Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Rife @ 2007 08 13, 09:37)
Aš irgi žadu nerti/megzti tą sijoną, turiu pusvilnės kažin ar gerai atrodys tamsiai žalios spalvos.

Jau tavo mezginių grožis thumbup.gif
Vos nuo kėdės nenuvirtau - ypač rožinė palaidinė, tokia pat žalia, elektrinė mėlyna, na ir skraistės 4u.gif
Bet kiek daug prinėrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 08 13, 11:20)
Jau tavo mezginių grožis thumbup.gif
Vos nuo kėdės nenuvirtau - ypač rožinė palaidinė, tokia pat žalia, elektrinė mėlyna, na ir skraistės  4u.gif
Bet kiek daug prinėrus smile.gif

Ačiū, kad patiko.
Daugiausiai mezgu kitiems. Čia mano darbai per paskutiniu metus. Anksčiau net nepaveikslavau.
Atsakyti
Gal kas turit tokią foto, kur buvo prinertas sijonas prie trikotažinės bliuzelės. Toks rudos spalvos. g.gif Visą forumą išžiūrėjau ir niekur nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 13, 13:21)
Gal kas turit tokią foto, kur buvo prinertas sijonas prie trikotažinės bliuzelės. Toks rudos spalvos. g.gif  Visą forumą išžiūrėjau ir niekur nerandu.

labai sunku suprast apie kokį eina kalba... g.gif pas save radau tik tokį VS sijoną... ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ligiciuk, tikrai turiu naminiame kompe, bet kaip prisimint ryt po budejimo paziuret? blink.gif Nes jei pamirsiu, tai tada prie kompo busiu tik penktadieni vakare... unsure.gif
Primink i az man savo e-maila doh.gif

Wow, nespejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 13 rugpjūčio 2007 - 13:00
Ačiū visoms padejėjoms. notworthy.gif Prisipirkau visokių bliuzelių ir dar šiai vasaros pabaigai noriu prinerti sijoną. Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 08 13, 13:59)
Ligiciuk, tikrai turiu naminiame kompe, bet kaip prisimint ryt po budejimo paziuret?  blink.gif Nes jei pamirsiu, tai tada prie kompo busiu tik penktadieni vakare...  unsure.gif
Primink i az man savo e-maila  doh.gif
Wow, nespejau  lotuliukas.gif

manai, kad apie šį VS ir ėjo kalba? g.gif

p.s. panašu, kad atspėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 rugpjūčio 2007 - 13:05
O gal dar schemutės kur nors netoliese?
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 13, 14:06)
O gal dar schemutės kur nors netoliese?

nu peržiūrėjau - neradau... reik pas rusaites paieškot...
va dar vienas variantas:
user posted image
Atsakyti
Na va perskaiciau kad po megztu ar netru sijonuku galima kelis pasijonius deti. As taip ir buvau padariusi - pasisiuvau sijonui balta ir raudona pamusala ir koleges vienbalsiai nusprende kad raudonas graziau atrodo. Tai cia viena medalio puse. O esme kita kad pasijoni reikai vistiek prisiuti prie sijono. Kitaip tai sijonas nulipa nuo pasijonio tai pasijonis islenda. Negrazu ir tiek. Tai nusprendiau sudigsniuoti pasijoni su sijonu. Taip galiu nesioti normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 08 13, 17:10)
Na va perskaiciau kad po megztu ar netru sijonuku galima kelis pasijonius deti. As taip ir buvau padariusi - pasisiuvau sijonui balta ir raudona pamusala ir koleges vienbalsiai nusprende kad raudonas graziau atrodo. Tai cia viena medalio puse. O esme kita kad pasijoni reikai vistiek prisiuti prie sijono. Kitaip tai sijonas nulipa nuo pasijonio tai pasijonis islenda. Negrazu ir tiek. Tai nusprendiau sudigsniuoti pasijoni su sijonu. Taip galiu nesioti normaliai.

nu cia priklauso nuo pasijonio medziagos...
as is medvilnes siuvau pasijoni
krasciuka apneriau kad butu islindes neriniuotas krastas
ir zadu dar viena sijonuka nusinert
kadangi pasijonis baltas tai tinka prie visokiu spalvu sijonu:)
o man kai sunkiau pasijoni pasigamint nei sijona tai atvirkstine idfeja-vienas pasijonis ir keli sijonai labiau patinka smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 08 13, 16:10)

o aš kitaip šią dilemą išsprendžiau... ax.gif nusipirkau siuvimo reikmenų pardėj tokių metalinių knopkyčių ir jomis pritvirtinau iš vidinės pusės... vienintlis dalykas - siuvant kt. pasijonį reik tiksliai pataikyt tas knopkytes prisiūt... taigi tokiu būdu nei pasijonis lipa, nei jo siūt reikia... ax.gif o„ ir pakeitimo procedūra netrunka ilgai... thumbup.gif
Atsakyti