Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Jūružė @ 2007 09 06, 08:29)
Aš šitą buvau pradėjusi vasarą, bet išardžiau. Gal siūlai buvo per stori, kažkaip per standriai atrodė. Bet pas raštelis fain toks, lengvas, gal bandysiu vėliau iš mocheros megzti jį.

aš tai tokį plonutį neriu,iš tokių pačių siūlu kaip servetėles neriu-du siuvimo siūlai blush2.gif ,vėliau įdėsiu foto kiek jau nunėriau ax.gif

QUOTE(qqte @ 2007 09 06, 08:41)
man tas juodas labai fainas...
pasidesiu i artimiausius tolimesnius planus smile.gif

man irgi labai patiko reiks nusipirkti siūlų ir duoti mamai darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 06, 09:56)
aš tai tokį plonutį neriu,iš tokių pačių siūlu kaip servetėles neriu-du siuvimo siūlai  blush2.gif ,vėliau įdėsiu foto kiek jau nunėriau  ax.gif
man irgi labai patiko reiks nusipirkti siūlų ir duoti mamai darbo  blush2.gif

tik vat kazi kokio storumo siulus reik pirkt...
nes jei per stori tai bus nelabai grazu o jei ploni bus skysta g.gif
Atsakyti
nepamenu, ar buvo toks g.gif ax.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 06, 13:20)
nepamenu, ar buvo toks g.gif  ax.gif

user posted image user posted image user posted image

kazi kaip toks is mocheros butu g.gif atseit ale statkevicius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 09 06, 13:39)
kazi kaip toks is mocheros butu  g.gif  atseit ale statkevicius...  g.gif

Aš taip pat pagalvojau ir nusprendžiau, kad būtų labai jau "a la statkevičiaus" thumbup.gif
Gal megsi?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 06, 13:54)
Aš taip pat pagalvojau ir nusprendžiau, kad būtų labai jau "a la statkevičiaus"  thumbup.gif
Gal megsi?

na va sitas tai tikrai gundo... wub.gif ir ko gero bandysiu - tik tiek, kad galesiu pradet tik po geru 2 savaiteliu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 09 06, 13:57)
na va sitas tai tikrai gundo... wub.gif  ir ko gero bandysiu - tik tiek, kad galesiu pradet tik po geru 2 savaiteliu.. ax.gif

Tai nieko, svarbu, kad pradėsi, o po to juk jau savaime megsis thumbup.gif Sėkmės pradedant ir pasirodyk po to būtinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 06, 14:00)
Tai nieko, svarbu, kad pradėsi, o po to juk jau savaime megsis  thumbup.gif  Sėkmės pradedant ir pasirodyk po to būtinai  bigsmile.gif

Na tikiuos, kad iseis pradet biggrin.gif labai jau megstu uzsidegt, o paskui atvestu blush2.gif biggrin.gif na bet sitas toks mmmm.... wub.gif reik kazkaip susikaupt...... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 rugsėjo 2007 - 13:10
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 03, 14:43)
O mane kankina kūrybinės kančios - bandau megzti alia - Statkevičiaus sijoną, kol kas gaunasi alia-šūdeliavičiaus
Schemos neišeina išskaityti (tos kur forume Prunskienė įdėjo). Ieškau kokių staltiesių megztų virbalais, tai visos mažos - mano sijonas būtų 15 cm ilgio, sukurti ir pratęsti toliau neturiu fantazijos. Jau per tas kūrybines paieškas praradau kokią savaitę - bučiau pusė sijono nuvariusi.
Gal kas turit kokių patarimų ir idėjų ar schemų???

ir as nevisiskai issifravau ana schema, bet nepasiduosiu, manau ateity issifruosiu..
jei jau neturi fantazijos pati sugalvot, kaip primegzt, eik i rastu tema issirinkt rasta ir ji platink.. pamatysi, viskas gerai gausis smile.gif

as is galvos primezgiau ir padariau toki gode smile.gif statkevicius tokio modelio lyg ir nedares, gale sdabar kopijuot lotuliukas.gif
Atsakyti
na va maniško 4 vakarų darbas ax.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
čia turėtų toks gautis ax.gif
user posted image

Atsakyti
*MONAMI* super thumbup.gif
Man spalva gražesnė net gi negu originalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 09 06, 16:01)
*MONAMI* super  thumbup.gif
Man spalva gražesnė net gi negu originalo  blush2.gif

4u.gif na bus toks gelsvas,bet man irgi ta spalva super,net servetėles tokias nėriau iš tų pačių siūlų biggrin.gif
Atsakyti