QUOTE(prunskiene @ 2007 08 26, 15:39)
Nejau mazeikiuose medziagyciu trukumas?!
Šiaip tai atrodo lyg ir netrūksta, bet kai reikia - tai negausi. Gali ieškot užsimušdamas .
QUOTE(dorin @ 2007 08 27, 14:44)
As ruosiuosi nerti rudeniui VS sijona, kaip manot, ar tiktu pusvilne?
Aš jau bandžiau megzti iš pusvilnės sijoną. Mezgiau iš plonų siūlų, sudėjau du. Gaunasi labai gerai
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 26, 21:51)
Kiek sūlų sunaudojot kas nėrėt VS sijoną? Kiek pirkti?
Na aš tai 4 kamuoliukus po 200 m.
QUOTE(Rife @ 2007 08 27, 16:10)
Aš jau bandžiau megzti iš pusvilnės sijoną. Mezgiau iš plonų siūlų, sudėjau du. Gaunasi labai gerai
O kiek mazdaug gramu sumezgei? Kokio nr. vaseliu nerei?
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 26, 21:51)
Kiek sūlų sunaudojot kas nėrėt VS sijoną? Kiek pirkti?
Nėriau iš Maxi siūlų - reikėjo 4 po 100 g.
QUOTE(Rife @ 2007 08 29, 18:27)
Noriu parodyti sijoną šiandien baigtą rugsėjo 1 šventei.
Nėriau iš Rusiškų siulū Narciss. Labai geri siūlai,labai tiktų VS sijonui nerti.
100 g yra 470 m,vašelis 1,9.
Nėriau iš Rusiškų siulū Narciss. Labai geri siūlai,labai tiktų VS sijonui nerti.
100 g yra 470 m,vašelis 1,9.
nu nerealus sijonas............ mmmmmmmmm.............
QUOTE(tetulė @ 2007 08 29, 18:39)
Rife sijonas labai dailus, ir visi tavo mezginiai labai gražūs.
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, kadangi tu esi patyrusi mezgėja, ar šie siūlai tinka, pavyzdžiui, suknelėms? Man pasirodė, kas jie minkšti, nors aš pati iš jų nebandžiau nerti.
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, kadangi tu esi patyrusi mezgėja, ar šie siūlai tinka, pavyzdžiui, suknelėms? Man pasirodė, kas jie minkšti, nors aš pati iš jų nebandžiau nerti.
neblogi tie siūliukai tikrai - aš mezgiau savo merginoms kepures is ju - tai tikrai dailus mezginys gaunas
QUOTE(tetulė @ 2007 08 29, 18:39)
Rife sijonas labai dailus, ir visi tavo mezginiai labai gražūs.
Papildyta:
Papildyta:
Priklausomai koks suknelės raštas.Gražiau atrodo iš plonesnių siūlų.
Tie siūlaI MAN PATIKO TODĖL,KAD GALIMA IR VIRBALAIS MEGZTI.