Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

[quote=prunskiene,2007 06 20, 18:22]
senos temos pabaigoje Giedrutia įdėjo savo darbelių foto, bet nerodo nieko, ar tik man vienai? blink.gif

Taip džiaugiausi, kad pavyko įdėti nuotraukas, bet neilgai - jos dingo. Ką gi, dedu nuorodą, kur jos yra ax.gif
http://public.fotki....s/p6191312.html
http://public.fotki....s/p6191309.html
Atsakyti
Tas geltonas kostiumėlis koks mielas wub.gif
Atsakyti
[quote=qqte,2007 06 21, 16:22]Labukas
nu fantastiski sijonukai pas visas bet...
as sugalvojua nusinert toki kaip kostiumeli...vien stulpeliais sijono nenoriu, o pasijonio pasisiut tikrai nesugebesiu kad graziai atrodys
gal turit kokiu ideju? kokio nors kad nebutu kiauras labai bet ir ne nuobodus  blush2.gif
nerandu nieko
[/quote]
pas siuveja gali pasisiuti pasijoni arba is kito sijono pritaikyti smile.gif labai didelio meno nereikia ten smile.gif

Budrienes suknele tai paprasta, bet grazi! bet su tom gelytem uzsikast imanoma biggrin.gif labai jau graziai ismodeliuota.. bandau isivaizduoti tokia suknele balta, tarki vestuvem.. blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Giedrutia,2007 06 21, 16:57]
[quote=prunskiene,2007 06 20, 18:22]
senos temos pabaigoje Giedrutia įdėjo savo darbelių foto, bet nerodo nieko, ar tik man vienai? blink.gif

Taip džiaugiausi, kad pavyko įdėti nuotraukas, bet neilgai - jos dingo. Ką gi, dedu nuorodą, kur jos yra ax.gif
http://public.fotki....s/p6191312.html
http://public.fotki....s/p6191309.html
[/quote]
apmiriau pamacius...
kokie tvarkingi ir dailus darbeliai!! thumbup.gif drinks_cheers.gif

kaip dailiai isliemenuotas tas geltonas kostiumelis ir rastelis dieviskas.

o sijonas graziai krinta.. neriu mamai dabar, bijau kad nekris taip graziai tas sijonas.. gal galetum parodyt kur schema rast tavojo sijono?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 21 birželio 2007 - 15:07
Giedrutia, aš tavo darbelius jau anoj temoj apžirėjau ir seilėm monitorių nutaškiau blush2.gif Labai labai gražūs. Man tai mokytis ir mokytis, kad tokie grožiai išeitų doh.gif

QUOTE(Amade @ 2007 06 20, 16:41)
as tai isigudrinau, kaip ir nerti, ir SM sedeti tuo pat metu

Nu kai aš čia per kelias temas varau, tai kaži ar panersi, o dar du makalūzai namie. Vienas pinas aplink kojas, o kitas dar net sėdėt nemoka doh.gif

Ale va galiu pasigirt, vakar damušiau ir antrą chemos dalį bigsmile.gif Vadinas liko TIK pusė sijono ax.gif
Atsakyti
Giedrutia** geltonas kostiumelis nerealus thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 06 21, 15:45)
Giedrutia** geltonas kostiumelis nerealus  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū, ačiū už pagyrimus wub.gif
Atsakyti
To geltonojo schema ir raštas buvo senose temose, nėriau prieš 2 metus. Dabar net neberandu kur. Beje, nėriau iš dviejų siūlų, nes iš vieno pasirodė, kad per plonas mezginys.
Atsakyti
Ačių visoms už patarimus 4u.gif . Apsisprendžiau, vis tik nersiu Etro sijoną. Labai jau ardyti nemėgstu, o ir sijono norisi greitai, tai paimprovizuosiu kitą kartą. Jau šiandien nusipirkau Maxi siūliukus, nersiu vašeliu 1,5. Tik vienas klausimas man iškilo. Kas kiek raštas kartojasi? g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, o ETRO sijonas, tai kas? Kur paziuret? Jus vis koduojat: VS, Etro... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kose @ 2007 06 21, 21:49)
Atsiprasau, o ETRO sijonas, tai kas? Kur paziuret? Jus vis koduojat: VS, Etro...  smile.gif

stai VS sijonas, ir Etro sijonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 21, 18:33)
Ačių visoms už patarimus  4u.gif . Apsisprendžiau, vis tik nersiu Etro sijoną. Labai jau ardyti nemėgstu, o ir sijono norisi greitai, tai paimprovizuosiu kitą kartą. Jau šiandien nusipirkau Maxi siūliukus, nersiu vašeliu 1,5. Tik vienas klausimas man iškilo. Kas kiek raštas kartojasi?  g.gif

Neri pagal schemą nuo 1 eilės iki 40 atrodo rolleyes.gif ir su kiekviena eile platės sijonas, jeigu matysi kad sijonas pertrumpas, gali kelias eiles pridėti aš taip dariau ax.gif . Neri praktiškai kaip servetelę 4u.gif .
Papildyta:
Giedrutia, labai kruopštus ir šaunus darbeliai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 21, 16:04)
Budrienes suknele tai paprasta, bet grazi! bet su tom gelytem uzsikast imanoma biggrin.gif labai jau graziai ismodeliuota.. bandau isivaizduoti tokia suknele balta, tarki vestuvem..  blush2.gif  mirksiukas.gif

Nu vat aš irgi taip pamąsčiau - kad ta suknelė balta būtų nerealiai puošni wub.gif - tik aišku, labai jau figūringai nuotakai hihihi.gif ten tam straipsny rašo, kad ji savo apdarais pradėjo rūpintis prieš mėnesį (bet ko tais nelabai tikiu smile.gif ) , o mezgė kažkokio salono (nebepamenu pavadinimo) meistrės. Matyt grupinis darbas buvo biggrin.gif

Giedrutia - labai krupštūs ir gražūs darbeliai wub.gif
Atsakyti