Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Jūružė @ 2007 08 03, 19:53)
Labai man gražūs tie statkevikiški sijonai, ypač mocheriniai, bet mano sudėjimui tas modelis netinka  verysad.gif Todėl ieškau visada tiesių. Jargau kaip nagai niežti, bet nerandu modelio rudeniui
Papildyta:
Va šitą (kur Bielra parodė) visai megzčiau, ber supračiaus neturiu kaip tuos kringeliukus nunerti ir dar sujungti  unsure.gif

http://www.supermama...?...1058&st=144

o jei megztum is mocheros tik tiesu, siek tiek isplatejanti apcioje ar ties blauzdomis? gal tau tinka gode stiliaus sijonukai?

zadu mamai megzti smile.gif tai kai padovanosiu ir jei tiks, tai paarodysiu
Atsakyti
Taip siūtus dažniausiai renkuosi gode stiliaus. Tai surasiu vis tiek ką nors prie širdies smile.gif Jau šiandien prasėdėjau prie kompo nežinia kiek laiko. Tik kai tik važiuoju pro siūlų krautuvę, tai taip ir traukia išlipti ir pulti ten. Bet pirma reik modeliuko, kad pasiskaičiuoti kiekį.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 03, 19:35)

labai idomu kaip atrodys nerinys smile.gif pasirodyk kada
o sijona ilga planuoji?

Atrodo lyg ir neblogai,nors man gal graziau butu,jei siulas plonesnis butu buves. Cia toks lyg ir saves isbandymas-ar sugebesiu,ar kantrybes truks ax.gif Butinai pasirodysiu blush2.gif neriu "etro"modelio sijonuka, o kokio ilgio bus, tai net nezinau....nersiu kol siulu uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 03, 19:18)
is daugtaskiu galima nuspeti, kad tikai ne to tikejaisi. ale dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif
dar netgi nubegau n-taji karta perzvelgti statkeviciaus kolekciju.. raukinukai ir atlapeliai kiek suprantu ten rastuose slypi, ar ne?
taigi pasiimkit kokia kita staltiese didele imantresnio rasto ir varykit, bus jum tu ir raukinuku ir atlapeliu, nereikia visko aklai daryt...
Latina, wink.gif bandyk, as dar nebandziau :)manai sitas irgi tik apie 200g siulo pareikalaus?

istikro tai ne, nu netaip supratot mane as pasakiau kad tikejausi kazko imantresnio na tipo kad laaabai kazkas sunku, bus , bet kaiptik likau labai nustebinta , nes rastas nera sunkus o vaizdas fantastiskas thumbup.gif
va ta ir reiskia tie taskiukai. tongue.gif

labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 13, 14:53)
Baigiau sijoną  ax.gif  neva copy+paste šitą
user posted image

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 20, 12:22)
SIJONUKAS BE SCHEMOS
user posted image

nelabai supratau, ar sitas sijonas buvo copy paste? g.gif man jie visai nepanasus
Atsakyti
Neuzteko man siulu verysad.gif rodau kiek nuneriau,ir jis man nebepatinka...isitampe-vos ant klubu laikosi, toks grubus, reikejo man iskart plonesnius siulus imti,matau klaidas-nedailiai nunertas blush2.gif ardysiu as ji visa, gal kada ka kita nersiu ax.gif sijonas
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 05, 17:54)
Neuzteko man siulu  verysad.gif  rodau kiek nuneriau,ir jis man nebepatinka...isitampe-vos ant klubu laikosi, toks grubus, reikejo man iskart plonesnius siulus imti,matau klaidas-nedailiai nunertas  blush2.gif  ardysiu as ji visa, gal kada ka kita nersiu  ax.gif  sijonas

Jausmas toks, kad greit pamesi ir liksi be nieko lotuliukas.gif
As tai neardyciau, o bandyciau glausciai (ta prasme ne istemptai) prisiuti sijona prie tvirto, nesitampancio pasijonio. Aisku jei sijonas nera labai jau platus (bet bent jau taip neatrodo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 05, 20:54)
Neuzteko man siulu  verysad.gif  rodau kiek nuneriau,ir jis man nebepatinka...isitampe-vos ant klubu laikosi, toks grubus, reikejo man iskart plonesnius siulus imti,matau klaidas-nedailiai nunertas  blush2.gif  ardysiu as ji visa, gal kada ka kita nersiu  ax.gif  sijonas

O tu pabandyk prinerti viršų siauriau. Jis tik pailgės, ogal nereiks ardyti. Juk tiek darbo įdėta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 05, 20:54)

O aš tai pritvirtinčiau iš vidinės pusės guminę juostelę arba galima įverti nertą virvutę, taip pat bus gražu ir nenukris sijonukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 04, 11:04)
nelabai supratau, ar sitas sijonas buvo copy paste? g.gif man jie visai nepanasus

Copy+paste įkelsiu ryt, o šitą sijoną be schemos įkėliau toms, kurioms ir schemų nereikia (sijonas ne mano nertas). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 06, 08:55)
Copy+paste įkelsiu ryt, o šitą sijoną be schemos įkėliau toms, kurioms ir schemų nereikia (sijonas ne mano nertas).  mirksiukas.gif

Pasaka sijonukas thumbup.gif .
O aš savo paprastutį taip pat jau pabaigiau biggrin.gif , šiandien nešiu pas siuvėją, kad pasiūtų pasijonį ir bliuzelei pamušaliuką prisiūtų tongue.gif . Tai gal vėlaiu ir aš pasigirsiu ax.gif .
Atsakyti
Mergaites, aciu aciuks.gif net nesitikejau tiek daug patarimu ir komentaru blush2.gif
Stai, jums, balioneliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As ir galvojau virsuje dar prinerti- ir sijonas pailges,ir galima butu ji pasiaurinti g.gif bet tai siulu daugiau nebera, ir, kazin,ar tokiu pat gausiu (pirkti nenauji). Bet labai as nepergyvenu irnesakyk.gif - jis man "nelimpa" schmoll.gif jo tikrai nenesiosiu. Dabar susizavejau "alastatkeviciaus" sijonais biggrin.gif jie virbalais megzti? Irgi mezgama kaip servetele (t.y. pynute sujungiama ir mezgama aplinkui)? As nerus tik serveteles, o mezgus nesu dar g.gif reikia isbandyti....
Atsakyti