Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Jūružė @ 2007 08 08, 10:41)
tetulei

Aš nėriau šitą
user posted image

Tai išplatinau apačioje labiau ir gavosi toks ale gode. Schemos neturėjau, nėriau iš akies, nes ten raštelis tai nesudėtingas.

Ačiū, Jūruže, aš jau atkreipiau dėmesį į šį sijoną, kai tu nusinėrei, man jis buvo labai gražus, bet bijau, kad mano siūlai bus per stori, jie panašaus storio, kaip turkiški Camila, vokiški Catania, na, pagaliau, ir švarkelį reikėtų kitokį nert negu buvau sumanius.
Papildyta:
Jūruže, dar pgalvojau kiek, kad sudomino tavo idėja, kuo toliau, tuo labiau, apie jį mąstau, reiks pabandyti, ar tiks mano siūlams tos gėlytės, esu dukrai tokias nėrus palaidinei iš maxi, o iš kokių siūliukų tu nėrei?
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 08 08, 10:41)
tetulei

Aš nėriau šitą

Tai išplatinau apačioje labiau ir gavosi toks ale gode. Schemos neturėjau, nėriau iš akies, nes ten raštelis tai nesudėtingas.

o gal gali placiau papasakot virsuj koks ten rastelis?
nu beprotiskai fantastiskas sijonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 03, 15:41)
Pradejau ziurinet ir atradau ta mergaite, kurios sijonas labai patiko ir ji pasidalino, pasirodo senesneje temoje buvo ikeltas aprasyma su visa info tongue.gif jei dar kuri nemaciusi jo, tai prasom

va sijonukas: http://keep4u.ru/ful...6579f9230f8/jpg

o va cia bugyte sukelusi info apie ji smile.gif 
http://www.supermama...?...61058&st=96

!!STATKEVICIAUS STILIAUS SIJONAS!!

tikiuos visos pastebes dabar lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzula @ 2007 08 08, 11:52)
Ten, apacioj, yra rusiskas vertimas: 1 Mw -промежуточный ряд 1 п. вязать дальше и только потом начинать этот ряд... Todel ir pabijojau as ta sijona pradeti- man tiek daug neaiskiu zenklu  doh.gif

as rusiskai skaityt nemoku smile.gif tai man ten tamsus miskas, bandysiu prasyt kad isverstu.. arba reikes kreiptis konsultacijos. zuzula, surasyk kas dar neiaksu, visus klauskmus nusisusiu, autore paaiskint zadejo smile.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiukshte @ 2007 08 08, 12:44)
Sveikos darbštuolytės,
Na pagaliau idedu savo "ananasinį" sijoną. Jau ir devėjau kelis kartus, bet vis pamiršau ikelti į forumą. Aišku schemutę kažkiek pataisiau pagal save.
Prašau įvertinkit mano darbelį  ax.gif

user posted image

Labai jau grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 08 rugpjūčio 2007 - 11:31
O iš kokų siūlų patartumėt megzti Statkevičiaus sijoną? Kol išsirinksiu pati Nauji metai ateis, gal patartumėt, kurie išbandyti. Jaučiu tą sijoną megsiu kokiu nors kiauraraščiu, po to darysiu kelias eiles gerosiomis akimis (paplatinsiu pridėdama akių), po to gal kitokį kiauraraštį, nes man schema nelabai suprantama, o gal kai megsiu įsigilinsiu ir ne taip baisu pasirodys, svarbiausia principą išlaikyti. Dabar sunkiausi siūlus išsirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 08 rugpjūčio 2007 - 12:32
QUOTE(qqte @ 2007 08 08, 11:27)
o gal gali placiau papasakot virsuj koks ten rastelis?
nu beprotiskai fantastiskas sijonas smile.gif

Nėriau iš labai plonių siūliukų Vittoria, bet iš dviejų siūlų. Va šitoje foto matosi viršaus raštelis. Jis labai paprastas. Nėriau apvaliai, bet patarčiau daryti siūlę per priekį.
user posted image

Toliau pačios gėlytės.
user posted image

Ir apačios kraštelis. Toks buvo originale
user posted image

O aš dariau tokį

user posted image
Papildyta:

A jargau, atsiprašau, nepagalvojau kad tokios didelės foto įsikels. Sudarkiau visą puslapį blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 08 rugpjūčio 2007 - 13:32
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 08, 13:34)

as rusiskai skaityt nemoku smile.gif tai man ten tamsus miskas, bandysiu prasyt kad isverstu..  arba reikes kreiptis konsultacijos. zuzula, surasyk kas dar neiaksu, visus klauskmus nusisusiu, autore paaiskint zadejo smile.gif rolleyes.gif

