Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Jūružė @ 2007 08 01, 10:08)
Ar pasijonius kerpate iš kampo? Kaip jie ten po tais mezginiais "jaučiasi" ar nelipa į viršų?

Kol kas kirpau tik vieną - iš kampo - tai lipt nelipa (svarbiausia, kad jis pagal figūrą nebūtų per siauras - reik palikt laisvumo, ir lygiai taip pat turi būt ne per didelis - t.y. ne didesnis, kaip nertasis sijonas). Bet manau lygiai taip pat turėtų būt ir su kirptu ne iš kampo, nors kaip minėjau - dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 08 01, 10:08)
Ar pasijonius kerpate iš kampo? Kaip jie ten po tais mezginiais "jaučiasi" ar nelipa į viršų?

Mano pasijonis yra ne iš kampo, bet kadangi (kaip jau Peperoni rašė) jis nėra per siauras, tai nelipa. Taip pat neturi būt per trumpas, nes tada lips (jau išbandžiau tongue.gif ). O suknelei apatinuką dariau aptemptą unsure.gif (nes suknelė aptemptukas), tai doh.gif o siaube, net nežinau ką dabar ir daryt, nes lipa nerealiai verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 08 01, 10:55)
Mano pasijonis yra ne iš kampo, bet kadangi (kaip jau Peperoni rašė) jis nėra per siauras, tai nelipa. Taip pat neturi būt per trumpas, nes tada lips (jau išbandžiau  tongue.gif ). O suknelei apatinuką dariau aptemptą  unsure.gif  (nes suknelė aptemptukas), tai  doh.gif  o siaube, net nežinau ką dabar ir daryt, nes lipa nerealiai  verysad.gif .

jo - kuo aptemčiau - tuo labiau lipa... ax.gif gal pabandyk jį prikabint suknelės apačioje keliose vietose prie viršutinio sluoksnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 08 01, 11:04)
jo - kuo aptemčiau - tuo labiau lipa... ax.gif  gal pabandyk jį prikabint suknelės apačioje keliose vietose prie viršutinio sluoksnio  g.gif

Tai va bandysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 31, 20:38)
pilnu - tusciu kvadrateliu principu neri viena stulpeli su uzmetinu pyneles kilpa ir vel stulpeli su uzmetimu - stai ir "tuscias kvadratelis arna tris stulpelius su vienu uzmetimu - stai ir "pilnas"  biggrin.gif tikiuosi aiskiau: kur nupiesiau paveiksliuke baltas langelis - tuscias, juodas - pilnas
doh.gif keblu bet tikiuosi supratai  cool.gif

dabar pagavau kampa paziurejus dar ir i foto thumbup.gif
Atsakyti
Pradejau nerti sijona ax.gif Jau teko 3 kartus ardyti, gerai,kad pati pradzia buvo...Kaip jus manot, mergaites- ar siulai neperstori? Ir tas siulas, ne kaip siulas , o kaip smulki pynute (nezinau, ar supratot ka turiu minty blush2.gif ) persisukes (kazkas mezge, isarde ir, matyt, todel persisukes) ar tai tures itakos neriniui? Kol kas tiek, kad sunkoka nerti... Mano pradetas sijonas cia
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 07 31, 21:44)
merginos kai jus neriat sijonus, ar neriat nuo viršaus ar apačios  ax.gif  sugalvojau nusinert VS sijoną, tai dabar galvoju nuo ko pradėt...  bigsmile.gif  4u.gif

nuo viršaus, nes yra lengviau pasimieruoti kokią reikia pynelę nusinerti, o po to platini jei reikia smile.gif
Atsakyti
merginos, nebarkit, nes tema perziurejau ir ko iekau neradau... labai noriu a le statkeviciaus tipo sijono merto/megzto moheros ... gal kuri turi pavyzdeli ir schemute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 07 30, 17:28)
na pasirodau ir aš su savo vasarišku nertu sijonuku  ax.gif

user posted image

Labai gražu! thumbup.gif

Gal galima būtų schemutę? smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 08 01, 23:31)
merginos, nebarkit, nes tema perziurejau ir ko iekau neradau... labai noriu a le statkeviciaus tipo sijono merto/megzto moheros ... gal kuri turi pavyzdeli ir schemute? ax.gif

Aš irgi norėčiau, bet kol kas nesutikau niekur... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 08 02, 00:31)

maciau yra tokia tema viskas is moheros
ieskojai ten?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 08 01, 23:31)

o aš pirmą kartą apie tokį sijoną girdžiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti