Tęsiam toliau diskusijas...
Sena tema čia
Aciū už naują temą
Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 20, 14:18)
*Aciū už naują temą
**Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
**Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
*Į sveikatėlę
**Truputį attitrūkus buvau nuo šios temos... gal galit man pasakyt, kuris čia tas taip dažnai minimas Etro sijonas?
QUOTE(Peperoni @ 2007 06 20, 13:48)
*Į sveikatėlę
**Truputį attitrūkus buvau nuo šios temos... gal galit man pasakyt, kuris čia tas taip dažnai minimas Etro sijonas?
Etro sijonas Man jis kazkaip per retas atrodo, kol kas dar nesigundau jo nerti...
QUOTE(Amade @ 2007 06 20, 15:11)
ai šitas... kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio į jo pavadinimą... man jis nelabai... na toks labai jau paprastas... norisi kažko originalesnio...
O man Etro sijonas visai nieko, manau vasarai pats tas. Nors dar galiu persigalvoti, nes ir VS sijonas patinka. Tai taip ir mėtausi tarp šių dviejų sijonų
Siūlyčiau ETRO nes VS labai jau daug mamyčių mezgė
Man jame visas gražumas ir yra tas, kad labai retas ir gerai matosi margas pamušalas toks jaunatviškas gaunasi
Man jame visas gražumas ir yra tas, kad labai retas ir gerai matosi margas pamušalas toks jaunatviškas gaunasi
Man tai VS labiau, nors labai jau daug kas nere, tame tarpe ir as ...
o man nei vs nei etro - nes masinis reiškinys
nesakau, kad jie negražūs, tiesiog labai jau daug kas juos mezgė...
nesakau, kad jie negražūs, tiesiog labai jau daug kas juos mezgė...
Pagaliau nauja temelė
O aš tai kaip jau rašiau, bandos jausmui pasidaviau. Ale užstrigo tas bandos jausmas, kažko darbai sustojo. Visą dieną SM mirkstu. Varykit mane nert
O aš tai kaip jau rašiau, bandos jausmui pasidaviau. Ale užstrigo tas bandos jausmas, kažko darbai sustojo. Visą dieną SM mirkstu. Varykit mane nert
QUOTE(Fanfan @ 2007 06 20, 15:22)
Pagaliau nauja temelė
as tai isigudrinau, kaip ir nerti, ir SM sedeti tuo pat metu
senos temos pabaigoje Giedrutia įdėjo savo darbelių foto, bet nerodo nieko, ar tik man vienai?
ir dar: pritariu peperoni aš už originalumą, bent šį tą savo įmesti reikia į kiekvieną modelį.
Papildyta:
o as ateinu cia, tai man toks noras dirbti uzeina, kad negaliu
ir dar: pritariu peperoni aš už originalumą, bent šį tą savo įmesti reikia į kiekvieną modelį.
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 06 20, 17:41)
as tai isigudrinau, kaip ir nerti, ir SM sedeti tuo pat metu
o as ateinu cia, tai man toks noras dirbti uzeina, kad negaliu