Nuosirdziai dekoju aciuks.gif bet man viskas neaisku blush2.gif as moku geras, blogas akis ismegzti, na, dar kartu sumegzti.... o tokios schemos- tamsiau uz tamsu miska blush2.gif gal tu is Pnvz? Atvaziuociau kursu pas tave.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 08 08, 09:41)
tetulei

Aš nėriau šitą

Kaip tas gėlytes nunerti? Kiek bandžiau, na niekaip neišeina... Aišku, bandžiau tai iš akies, be schemutės blush2.gif
O dabar žiūriu į schemutę, bet vistiek man neaišku... frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 08 rugpjūčio 2007 - 13:55
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 06, 06:55)
Copy+paste įkelsiu ryt, o šitą sijoną be schemos įkėliau toms, kurioms ir schemų nereikia (sijonas ne mano nertas).  mirksiukas.gif

tai kada gi ateis tas rytojus? g.gif
Atsakyti
Ačiū Jūruže, už schemutes, kodėl reikia daryti siūlę per priekį, kad priekis iškirptas, ta prasme, kad gaunasi tas trikampis?
Bet bandžiau gėlytes iš savo siūlų nerti gana stora gaunasi, dar reikia pagalvoti ką daryti, o gal gali ką patarti, nes tavo sijonas tai nerealiai gražus.

Esu nėrusi panašias gėlytes, geltoniausia klausia, kaip nerti, tai net nemoku paaiškinti, pradžioje pagal schemutę nuneri viduriuką su žiedlapiais, o po to atskirai apatinius žiedlapius po vieną, pabandyk, čia labai gera schemutė.
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 08, 15:36)
Nuosirdziai dekoju aciuks.gif  bet man viskas neaisku  blush2.gif  as moku geras, blogas akis ismegzti, na, dar kartu sumegzti.... o tokios schemos- tamsiau uz tamsu miska blush2.gif gal tu is Pnvz? Atvaziuociau kursu pas tave.... blush2.gif  blush2.gif

ten pacios schemos zenkliukus supranti?
is to lietuvos galo, bet ne is panevezio deja..

aukse7, nueik i siulu parduotuve ir pasakyk, kad nori mocherinio plono siulo sijonui (tikrai patars)prie jo dar reikia prideti kita nesitampanti siula galima deti ir paprasta siuvimo siula arba koki silkinuka, pagal pageidavima.
Atsakyti
nezinau ar kas matysis bet meginu isklet pagaliau baigta sijonuka su bliuskele smile.gifsijonukas
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2007 08 09, 18:22)
Ačiū Jūruže, už schemutes, kodėl reikia daryti siūlę per priekį, kad priekis iškirptas, ta prasme, kad gaunasi tas trikampis?
Bet bandžiau gėlytes iš savo siūlų nerti gana stora gaunasi, dar reikia pagalvoti ką daryti, o gal gali ką patarti, nes tavo sijonas tai nerealiai gražus.

Esu nėrusi panašias gėlytes, geltoniausia klausia, kaip nerti, tai net nemoku paaiškinti, pradžioje pagal schemutę nuneri viduriuką su žiedlapiais, o po to atskirai apatinius žiedlapius po vieną, pabandyk, čia labai gera schemutė.

Siūlę daryčiau todėl, kad kai reikia nuleidinėti akis, kad padaryti tą trikampi, tenka megzti ne apvaliai o jau pirmyn atgal. Ir tada raštas truputį pasikeičia. Na labai nežymiai, aš kai išlyginau, tai tik pati ir tematau smile.gif Gėlytės tai tikrai reikalauja plonesnių siūliukų, nes kai kurios yra iškilios, su viduriukais ir storos ne kaip atrodytų. wub.gif o šiaip čiū už pagyras, padariau premjerą savaitgalį ėjau į vestuvių puotą antrai dienai. Prieš tai dariau repeticiją ar pasijonis nekyla smile.gif Viskas OK, pasijonį padariau iš seno mamos apatinuko, tik iškirpau palei tą trikampį.

ggte nuostabu smile.gif o jau bliuzelė tai iš vis nėr žodžių. Sėkmės kūryboje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 09 rugpjūčio 2007 - 21:29