Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 07 12, 13:34)
labai noreciau paklausti nerejeliu kurios nere VS sijonuka,neriu su 1.75 vaseliu,siulai Limoli 100% medvilne,neriu nelabai standziai,liko is ketvirtos schemos astuanios eiles ir nezinau del kokiu priezasciu man pradejo riestis i virsu krastai verysad.gif gal kam taip buvo atsitike? o gal as cia be reikalo panikuoju,kada nusiners visas issiplaus issiligins viskas bus gerai,neriu tai pirma kart wink.gif

As nusineriau, bet man nesiriete.
Va mano melsvas VS sijonas - gal tik nelabai matosi. http://public.fotki....aukos/6087.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 15 liepos 2007 - 22:12
Aukse7, gražu thumbup.gif 4u.gif

Latina, labai gražus sijonas wub.gif aš norėčiau suknelės su tokiu sijonu, irgi būtent juodos, tik ar matosi nors kiek tas raštas, kai šiaip eini, o ne "išskleidi" to sijono? mastau.gif blush2.gif čia iš moheros, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 15, 16:44)
O cia dar vienas mano sijonukas, tik si karta ilgas ir labai platus blush2.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
FANTASTIKA-toks sijonas -mano svajonė wub.gif
ax.gif užsakymus priimat?
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 16, 06:05)
Aukse7, gražu  thumbup.gif  4u.gif

Latina, labai gražus sijonas wub.gif  aš norėčiau suknelės su tokiu sijonu, irgi būtent juodos, tik ar matosi nors kiek tas raštas, kai šiaip eini, o ne "išskleidi" to sijono? mastau.gif  blush2.gif čia iš moheros, ane?  bigsmile.gif

Ačiū mirksiukas.gif Matosi raštas, nes aš pasijonį dėjau daug trumpesnį, t.y. iki kelių bigsmile.gif Cia is moheros (labai plono siuluko) ir dar dejau silkinį siula, tik sito nesiulau niekam, nes man tas silkinis labai pesasi ir greit issitraukia. reiktu kitoki siuliuka deti.
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 07 16, 06:24)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
FANTASTIKA-toks sijonas -mano svajonė  wub.gif
ax.gif  užsakymus priimat?

Ačiū labai, kaip smagu kad ir kitiems patinka blush2.gif Siaip uzsakymu nepriimu, bet jau vis galvoju ar nereiktu jau pradeti g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyglė @ 2007 07 15, 19:48)
Latina,sijonas fantastiskas,kur galima rast pasiziuret tokiu grozybiu?

Savo dirbiniu foto niekur nesu idejusi, bet labai jau daug turiu, gal kada reiks tuom uzsiimt mirksiukas.gif biggrin.gif Bo tik neseniai pasimokiau kaip is viso reikia kelti foto cia, anksciau to nedariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 16, 12:35)
Ačiū mirksiukas.gif Matosi raštas, nes aš pasijonį dėjau daug trumpesnį, t.y. iki kelių bigsmile.gif Cia is moheros (labai plono siuluko) ir dar dejau silkinį siula, tik sito nesiulau niekam, nes man tas silkinis labai pesasi ir greit issitraukia. reiktu kitoki siuliuka deti.

o kas būtų, jei aš nedėčiau jokio kito siūliuko, tik tą vieną plonytę moherą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 07 15, 23:11)
As nusineriau, bet man nesiriete.
Va mano melsvas VS sijonas - gal tik nelabai matosi. http://public.fotki....aukos/6087.html

Aukse7, labai graziai tavasis atrodo wub.gif
o-pa-pa, as beveik baigiau savaji, tai buvo irgi kad gal 1 ar 2 eiles ant ribos buvo, bet man neriant toliau viskas issitiesino ir problemu nekilo. pasirodyk baigus blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Latina,2007 07 15, 17:44]

PUIKUS!!! Gal galetum schemute (kaip platint)? Please!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 16, 12:27)
o kas būtų, jei aš nedėčiau jokio kito siūliuko, tik tą vieną plonytę moherą? mastau.gif

matai, su kitu siuliuku graziau krenta.
Papildyta:
[quote=kose,2007 07 16, 13:03]
[quote=Latina,2007 07 15, 17:44]
PUIKUS!!! Gal galetum schemute (kaip platint)? Please!!! smile.gif
[/quote]

labai noreciau padeti, deja.. blink.gif platinau kaip man sove i galva, ties tuo labai vargau, kad neissiskirtu labai ir graziai atrodytu. Tai maziau nei puse rasto nunerusi platinau. Ir taip kelis kartus. mirksiukas.gif Gal ka supratai..
Atsakyti
[quote=Latina,2007 07 16, 17:33]

labai noreciau padeti, deja.. blink.gif platinau kaip man sove i galva, ties tuo labai vargau, kad neissiskirtu labai ir graziai atrodytu.

Suprantu, kazkada jaunysteje mezgiau staltiese 5 virbalais ir platinau be schemos (kad didesne gautusi), tai isejo dvigubas saules kliosas... oi, kaip gaila buvo ardyt... smile.gif
Atsakyti
[quote=kose,2007 07 16, 15:50]
[quote=Latina,2007 07 16, 17:33]

labai noreciau padeti, deja.. blink.gif platinau kaip man sove i galva, ties tuo labai vargau, kad neissiskirtu labai ir graziai atrodytu.
Suprantu, kazkada jaunysteje mezgiau staltiese 5 virbalais ir platinau be schemos (kad didesne gautusi), tai isejo dvigubas saules kliosas... oi, kaip gaila buvo ardyt... smile.gif
[/quote]
nu prajuokinai lotuliukas.gif staltiese su dvigubu saules kliosu lotuliukas.gif mandriai tu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 15, 17:44)
user posted image

pasidalink schemute blush2.gif
labai grazus sijonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 16, 19:16)
pasidalink schemute  blush2.gif
labai grazus sijonas  4u.gif

prasau 4u.gif
http://show.7ya.ru/p...?...203867&ob=0