Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(AlinaRS @ 2007 09 04, 16:14)

Oi, blink.gif lyg ir matosi, lyg ir ne... doh.gif Labai jau dyyydelė nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Aciu uz pagalba del nuotrauku ikelimo 4u.gif
Atsakyti
Ooo, dabar tai matosi thumbup.gif
Nugi gražu wub.gif Ir įsivaizduoju, kaip žiemą šilta su tokiu kostiumėliu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai gražu, na o tau Rife stiprybes ir kantrybės mezgant tą puikų sijonėlį
Atsakyti
wawwww abu sijonai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 09 04, 11:55)
user posted image
user posted image

Žadu megzti tokį sijoną, bet nerandu kas kompaniją palaikytų

aš irgi norėčiau šitą pradėti, bet dar net siūlų nenusipirkau g.gif nežinau ar prisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
AlinaRS labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 09 04, 15:03)
aš irgi žadu megzt, tik vietoj "plunksnuotų" siūlų (Bite  4u.gif  ), žadu pirkt tokią kailinę juostelę (mačiau Vilniaus gatvėj, Vilniuje)... Kokios sudėties siūliukus žadat pirkti ir ar neverta ties užpakaliu įmezginėti tokį permatomą siūlą-gumytę (mačiau Maximoje), kad neišsisėdėtų  g.gif  ?

Aš tai turiu iš labai senų laikų (buvau vyrui megstiniui pirkus, bet jis pas mane jabai jautrus tongue.gif ) Tif Tiko siūlų, tai va juos ir naudosiu. O dėl išsisėdėjimo tai nežinau g.gif , kadangi pamušalą dėsiu, tai gal neišsisėdės (juk vistiek kiekvieną dieną tik to sijono nenešiosi biggrin.gif ). Turiu megstą iš pusvilnės (o gal iš 100% vilnos, nebepamenu tiksliai) su pamušalu ir aptemptas - tai dar neišsisėdėjo g.gif .

AliraRS, labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2007 09 04, 20:33)
aš irgi norėčiau šitą pradėti, bet dar net siūlų nenusipirkau  g.gif nežinau ar prisiruošiu  blush2.gif

Man irgi šitas pilkas patiko. Gal megzčiau, bet niekad tokių kombinuotų nemezgiau. Čia turbūt reiktų pasidaryt iškarpas. Kažin, nėrinius įmegzt ar atskirai numezgus trikampius įsiūt reiktų? Ir ką su tuo gauruotu siūlu daryt?
O šito sijono schemos nėra?

Labai gražus ir Alinos RS sijonas. Paprastas, bet labai pagyvina šoninės detalės.
Atsakyti
žiūriu žiūriu i pilkutį ir galvoju ar tik nebus jis persuktų akių g.gif
Atsakyti
Aciu aciu merginos uz grazius zodzius ax.gif

Man labai patinka tas pilkas sijonas ir niekad pati nesusimasciau, kad taip kombinuotas graziai atrodo. Noreciau siai ziemai ji nusimegzti, ale kaip viska speti doh.gif
Kaip manot kokie siulai geriausiai tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2007 09 05, 10:57)
Man irgi šitas pilkas patiko. Gal megzčiau, bet niekad tokių kombinuotų nemezgiau. Čia turbūt reiktų pasidaryt iškarpas. Kažin, nėrinius įmegzt ar atskirai numezgus trikampius įsiūt reiktų? Ir ką su tuo gauruotu siūlu daryt?
O šito sijono schemos nėra?

Labai gražus ir Alinos RS sijonas. Paprastas, bet labai pagyvina šoninės detalės.

stai pilko sijonuko iskarpa

user posted image
Atsakyti