Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(nuosirdi @ 2007 07 09, 19:21)
labai grazu, per kiek laiko nunerei thumbup.gif

Nuosirdi, zinok net neprisimenu, nes pernai nėriau. Bet kadangi kiekviena diena neturiu laiko nerti, tai lyg kiek prisimenu apie mėnesį.

Jo..tas baltas paskutinis sijonukas, tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 10, 16:23)
Nuosirdi, zinok net neprisimenu, nes pernai nėriau. Bet kadangi kiekviena diena neturiu laiko nerti, tai lyg kiek prisimenu apie mėnesį.

Jo..tas baltas paskutinis sijonukas, tai  thumbup.gif  thumbup.gif

vistiek labai greitai, as vis neprisiruosiu, noras begalinis, bet maze dabar vaiksciot pradejo, tai einu is paskos, vis to laiko pritruksta...

VAMI - labai grazios idejos thumbup.gif
Atsakyti
[quote=nuosirdi,2007 07 10, 13:34]
vistiek labai greitai, as vis neprisiruosiu, noras begalinis, bet maze dabar vaiksciot pradejo, tai einu is paskos, vis to laiko pritruksta...

Zinok as vel emiausi nerimo/mezgimo tik kai vaikas paugejo, nes kaip ir tau vis laiko trukdavo, reikdavo paskui begiot biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Latina,2007 07 10, 19:19]
[quote=nuosirdi,2007 07 10, 13:34]

Zinok as vel emiausi nerimo/mezgimo tik kai vaikas paugejo, nes kaip ir tau vis laiko trukdavo, reikdavo paskui begiot biggrin.gif
[/quote]
paguodei tongue.gif nusipirkau siulu, galgi pavyks pradeti, o po to savaime kazkaip mezgasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 07 10, 17:10)
paguodei tongue.gif nusipirkau siulu, galgi pavyks pradeti, o po to savaime kazkaip mezgasi 4u.gif

as tai kai uzsikabliuoju, tai nieko aplink nematau negirdziu lotuliukas.gif ir niekas manes trukdyti negali lotuliukas.gif

Gal kas turi kokiu sijonu, kurie nebutu nerti ar megzti kiauriarasciu? Labai norisi dar koki nusimegzti bigsmile.gif
Atsakyti
Čia mano alia Etro sijonukas smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kryyste, labai thumbup.gif thumbup.gif Man tikrai labai grazus mirksiukas.gif ir labai jaunatviskai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, kryyste, kaip gražuuuu.... wub.gif Ir tas pasijonis kaip puošia mirksiukas.gif
Atsakyti
kryyste** labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
kryyste, super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2007 07 11, 20:27)
Čia mano alia Etro sijonukas smile.gif
user posted image
user posted image

va čia tai super thumbup.gif milijonas pagyrų wub.gif
Atsakyti
grazu, jis labai primena mano patricia pepe sijonuka... g.gif