Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Tęsiam toliau diskusijas... 4u.gif

Sena tema čia 4u.gif
Atsakyti
Aciū už naują temą 4u.gif

Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 20, 14:18)
*Aciū už naują temą  4u.gif

**Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?

*Į sveikatėlę 4u.gif

**Truputį attitrūkus buvau nuo šios temos... gal galit man pasakyt, kuris čia tas taip dažnai minimas Etro sijonas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 06 20, 13:48)
*Į sveikatėlę 4u.gif
**Truputį attitrūkus buvau nuo šios temos... gal galit man pasakyt, kuris čia tas taip dažnai minimas Etro sijonas?  g.gif  blush2.gif

Etro sijonas Man jis kazkaip per retas atrodo, kol kas dar nesigundau jo nerti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 20, 15:11)
Etro sijonas Man jis kazkaip per retas atrodo, kol kas dar nesigundau jo nerti...  schmoll.gif

ai šitas... biggrin.gif doh.gif kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio į jo pavadinimą... smile.gif man jis nelabai... ax.gif na toks labai jau paprastas... ax.gif norisi kažko originalesnio... blush2.gif
Atsakyti
O man Etro sijonas visai nieko, manau vasarai pats tas. Nors dar galiu persigalvoti, nes ir VS sijonas patinka. Tai taip ir mėtausi tarp šių dviejų sijonų g.gif
Atsakyti
Siūlyčiau ETRO nes VS labai jau daug mamyčių mezgė mirksiukas.gif
Man jame visas gražumas ir yra tas, kad labai retas ir gerai matosi margas pamušalas rolleyes.gif toks jaunatviškas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Man tai VS labiau, nors labai jau daug kas nere, tame tarpe ir as ... blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o man nei vs nei etro - nes masinis reiškinys tongue.gif

nesakau, kad jie negražūs, blush2.gif tiesiog labai jau daug kas juos mezgė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 birželio 2007 - 14:41
Pagaliau nauja temelė bigsmile.gif

O aš tai kaip jau rašiau, bandos jausmui pasidaviau. Ale užstrigo tas bandos jausmas, kažko darbai sustojo. Visą dieną SM mirkstu. Varykit mane nert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2007 06 20, 15:22)
Pagaliau nauja temelė  bigsmile.gif

O aš tai kaip jau rašiau, bandos jausmui pasidaviau. Ale užstrigo tas bandos jausmas, kažko darbai sustojo. Visą dieną SM mirkstu. Varykit mane nert  ax.gif

irnesakyk.gif as tai isigudrinau, kaip ir nerti, ir SM sedeti tuo pat metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
senos temos pabaigoje Giedrutia įdėjo savo darbelių foto, bet nerodo nieko, ar tik man vienai? blink.gif

ir dar: pritariu peperoni thumbup.gif aš už originalumą, bent šį tą savo įmesti reikia į kiekvieną modelį.

Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 06 20, 17:41)
irnesakyk.gif as tai isigudrinau, kaip ir nerti, ir SM sedeti tuo pat metu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as ateinu cia, tai man toks noras dirbti uzeina, kad negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti