ir devėjau kelis kartus, bet vis pamiršau ikelti į forumą. Aišku schemutę kažkiek pataisiau pagal save.
Prašau įvertinkit mano darbelį  ax.gif

user posted image

Labai gražus sijonas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atrodo nuostabiai.
Atsakyti
[quote=shermukshne,2007 10 07, 18:22]

Grazus sijonas, o kaip del issitampymo. ar neissitampo nuo sedejomo?
Atsakyti
Oj, diekui visiems uz grazus zodelius 4u.gif
Net nesitikejau, kad visiema patiks mano darbeliai ax.gif
O del rudos sukneles, undefined [COLOR=red] as truputi nuziurejau ta bliuzkute apie kuria sneki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shermukshne @ 2007 10 07, 18:22)
Labai gražus sijonas.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atrodo nuostabiai.

saunuole 4u.gif labai dailus sijinukas. Dievinu ananasiukus, pati toki neriau. GRAZUUUU thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Silkine @ 2007 10 08, 15:35)
Oj, diekui visiems uz grazus zodelius  4u.gif
Net nesitikejau, kad visiema patiks mano darbeliai  ax.gif
O del rudos sukneles, undefined  [COLOR=red] as truputi nuziurejau ta bliuzkute apie kuria sneki  blush2.gif

na bet suknyte is tiesu fantastiska wub.gif , ar nieko pries jei pakopijuosiu ateinanciai vasarai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,neriu šį bei tą, bet sijono vis nesiryžau.Sakykit prašau, kiek preliminariai man reikės siūlų maxi jei sijoną nersiu (tokį rudą radau ,bet nuotraukos neįkeliu) kiauraraščiu ir iki pusės blauzdų(ūgis mano 176 cm.) Tikrai tiksliai nereikia, bet maždaug??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 19, 14:21)
Sveikos,neriu šį bei tą, bet sijono vis nesiryžau.Sakykit prašau, kiek preliminariai man reikės siūlų maxi jei sijoną nersiu (tokį rudą radau ,bet nuotraukos neįkeliu) kiauraraščiu ir iki pusės blauzdų(ūgis mano 176 cm.) Tikrai tiksliai nereikia, bet maždaug??? blush2.gif

Aš nėriau iš Maxi siūlų VS sijoną. Nėriau iš 2 siūlų kartu sudėjus. Sunėriau lygiai 4 matkelius po 100 g. Esu 160 ūgio, sijonas išėjo iki kelių. Jei megzi iš vieno siūlo, reikės mažiau. Neišmesk etiketės, po to nusipirksi pagal ją jei pritrūksi, nors man patinka megzti, kai siūlų yra pakankamai, o kai reikia drebėti - užteks, neužteks, dažnai sugenda nuotaika. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi tos pačios nuomonės mirksiukas.gif , tegu siūliukų būna daugiau.Paskui gi galima kam panaudoti, pvz vaikiškai bliuzelei arba megztukui. thumbup.gif O be to man labai patinka kai mama su dukra thumbup.gif arba tėtis su sūnum thumbup.gif turi vienodus megztinius.O ir parduotuvėje tau pardavėja patars kiek reikia.Ir dar naudojuosi tokia taisykle-siūlai perkami vieną kartą.Kad ir etiketę pasiliksit spalva gali nelabai atitikti. g.gif Teko vieną kartą nusivilvilti verysad.gif , etiketė ta pati,serija ta pati,bet spalva skyrėsi, schmoll.gif nežymiai bet skyrėsi.Tad geraiu nerizikuokit, mergaitės. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū, man taip apsala širdis, kai atsako į mano užduotus klausimus, na tiesiog, pasijaučiu tokia komandos nare.Smagu kad esate Super mamytės
Atsakyti
Nu mano VS wub.gif
user posted image

Atsakyti