Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 06, 13:20)
nepamenu, ar buvo toks g.gif  ax.gif

user posted image user posted image user posted image

Koks gražus 4u.gif
Aš jau pradėjau alia - statkevičiaus (nu kur tu anksčiau buvai verysad.gif )
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 06, 15:28)
ir as nevisiskai issifravau ana schema, bet nepasiduosiu, manau ateity issifruosiu..
jei jau neturi fantazijos pati sugalvot, kaip primegzt, eik i rastu tema issirinkt rasta ir ji platink.. pamatysi, viskas gerai gausis smile.gif

as is galvos primezgiau ir padariau toki gode smile.gif statkevicius tokio modelio lyg ir nedares, gale sdabar kopijuot lotuliukas.gif

Šaunuolė, kad nepasiuodi, o aš pasidaviau. Paėmiau raštą iš Sandros žurnalo ir platinu, numezgiau pusę vienos pusės (na ir aiškia parašiau 4u.gif ). Tik sunku bendrą vaizdą pamatyti, nes labai daug akių ant virbalo (vos telpa, o ant vielinių nepatinka megzti, nors tokiu atvju labai tiktų). Tai kai numegsiu pasirodysiu. Pakankamai greitai mezgasi, bijojau, kad bus nepakankamai platus, o dabar galvoju, kad bus per platus. O tu mezgi, ar atidėjai?
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 07, 11:29)
Koks gražus 4u.gif
Aš jau pradėjau alia - statkevičiaus (nu kur tu anksčiau buvai verysad.gif )
Papildyta:

Šaunuolė, kad nepasiuodi, o aš pasidaviau. Paėmiau raštą iš Sandros žurnalo ir platinu, numezgiau pusę vienos pusės (na ir aiškia parašiau 4u.gif ). Tik sunku bendrą vaizdą pamatyti, nes labai daug akių ant virbalo (vos telpa, o ant vielinių nepatinka megzti, nors tokiu atvju labai tiktų). Tai kai  numegsiu pasirodysiu. Pakankamai greitai mezgasi, bijojau, kad bus nepakankamai platus, o dabar galvoju, kad bus per platus. O tu mezgi, ar atidėjai?

As jau baigiau ana savaite , keistai greitai numezgiau, bet kaip sakiau jis ne kaip statkeviciaus, o gode formos:) liko tik isbaigti su detalemis (pasijoniais ir t.t.) as mezgiau iskart apvaliai(labai tinkiu po to sumezgiet ar susiuvinet). o primatavimus as visada darau..mezgiau ant virbalo normalaus, gale vos sukisau doh.gif o primatavimus dariau paimdama prakisdama stora siula pro akis, pamatuoju.. ir vel atgal ant virbalo biggrin.gif mezgiau mamai, tai mama ispute akis pamacius kaip as ten su tuo sijonu laviruoju lotuliukas.gif

bandysiu gaut dar tu paciu siulu ir bandysiu sita savomodeli siek tiek kiotki padaryt, savo smalsumui noriu pabandyt kas gausis.. nes ir as mezgiausijona pagal savo rasta is akies kopijavau nuo kur tik galejau blush2.gif
Atsakyti
šito sijono schemutė,nes per až prašė,tai sakau gal dar kam įdomu bus mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 07, 17:33)
As jau baigiau ana savaite , keistai greitai numezgiau, bet kaip sakiau jis ne kaip statkeviciaus, o gode formos:) liko tik isbaigti su detalemis (pasijoniais ir t.t.) as mezgiau iskart apvaliai(labai tinkiu po to sumezgiet ar susiuvinet). o primatavimus as visada darau..mezgiau ant virbalo normalaus, gale vos sukisau  doh.gif  o primatavimus dariau paimdama prakisdama stora siula pro akis, pamatuoju.. ir vel atgal ant virbalo biggrin.gif mezgiau mamai, tai mama ispute akis pamacius kaip as ten su tuo sijonu laviruoju  lotuliukas.gif

bandysiu gaut dar tu paciu siulu ir bandysiu sita savomodeli siek tiek kiotki padaryt, savo smalsumui noriu pabandyt kas gausis.. nes ir as mezgiausijona pagal savo rasta is akies kopijavau nuo kur tik galejau blush2.gif

