Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Amade @ 2007 09 29, 18:14)
Originalas mano neriamo sijono... Itariu, kad tokiam ilgam pritruksiu siulu, bet kol kas neriu vis dar...  ax.gif

Wow wub.gif thumbup.gif Koks grozis 4u.gif Tikiuosi tavo bus dar grazesnis, spalvyte labai grazi thumbup.gif Paklausk mamos kur siulus pirko, gal nusipirksi jei pritruksi mirksiukas.gif
dovyda labai grazus sijonukas thumbup.gif
gitta as tebelaukiu tavo sijono cray.gif As 10 eiliu nusineriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 09 30, 15:04)
sveikutes, as vasaros pradzioje irgi nusineriau "ananasini" sijona  biggrin.gif va

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gražu,tik žiūriu biški kitoks nei mano bus ax.gif ,bet irgi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sijonas rudeniui, nertas iš moheros siūlų

user posted image
Atsakyti
Ech Rife tavo sijonai labai labai grazus ir pasakiskai kruopsciai padaryti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 30, 16:52)
bigsmile.gif   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gražu,tik žiūriu biški kitoks nei mano bus  ax.gif ,bet irgi   thumbup.gif  thumbup.gif

aciu mirksiukas.gif na as pagal to balto sijono rasta neriau, bet tu tankiu trikampiu iduru neneriau, tai isejo va toks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 30 rugsėjo 2007 - 22:10
Sveikos, paskaitinėjau seną ir naują temas ir taip susigundžiau sijoną susikurpti:)
va šitas labai patiko http://public.fotki....ai/sijonas.html

bet kažin, kaip su jo ilgiu? Aš pati tai labai neaukšta, tai kažin ar nebus jis man iki žemės? O kaip trumpinti neriant tai nelabai įsivaizduoju, gi raštas išsikraipytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 spalio 2007 - 17:17
Raštą galima modifikuoti
Atsakyti
Aš tai trumpinau gerokai visą apačią, ten kur eina tas paskutinis raštas, tai 2 dalimis sutrumpinau ir tai man gavos ilgokas. Bet aš nėriau su dviem užmetimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 02, 18:16)
Sveikos, paskaitinėjau seną ir naują temas ir taip susigundžiau sijoną susikurpti:)
va šitas labai patiko http://public.fotki....ai/sijonas.html

bet kažin, kaip su jo ilgiu? Aš pati tai labai neaukšta, tai kažin ar nebus jis man iki žemės? O kaip trumpinti neriant tai nelabai įsivaizduoju, gi raštas išsikraipytų  g.gif

As si sijona neriau is pusvilnes, 2,5 nr vaseliu su dviem uzmetimais ir nieko netrumpinau, tai man gavosi ilgis su keliais, ir visai gerai atrodo. siandien nuveziau pasijoni pasiut pas siuveja, tai greitu metu pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2007 10 02, 19:22)
As si sijona neriau is pusvilnes, 2,5 nr vaseliu su dviem uzmetimais ir nieko netrumpinau, tai man gavosi ilgis su keliais, ir visai gerai atrodo. siandien nuveziau pasijoni pasiut pas siuveja, tai greitu metu pasirodysiu  mirksiukas.gif

O kokio tu ūgio, jei galima to paklausti?smile.gif
Nu kadangi aš maža, tai nersiu su vienu užmetimu:)

Dar galvoju, ar gerai būtų iš tos labai plonos mocheros nerti? *****, jau svajoju apie sijoną:)Turiu pagundą ne namo važiuoti, o į VCUP'a siūlų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 spalio 2007 - 18:35
QUOTE(winia @ 2007 10 02, 19:34)
O kokio tu ūgio, jei galima to paklausti?smile.gif
Nu kadangi aš maža, tai nersiu su vienu užmetimu:)
Dar galvoju, ar gerai būtų iš tos labai plonos mocheros nerti? *****, jau svajoju apie sijoną:)Turiu pagundą ne namo važiuoti, o į VCUP'a siūlų g.gif

Mano ugis 165cm. Na is tos plonytes moheros gal ir graziai atrodytu rolleyes.gif bet su vienu uzmetimu tai man rodos labai trumpas gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2007 10 02, 19:43)
Mano ugis 165cm. Na is tos plonytes moheros gal ir graziai atrodytu  rolleyes.gif bet su vienu uzmetimu tai man rodos labai trumpas gautusi  g.gif

Aha, na aš 162 cm, tai gal tikrai su dviem tada g.gif
Atsakyti