Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Ligvita @ 2007 09 10, 09:45)
as ten tik trikampius matau. / arba \ reikia sumegzt 2akis, o toks /\ - 3akis kartu

Gal galvoji megzti šį sijoną? Aš bandysiu megzti iš moheros, buvau numezgusi raštu iš savo galvos pusę priekio ir ardysiu, nes kažkaip nepatinka.
Rombus matau nuo 21 eilutės. O dar ką reiškia tos pabrauktos akys? Tas pabraukimas būdavo akių sukeitimas, bet čia kažkaip rašte nėra sukeistų akių.
Atsakyti
Paciam sijono virsuj yra sukeistos akys kai pasididini imanoma iziuret. O tas rombas logiskai mastant turetu buti persukta akis geroji, kad neissitampytu tarp dvieju uzmetimu... Noreciau bet kol kas neturiu laiko as jam sad.gif Siaip tai cia vienas patraukliausiu mano matytu megztu sijonuku
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 10, 09:21)
Gal kas galit pagelbėti iššifruoti ženklus - ką reiškia rombas?
Gal kur nors galima rasti ženklų išaiškinimą?

Įdedu krūvą mezgimo ženklų paaiškinimų, radau senam Verenos žurnale, gal kam pravers smile.gif
user posted image

Išties, rombas reiškia persuktą akį. Žemiau detaliai parodyta, kaip ją išmegzti (jei kas nežino):
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedraja: 10 rugsėjo 2007 - 09:32
QUOTE(Ligvita @ 2007 09 10, 10:01)
Paciam sijono virsuj yra sukeistos akys kai pasididini imanoma iziuret. O tas rombas logiskai mastant turetu buti persukta akis geroji, kad neissitampytu tarp dvieju uzmetimu... Noreciau bet kol kas neturiu laiko as jam sad.gif Siaip tai cia vienas patraukliausiu mano matytu megztu sijonuku

Aš irgi pirma noriu pabaigti vaikui megztinuką (žiūriu kad nėra ką rengti atšalus orams), tada kibsiu į šį sijoną. Man sunku pradėti, o po to kai jau įsivarai - tai einasi greitai. Bet pradžia sunki.
Einu didint schemą. Taip ir galvojau, kad rombas sukryžiuota akis. REiks pabandyti vieną motyvą išmegzti ir pažiūrėsiu kaip gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 10 rugsėjo 2007 - 09:44
Sveikos, uzsimaniai ziauriai nusnerti koki ruda silta sijona, bandziau skaityti senas temas, kad issirinkciau, bet kad daug nuotrauku jau nesimato verysad.gif . Gal kuri turite susikurusi koki sijonu folderiuka ir galetumete su manimi pasidalinti verysad.gif wub.gif prasau, aju taip noriu nerti
Atsakyti
žinau, kad čia biški ne į temą blush2.gif , bet kas jus dėvite viršutinėje dalyje prie savo tokių šaunių megztų/nertų sijonų?

aš baiginėju žieminį sijoną, tai dabar bandau prisirinkti viršutinę dalį blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, pradejau nerti stai toki sijona. Schemos niekur neradau, bet cia nieko imantraus, tai ''sufantazuoju'' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 10, 18:49)
Sveikos, pradejau nerti stai toki sijona. Schemos niekur neradau, bet cia nieko imantraus, tai ''sufantazuoju''  tongue.gif

fantastiskas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkas rašė,kad sunku priderinti viršutinę dalį prie sijono. Tai tiesa, aš taip priderinau
http://www.fotofabri...mp;target=album
Papildyta:
Atsiprašau, nepavyko įdėti nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 09 10, 20:01)
Kažkas rašė,kad sunku priderinti viršutinę dalį prie sijono. Tai tiesa, aš taip priderinau
http://www.fotofabri...mp;target=album
Papildyta:
Atsiprašau, nepavyko įdėti nuotraukos g.gif

labai labai noreciau pamatyti ta derinuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 09 10, 21:24)
labai labai noreciau pamatyti ta derinuka bigsmile.gif

Ir man labai smalsu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 09 10, 16:29)
Sveikos, uzsimaniai ziauriai nusnerti koki ruda silta sijona, bandziau skaityti senas temas, kad issirinkciau, bet kad daug nuotrauku  jau nesimato  verysad.gif . Gal kuri turite susikurusi koki sijonu folderiuka ir galetumete su manimi pasidalinti  verysad.gif  wub.gif prasau, aju taip noriu nerti

Lbute
as ir svaigstu apie butent ruda sijonuka
rudeniop ant rudos patraukia..
as noriu klasikinio modelio tiesu, gal su praskiepu
kad i darba nesiot galeciau
tik va irgi klausimas prie ko derint
o va cia
esu sukaupusi siek tiek sijonu
prasom knistis
Atsakyti