Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(zuzula @ 2007 08 06, 06:47)
Mergaites, aciu aciuks.gif net nesitikejau tiek daug patarimu ir komentaru  blush2.gif
Stai, jums, balioneliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
As ir galvojau virsuje dar prinerti- ir sijonas pailges,ir galima butu ji pasiaurinti  g.gif  bet tai siulu daugiau nebera, ir, kazin,ar tokiu pat gausiu (pirkti nenauji). Bet labai as nepergyvenu irnesakyk.gif - jis man "nelimpa"  schmoll.gif  jo tikrai nenesiosiu. Dabar susizavejau "alastatkeviciaus" sijonais  biggrin.gif  jie virbalais megzti? Irgi mezgama kaip servetele (t.y. pynute sujungiama ir mezgama aplinkui)? As nerus tik serveteles, o mezgus nesu dar  g.gif  reikia isbandyti....

Aš megsiu vėliau tą iš servetėlės sijoną, tai iš pradžių megsiu nesujungusi, nes dėsiu užtrauką, tik vėliau sujungusi megsiu ratu.
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 08 06, 13:44)
Aš megsiu vėliau tą iš servetėlės sijoną, tai iš pradžių megsiu nesujungusi, nes dėsiu užtrauką, tik vėliau sujungusi megsiu ratu.

Tai jeigu bus kaip servėtėlė, vadinasi nebus aptraukta per klubus, tai kam tada dėti užtrauktuką - juk galima guminę juostelę per juosmenį pritvirtinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 08 04, 00:01)
istikro tai ne, nu netaip supratot mane as pasakiau kad tikejausi kazko imantresnio na tipo kad laaabai kazkas sunku, bus , bet kaiptik likau labai nustebinta , nes rastas nera sunkus o vaizdas fantastiskas thumbup.gif
va ta ir reiskia tie taskiukai. tongue.gif

labai aciu

as maniau, kad tikejais ispudingesnio smile.gif

bet pagal sita dieja galima ir pagal kitas staltieses megzti wink.gif tik kantrybes ir laiko reikia tureti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzula @ 2007 08 03, 22:24)
Atrodo lyg ir neblogai,nors man gal graziau butu,jei siulas plonesnis butu buves. Cia toks lyg ir saves isbandymas-ar sugebesiu,ar kantrybes truks  ax.gif  Butinai pasirodysiu  blush2.gif  neriu "etro"modelio sijonuka, o kokio ilgio bus, tai net nezinau....nersiu kol siulu uzteks  ax.gif

As taip pat sijonu nelabai nerusi, ka tik pirmaji pabaigiau smile.gif laukiu kol sisuveja prisius viska ko truksta ir tada jau duosiu visoms ivertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 06, 10:49)
Tai jeigu bus kaip servėtėlė, vadinasi nebus aptraukta per klubus, tai kam tada dėti užtrauktuką - juk galima guminę juostelę per juosmenį pritvirtinti.  g.gif

Bent jau as tai darysiu toki panasiai kaip rumbeli, t.y. ne visai is karto platinsiu. man tokie labiau patinka ax.gif Kam patinka su gumute-aisku taip lengviau mirksiukas.gif
Prunskiene, labai laukiam tavojo pirmojo sijonelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 08 06, 19:35)
Bent jau as tai darysiu toki panasiai kaip rumbeli, t.y. ne visai is karto platinsiu. man tokie labiau patinka ax.gif Kam patinka su gumute-aisku taip lengviau  mirksiukas.gif
Prunskiene, labai laukiam tavojo pirmojo sijonelio mirksiukas.gif

as irgi laukiu ir bijau blink.gif
neriau is lino, dar tokio senovisko i babina susukto gavau uz dyka, tai jis toks kietokas buvo, neisivaizduoju kaip dabar su pasijoniu kris... ax.gif
Atsakyti
Ar kas nors pradejo ta sijona a lia statkeviciaus?
gal galit pasakyt ar ten turi reiksmes antroj schemoj prie 53, 55 ir kitu eiliu uzrasyta 1Mw
schema tai vokiska.. doh.gif
Atsakyti
Atrodo būsiu vėl kažką praleidus g.gif verysad.gif
Kur jūs radot tą a la statkevičiaus sijonuko schemą? Mirštu kaip noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 06, 22:35)
as irgi laukiu ir bijau  blink.gif
neriau is lino, dar tokio senovisko i babina susukto gavau uz dyka, tai jis toks kietokas buvo, neisivaizduoju kaip dabar su pasijoniu kris...  ax.gif

nu as is lino tokio kieto neriu lovatiese tai kol neriu kieta
o as neriu kietai sei dar palyginus
bet iskalbus jis gerokai suminksteja
ar skalbei?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 03, 19:58)
o jei megztum is mocheros tik tiesu, siek tiek isplatejanti apcioje ar ties blauzdomis? gal tau tinka gode stiliaus sijonukai?
zadu mamai megzti smile.gif tai kai padovanosiu ir jei tiks, tai paarodysiu

Sveika, gal turi tokį modeliuką sijonui šiek tiek išplatėjantį į apačią, ar nuo kelių? Norėčiau nerti kostiumėlį iš Yarn Art CLASSY CROCET SIŪLAI NEPLONI 50g/150m. Sijonas kiek žemiau kelių. Mano klubai neplatūs, bet jau amžiaus ne 20...
Atsakyti
tetulei

Aš nėriau šitą
user posted image

Tai išplatinau apačioje labiau ir gavosi toks ale gode. Schemos neturėjau, nėriau iš akies, nes ten raštelis tai nesudėtingas.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 07, 17:18)
Ar kas nors pradejo ta sijona a lia statkeviciaus?
gal galit pasakyt ar ten turi reiksmes antroj schemoj prie 53, 55 ir kitu eiliu uzrasyta 1Mw
schema tai vokiska.. doh.gif

Ten, apacioj, yra rusiskas vertimas: 1 Mw -промежуточный ряд 1 п. вязать дальше и только потом начинать этот ряд... Todel ir pabijojau as ta sijona pradeti- man tiek daug neaiskiu zenklu doh.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės,
Na pagaliau idedu savo "ananasinį" sijoną. Jau ir devėjau kelis kartus, bet vis pamiršau ikelti į forumą. Aišku schemutę kažkiek pataisiau pagal save.
Prašau įvertinkit mano darbelį ax.gif

user posted image

Atsakyti