Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Amade @ 2007 06 20, 14:41)
irnesakyk.gif as tai isigudrinau, kaip ir nerti, ir SM sedeti tuo pat metu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi taip pat apsiginklavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 06 20, 15:41)
lotuliukas.gif  o man nei vs nei etro - nes masinis reiškinys  tongue.gif 

nesakau, kad jie negražūs, blush2.gif  tiesiog labai jau daug kas juos mezgė... ax.gif

Per vėlai šitą temą atradau, nespėjau ankščiau nusinert. Sutinku, kad daug kas nėrė, bet nerandu kito tokio kuris patiktų ir schema aiški būtų. Man tas baltas grazus, nertas apskritimais, bet kad nenunersiu as jo, man per sudetinga kai nėra aiškios schemos. Gal jau kuri pradėjot tą baltą sijoną nerti?
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 20, 21:22)
Per vėlai šitą temą atradau, nespėjau ankščiau nusinert. Sutinku, kad daug kas nėrė, bet nerandu kito tokio kuris patiktų ir schema aiški būtų. Man tas baltas grazus, nertas apskritimais, bet kad nenunersiu as jo, man per sudetinga kai nėra aiškios schemos. Gal jau kuri pradėjot tą baltą sijoną nerti?

improvizuok, juk nebutina nerti visko aklai pagal schema. bus isskirtinis.
Atsakyti
man ir lengviau nerti kai schemos aiskios ir nereikia per daug galvoti ax.gif ir visai nesuku galvos kad daug nere, mano kaime manau nesutiksiu burio vienodais sijonais lotuliukas.gif megzdama as ir savo pridedu, kai ka pamazinu kai ka padidinu ir sijonas jau tik mano smile.gif
as etro neriau is storesniu sulu nei maxi, tai gavosi toks rudeninis truputuka, per storas vasarai. o sumezgiau gal 200 su truputuku gramu, 1.75nr vaseliu
Atsakyti
Sveikos merginos darbštuolėlės,
aš irgi susigundžiau nerti VS sijoną - savo kaime jo nemačiau, todėl ir nesvarbu, kad daug kas jį nėrė.
Nersiu iš Maxi siūlų. Kiek maždaug jų reikės (nesu stambi, vašėlis 1.6). Ir dar - ar darot užsegimą, ar be užsegimo, platesnį taip kad įlystumėt? Ar apvaliai neriat ar du gabalus ir po to susiuvat ar sumezgat? Kvaili gal klausimai, bet labai aktualūs.
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 20, 14:18)
Aciū už naują temą  4u.gif

Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?

aš nėriau iš summer turkiškų siūlų 70% madvilnės, 30% viskozės 100 gr.-350 m, tai va:
pirmas etro sijonas išėjo 500 gr. siūlų nėriau 3 mm vašeliu doh.gif labai išsistempė(atidaviau sesei), antrą etro sijoną nėriau dukrai siūlų sunaudojau 300 gr. - vašelis 2,5 mm, sijonas neisitampė thumbup.gif , dabar nėriu trečią sau lotuliukas.gif liko tris eilės manau į 350 gr. sutilpsiu, vašelis 2,5, sijonas gausis truputėli virš kelių tokio norėjau 4u.gif
Ilgis priklauso nuo siūlų storio ir nuo schemos ar neri su dviem užmetimais ar su vienu. smile.gif
Atsakyti
as dabar neriu sijona is 2005 patricia pepe kolekcijos, kazkur radau rusaites vienos paaiskinima ka ir kaip daryti, tai ir bandau. tikiuosi suspeti ji nusinerti iki drauges vestuviu. Mezgu is maxi siulu, 2.00 Nr vaseliu. Kol kas mano darbas man patinka, nors ardyti keleta kartu jau teko.
Shemos deja neturiu, nes radau atsispausdinau ir neissaugojau nuorodos niekur sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 06 21, 09:54)
Shemos deja neturiu, nes radau atsispausdinau ir neissaugojau nuorodos niekur sad.gif

Gali tą atspausdintą schemą nuskanuoti arba nufotografuoti ir čia įmesti mirksiukas.gif
Atsakyti
neturiu nei fotoaparato nei skanerio... sad.gif
Atsakyti
O gaila... unsure.gif
Atsakyti
Klabu apie sita sijona http://club.osinka.r...pe_rock_212.jpg kazkodel neleidzia kitaip ideti sad.gif
Atsakyti
Patenkinai mano smalsumą biggrin.gif
Gražus sijonukas thumbup.gif sėkmės neriant mirksiukas.gif
Atsakyti