Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(winia @ 2007 10 02, 20:11)
Aha, na aš 162 cm, tai gal tikrai su dviem tada  g.gif

Tik jei galvoji nert is moheros, tai jei reiktu ardyti, ojojoi koks vargelis doh.gif
Atsakyti
gal galt paaiskint man "zaliai" koki siula pridet prie mocerinio? ar nereikia? blush2.gif kazkur skaiciau..
ir kiek gramu siulu reik sijonui?
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2007 10 02, 20:28)
Tik jei galvoji nert is moheros, tai jei reiktu ardyti, ojojoi koks vargelis  doh.gif

Labai daug mezgiau iš tos plonos mocheros, žinau, kaip su ja būna:)
Na jei reiks ardyti, tada bus paprasčiau iš naujo pradėti:) tikiuosi, kad apseisiu be ardymo:)
o dėl tų papildomų siūlų dėjimo, aš niekad nededu, visad perku tos pačios firmos mmocherą, ji tikrai kokybiška ir jokių problemų nekelia:) neįsivaizduoju, kam tą siūlą dėti.
Manau, čia tarybinių laikų atgyvena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 02, 18:16)
Sveikos, paskaitinėjau seną ir naują temas ir taip susigundžiau sijoną susikurpti:)
va šitas labai patiko http://public.fotki....ai/sijonas.html

bet kažin, kaip su jo ilgiu? Aš pati tai labai neaukšta, tai kažin ar nebus jis man iki žemės? O kaip trumpinti neriant tai nelabai įsivaizduoju, gi raštas išsikraipytų  g.gif

Aš jau 4 shemą pradėjau,tai man neilgas nusinėrė. Mano ūgis 162cm. O neriu iš plonos vilnos , su 1,25mm vašeliu ir su dviem užmetimais.Dar tik iki kelių. Tai manau,kad bus neilgas, juk liko tik 4 shema. g.gif
Atsakyti
as irgi sita sijona seniai nusiziurejau, jau kuri pabaigsit, parodykit butinai rezultata, ax.gif baigiu skara, ir manau ieskosiu siulu tokiam sijonukui g.gif
o kazin kokiam sezonui jisai tinkamas, nes manau i rudeni tai jau nelabai susoksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 10 02, 21:22)
Aš jau 4 shemą pradėjau,tai man neilgas nusinėrė. Mano ūgis 162cm. O neriu iš plonos vilnos , su 1,25mm vašeliu ir su dviem užmetimais.Dar tik iki kelių. Tai manau,kad bus neilgas, juk liko tik 4 shema. g.gif

Įdomu būtų pamatyti, kaip atrodo:)
Vilna sunkesnė, tai turėtų gražiai kristi. O ta mohera labai lengvutė ir labai minkšta, kažin, ar gražiai kris? Ar nebus per skysta?
Atsakyti
Nors tema sijonai, bet cia daugiausiai buvo kalbeta apie "ale Juozuko" sijonus, tai noriu pasidalint Mezginiu pasaulio Nr.19 ideta suknele, kuri lyg ir bando pretenduot i kazka panasaus...

aisku rezultatui toli grazu iki Juozuko, o dar kaip visada sugadino visa mezgini su savo tuo dirzu doh.gif ) - bet bent jau nors kiek galima pamatyt pati principa...

user posted image
user posted image

p.c. cia turbut pirmas mano skanuojamas nuo Mezginiu pasaulio modelis - nes visi kiti - tai tik siulu gadinimas - dar tokios gausos beskonybes, kaip sitam zurnale, niekur kitur neteko matyt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 spalio 2007 - 10:16
Žurnaluose visada atrodo gražiai.
Viskas sutampyta, pastatyta, o kai pats pasidarai ir pradedi nešioti visai kitaip gaunasi.
Jeigu pasijonis labai slidus ir iš storesnės medžiagos gal ir atrodytų gražiai.
Atsakyti
Niu šiap į tą suknelę pažiūrėjus ir man ji nelabai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Man atrodio akd mūsų mezgėjėlės žymiai geriau mezga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man čia kažkas ne taip, ir tikrai diržas visai ne prie ko.....Bet čia tik mano nuomonė ax.gif blush2.gif Gal kam kaip tik bus gera idėja. Tad lauksim rezultatų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 03, 11:20)
Niu šiap į tą suknelę pažiūrėjus ir man ji nelabai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Man atrodio akd mūsų mezgėjėlės žymiai geriau mezga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Man čia kažkas ne taip, ir tikrai diržas visai ne prie ko.....Bet čia tik mano nuomonė ax.gif  blush2.gif Gal kam kaip tik bus gera idėja. Tad lauksim rezultatų. 4u.gif

Tai vat ir sakau, kad butent sitas zurnalas sugeba ir is grazaus modelio padaryt baisu... ten kazkada buvo placiai internete merginu aptarta ir visaip isnagrineta modeli taip numezge (gaila nenuskanavau biggrin.gif ) - kad net bulvem kast baisus buvo... doh.gif
o merginos is jo buvo padare tikrai nemazai graziu ir net labai graziu modeliuku... wub.gif

Konkreciai sitam modeliukui as rinkciaus kita siulu spalva, kitoki pamusaliuka ir daryciau ja ilgesne... na ir aisku be to baisaus dirzo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 spalio 2007 - 10:28
QUOTE(Peperoni @ 2007 10 03, 11:11)
aisku rezultatui toli grazu iki Juozuko, o dar kaip visada sugadino visa mezgini su savo tuo dirzu doh.gif ) - bet bent jau nors kiek galima pamatyt pati principa...
p.c. cia turbut pirmas mano skanuojamas nuo Mezginiu pasaulio modelis - nes visi kiti - tai tik siulu gadinimas - dar tokios gausos beskonybes, kaip sitam zurnale, niekur kitur neteko matyt...  doh.gif

Jeje, beskonybės ir tiek, keik kartų varčiau, tai ranka nekyla pirkti tuos žurnalus biggrin.gif (taip viskas perkrauta mezginiuose, kad klaiku doh.gif ). O dėl diržo, tai gal tiesiog kažkas bandė "paslėpti" nevykusį jungimą, defektą ar kokią klaidą biggrin.gif (na sprendžiu pagal save, nes vieną suknutę taip nėriau, kad sujungus viršų ir apačią nelabai man gražu buvo, tai diržiuką susigalvojau.

Šiaip tai modeliukas nieko, tik diržo (dargi kitos spalvos) nedėčiau, o ir kaklą (iškirptę) kitaip daryčiau ir tikrai neapnerčiau klaikiu "papuošimu". Dar geresnis vaizdas būtų, jei ta moteraitė būtų su vienspalviu (rožiniu ar kūno spalvos apatinuku/suknute).
Dėkui už suknutę, Peperoni 4u.gif
P.S. Žiūrėdama į tavo niką-vis apie picą pagalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 03 spalio 2007 - 10:53
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 10 03, 11:32)
P.S. Žiūrėdama į tavo niką-vis apie picą pagalvoju  lotuliukas.gif

nepirkciau niekada gyvenime doh.gif - tik tiek, kad galiu pasinaudot tarnybine padetim ir nuskanavus padet atgal i pardavimo lentyna biggrin.gif

Jo - man tas perkrovimas ten irgi baisus - apie vaikiskus modelius tai isvis patyliu... o siaip tai man rodos cia tiesiog midaros reklaminis bukletas - gauna kokius nors siulus ir tam kad pareklamuot - mezga bile ka... doh.gif gaunas ne reklama - o antireklama doh.gif

Skanaus lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif noreciau ir as jos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 spalio 2007 - 10:42