Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Latina @ 2007 07 17, 09:05)

aciuks.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 14, 13:17)
kryyste,
tikrai grazu ir pasijonis liuks ir siulai blizga, ar cia man akyse mirga? blink.gif
o-pa-pa, as neneriau to sijono, bet riestis nerinys gali del to, kad uzsiaurinai kokia eile. as nerizikuociau, atardyciau ir dar siek tiek laisviau nunerciau is naujo nuo tos vietos, kur pradejo traukti smile.gif nes tikejimasis, kad viskas susitvarkys daziausiai, bent man, nepasiteisina wink.gif

aha, yra toks blizgutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 17, 10:05)

aciu wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 17, 17:35)

Lauksim pasirodant su nauju mezginiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina: 17 liepos 2007 - 19:40
QUOTE(Latina @ 2007 07 17, 21:39)
Lauksim pasirodant su nauju mezginiu mirksiukas.gif

siandien baigineju 3 daliu linini kostiumeli mamai. tai nauju mezginiu dar menesi reike slaukti.. be to macheros vasara imt nesinori kazkaip.. biggrin.gif
Atsakyti
aciu visoms kurios atsiliepe 4u.gif turiu itarima kad gal siulai nelabai tinkami tokiam rasteliui,nes taip ir norisi patempt mezgini nes lyg sutrauktas,zodziu siulai per minksti.O rieciasi tik paskutine eile,kai ja nuneriu ir neriu sekancia tai ta kuri rietesi nebesiriecia,nu vienu zodziu vargas man su tuo sijonuku.Ir labai trumpas gautusi pagal schema,nors as pati mazute bet sijonukas iki puses slaunu tai teko ilginti,kai pabaiksiu gal ir parodysiu nes pirmas darbelis tai oi kaip prisviles verysad.gif sarmata bus turbut ir rodyt wink.gif
Atsakyti
tai gal darei su vienu uzmetimu? as dabar ji dabaigineju, bet man niekas nesiriecia g.gif ir ilgis gausis ties keliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 07 23, 21:54)
tai gal darei su vienu uzmetimu? as dabar ji dabaigineju, bet man niekas nesiriecia  g.gif ir ilgis gausis ties keliais  g.gif

pirmas tris dalis dariau su dviem uzmetimais,bet kai pamaciau kad man geriausiu atveju tik "miniakas" gausis tai ketvirta dali pradejau su trim uzmetimais o paskutines eiles darau su keturiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 07 23, 22:23)
pirmas tris dalis dariau su dviem uzmetimais,bet kai pamaciau kad man geriausiu atveju tik "miniakas" gausis tai ketvirta dali pradejau su trim uzmetimais o paskutines eiles darau su keturiais doh.gif

nu man jau labai idomu kas ten gausis biggrin.gif biggrin.gif
o siulai gal labai ploni pas tave? ar vaselis mazo numerio?
Atsakyti
Skubu pasigirti savo kostiumeliu. jis ka tik baigtas todel tar nespejau isskalbti ir kai kuriuos priedus sutvarkyt pvz juosteles ivert.
user posted image
Atsakyti
na pasirodau ir aš su savo vasarišku nertu sijonuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Olaiva,2007 07 30, 17:28]
na pasirodau ir aš su savo vasarišku nertu sijonuku ax.gif

bigsmile.gif
Man tai labai gražu, bet nesupranti iš kokių siūlų neriat ir kiek reikia tokiam sijonui? 4u.gif
Atsakyti