Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(qqte @ 2007 09 11, 10:30)
o va cia
esu sukaupusi siek tiek sijonu
prasom knistis

Oi kaip aciu, tiek modeliuku wub.gif as kaip tik irgi labai uzsimaniau sijonuko rudeniui ar ziemai, tik kazkaip su siltesniais modeliais nelabai buvo.. dabar kazka tikrai issirinksiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 09 11, 11:30)
Lbute
as ir svaigstu apie butent ruda sijonuka
rudeniop ant rudos patraukia..
as noriu klasikinio modelio tiesu, gal su praskiepu
kad i darba nesiot galeciau
tik va irgi klausimas prie ko derint
o va cia
esu sukaupusi siek tiek sijonu
prasom knistis

aciu labai smile.gif ideju daugybe!

o as esu priderinus taip, nesu nufotografavus tai papasakosiu. prie sijono liemene prisiderini, ypac dabar jos vel madingos ir yra labai daug ivairiu moeliu ir stiliu. Galima dar ir slipsiuka arba banta susiristi. cia aisku negalioja visiem sijonam, bet kai kuriems toks derinukas tinka. aisku labai reikia storius medziagos ir sijono atitaikyt, nes pastebejau kad labai negraziai atrodo, jei skiriasi sitoriai labai..
turiu dar viena ideja numezgus sijona pasiut prie jo deranti svarkeli ir apacioj primegsti maza detale arba kazka tokio prifantazuoti .. blush2.gif
Atsakyti
qqte aciukas, ir neje smagu buvo rasti savaji sijonuka, kuri mezgiau dar ana vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 09 11, 15:23)
qqte aciukas, ir neje smagu buvo rasti savaji sijonuka, kuri mezgiau dar ana vasara  wub.gif

smile.gif
nugi pamatau grazia ideja kokia ir seivinu sau kompan
jei ka nepyk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 11, 15:16)
aciu labai smile.gif ideju daugybe!
o as esu priderinus taip, nesu nufotografavus tai papasakosiu. prie sijono liemene prisiderini, ypac dabar jos vel madingos ir yra labai daug ivairiu moeliu ir stiliu. Galima dar ir slipsiuka arba banta susiristi. cia aisku negalioja visiem sijonam, bet kai kuriems toks derinukas tinka. aisku labai reikia storius medziagos ir sijono atitaikyt, nes pastebejau kad labai negraziai atrodo, jei skiriasi sitoriai labai..
turiu dar viena ideja numezgus sijona pasiut prie jo deranti svarkeli ir apacioj primegsti maza detale arba kazka tokio prifantazuoti ..  blush-anim-cl.gif2:

va sita ideja man patinka
liemeniu nemegstu..
sunku suderint ir gali atrodyt biski bobiskai...
jau vien sijono egzto uzteks
as esu kazkada megztuka ir sijona nusimezgus virbalais
bet sijonas toks aptemptukas buvo o megztukas trumpas
tai visai nieko atrode
Atsakyti
Man va šitas visai nieko šaltąjam sezonui. Gal reiks susiruošti.
user posted image
Atsakyti
prunskiene,kodėl nepasirodai su ale Statkevičiaus sijonu? Labai jau smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 19:58)
prunskiene,kodėl nepasirodai su ale Statkevičiaus sijonu? Labai jau smalsu bigsmile.gif

Ji sakė, kad tai gode stiliaus sijonas (aš tundra net nežinau kas tas gode ir su kuo jį valgyti)
Atsakyti
[quote=aukse7,2007 09 13, 23:33]
aš tundra net nežinau kas tas gode ir su kuo jį valgyti)[/color]

GODE tai sijono siluetas, kuomet virsutine dalis siaura, o apacia gan stipriai isplateja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 13, 22:33)
Ji sakė, kad tai gode stiliaus sijonas (aš tundra net nežinau kas tas gode ir su kuo jį valgyti)

Va tas raudonas sijonukas šiame puslapyje gali pretenduoti į "Švelnų" gode tipą. Gode, gal kiek labiau išreikštas smile.gif
Atsakyti
Na ačiū, dabar žinosiu ir laukiam laukiam pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 09 11, 20:56)
smile.gif
nugi pamatau grazia ideja kokia ir seivinu sau kompan
jei ka nepyk smile.gif
Papildyta:
va sita ideja man patinka
liemeniu nemegstu..
sunku suderint ir gali atrodyt biski bobiskai...
jau vien sijono egzto uzteks
as esu kazkada megztuka ir sijona nusimezgus virbalais
bet sijonas toks aptemptukas buvo o megztukas trumpas
tai visai nieko atrode

Liemene turejau omeny tik siuta wink.gif dabar yra imantrausiu- atrodo thumbup.gif
Vieno nerinio uztenka, pritariu..

(isimtis dar gali buti vasariski komplektai laivalaikiui)

federica[B][/B], blush2.gif kad as dar pratinuos prie jo, kazkodel nesu labai juo patenkinta, labai jau su "charakteriu" gavosi.. man tas gode pernelyg stiprus atrodo jau.. bandysiu plauti ir ziuresiu kas gausis, be to mama neturi pasijoniui medziagos dar doh.gif (ir dar fotoaparato batareikas sugadinau, o mano MB dar nesugebejo nauju nupirkt..)
prisiteisinau kiek lotuliukas.gif

bet tikrai pasirodysiu- juk pazadejau!

Atsakyti
gal kas nors galetumet ta nuostabuji statkeviciaus sijona parodyt is arciau blush2.gif gal kuri jau mezge? pasirodykit.
Atsakyti