man toks klausimas ne i tema
kiek paskaitau tai tu vis mamai mamai
ar dr kam nors mezgi smile.gif
o saves taip papuost nenori?
Atsakyti
O aš šiandien jau nusipirkau siūlų tam pilkam sijonui, sumokėjau 27 Lt iš viso. dabar eisiu virbalų ieškoti ir kibsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 07, 16:33)
As jau baigiau ana savaite , keistai greitai numezgiau, bet kaip sakiau jis ne kaip statkeviciaus, o gode formos:) liko tik isbaigti su detalemis (pasijoniais ir t.t.) as mezgiau iskart apvaliai(labai tinkiu po to sumezgiet ar susiuvinet). o primatavimus as visada darau..mezgiau ant virbalo normalaus, gale vos sukisau  doh.gif  o primatavimus dariau paimdama prakisdama stora siula pro akis, pamatuoju.. ir vel atgal ant virbalo biggrin.gif mezgiau mamai, tai mama ispute akis pamacius kaip as ten su tuo sijonu laviruoju  lotuliukas.gif

nu tai kai baigsi parodyk, labai idomu
Atsakyti
Aš su ananasais žieminį sijoną pernai iš pusvilnės nusinėriau. Pažadu, išsitrauksiu jį ir nufotografuosiu. Tik reikia sulaukti saulėtos dienos.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 09 07, 20:00)
man toks klausimas ne i tema
kiek paskaitau tai tu vis mamai mamai
ar dr kam nors mezgi smile.gif
o saves taip papuost nenori?

biggrin.gif mano drabuziu spinta luzta nuo drabuziu, ir megztu, ir nertu, ir dar visokiu, as jau fiziskai neturiu laiko kada sunesioti ju.. nusimezgu, o daiktas stovi dula, turiu nemazai drabuziu, kuriuos esu vilkejus tik po 1-2 kartus... ideju turiu milijonus, man reik ant kazko realizuot.. mama dar nepripilde savo spintos iki maksimumo, tai dabar jai realizuoju savo idejas smile.gif jei tik butu norinciu- tai as varyciau ir varyciau, o dabar susiduriu ne su laiko ar kitokia problema, o su tuo, kad nebus po to to daikto kam nesiot doh.gif

pasirodysiu, pasirodysiu:) dabar net ir noredama negaliu, fotoaparato batarkes 'suedziau' lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Agni @ 2007 09 08, 11:01)
Aš su ananasais žieminį sijoną pernai iš pusvilnės nusinėriau. Pažadu, išsitrauksiu jį ir nufotografuosiu. Tik reikia sulaukti saulėtos dienos.

ar dejai papildoma siuliuka? kaip nesiojas?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 08, 12:57)
ar dejai papildoma siuliuka? kaip nesiojas?

Ne, nedėjau. Nėriau iš Vernito pusvilnės. Pamušalą siūdinausi ne iš pamušalinės, bet iš storesnės medžiagos. Nešiojau tik kelis kartus, nes viršaus pasirinkimas mažas. Dabar reikia bent šiai žiemai sugalvoti, prie ko derinti, kokiam švarkui medžiagą nusipirkti ar ką. Bet šiaip tai nešiojasi gerai. Be to, jis ilgas ilgas, tai dar ir šilta su juo...
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2007 09 08, 14:54)
Ne, nedėjau. Nėriau iš Vernito pusvilnės. Pamušalą siūdinausi ne iš pamušalinės, bet iš storesnės medžiagos. Nešiojau tik kelis kartus, nes viršaus pasirinkimas mažas. Dabar reikia bent šiai žiemai sugalvoti, prie ko derinti, kokiam švarkui medžiagą nusipirkti ar ką. Bet šiaip tai nešiojasi gerai. Be to, jis ilgas ilgas, tai dar ir šilta su juo...

mane labiausiai domina kaip per uzpakali nesiojasi, nes ilgaiu nesiojant issitampo blink.gif
aha, pastebejau, akd megztien mertiem sijonam yra sudetinga priderinti virsutine dali.. yac jei reikia oficialiai atrodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 06, 13:20)
nepamenu, ar buvo toks g.gif  ax.gif

user posted image user posted image user posted image

Gal kas galit pagelbėti iššifruoti ženklus - ką reiškia rombas?
Gal kur nors galima rasti ženklų išaiškinimą?
Schema atrodo nėra labai sudėtinga, reiks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 10, 10:21)
Gal kas galit pagelbėti iššifruoti ženklus - ką reiškia rombas?
Gal kur nors galima rasti ženklų išaiškinimą?
Schema atrodo nėra labai sudėtinga, reiks pabandyti.

as ten tik trikampius matau. / arba \ reikia sumegzt 2akis, o toks /\ - 3akis kartu
Atsakyti