Įkraunama...
Įkraunama...

Surakinamos širdutės

QUOTE(L@umzirgis @ 2008 04 01, 00:25)
mirksiukas.gif  as tai uz tai, kad sirdeles surakinti spynele ir namie laikyti kaip siuvenyra ir prasminga prisiminima,o rakteli  i jura ismesti, kad meiles nieks nesuardytu wub.gif  wub.gif

Idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(L@umzirgis @ 2008 04 01, 00:25)
mirksiukas.gif  as tai uz tai, kad sirdeles surakinti spynele ir namie laikyti kaip siuvenyra ir prasminga prisiminima,o rakteli  i jura ismesti, kad meiles nieks nesuardytu wub.gif  wub.gif

man tai aplamai keista "tradicija". Panašiau į madą, kurią kažkas sugalvojo o kiti kartoja. žinoma variantas laikyti tą spynelę namie jei ji kažką reikškia geriau nei palikti kabėti ant aprūdijusio tilto smile.gif
bet aplamai man tos naujos "tradicijos" ne labai į temą. Jei jau kažką naujo, tai geriau savo sugalvot o ne kopijuot g.gif
Atsakyti
Va cia jau kiekvieno asmenine nuomone nono.gif O man grazu!
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 02, 11:36)
Va cia jau kiekvieno asmenine nuomone  nono.gif  O man grazu!

na taip, aš ir pasakiau savo nuomonę wink.gif
Atsakyti
Musu spynele kabo ant Aleksoto tilto smile.gif
tiesa sakant po vestuviu jos nebuvom aplankyt, tik vaziuodami pro sali matem kad dar kabo tongue.gif
o savatgali ejom i sila pasivaikscioti tai pamatem, kad ant tlto per nemuna laaaabai dayg spynu prikabinta bigsmile.gif
kazkaip anksciau ju nematem g.gif
Atsakyti
o as pamaciau pas savo sesute sirdele su uzrasu jauniesiems ten dar dauk mazu sirduciu ir apacioi spinute ir du rakciukai, tai jau zinau kad sita daikciuka mes turesim ir kabinsim ji 4u.gif
Atsakyti
man labai grazu tos sirdutes, dabar kaip nauja tradicija tapo ,o kas jas turi dovanoti pirslai, ir kada ja turi iteikti? kas ja jau turit papasakokite. smile.gif
Atsakyti
man tai irgi patinka sita nauja tradicija, visai graziai thumbup.gif as tai gavau is kaimo tokia dar senovine bet labai grazia spyna, ant jos graziai isgraviravau musu incialus ir data:) o vestuviu diena ja pakabinsime ant tilto ir rakta ismesime i upe smile.gif
Atsakyti
Cia anglijoje yra tradicija ne sirdutes ar spynutes kabinti,o pasageles.Anot ju nesa laime.Ir per visas vestuves jas dovanoja.
Atsakyti
Na mums su būsimu vyru irgi lb patinka tardicija kabinti spyneles ant tilto... wub.gif Kartą vaikščiojom po Užupį, matėmtiltą, ant kurio daug daug spynučių, ir visai jis neperkrautas atrodo, ir išgraviruota skirtingomis kalbomis, buvo spynelių 2006 m, ir net kelios senesnės... O juk taip smagu būtų ateiti po kokių metų ir pamatyti savo spynelę... wub.gif 4u.gif Svarbu tik kad niekam neužkliūtų jos ir nesugalvotų nukabint...
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2008 08 10, 20:08)
Na mums su būsimu vyru irgi lb patinka tardicija kabinti spyneles ant tilto...  wub.gif  Kartą vaikščiojom po Užupį, matėmtiltą, ant kurio daug daug spynučių, ir visai jis neperkrautas atrodo, ir išgraviruota skirtingomis kalbomis, buvo spynelių 2006 m, ir net kelios senesnės... O juk taip smagu būtų ateiti po kokių metų ir pamatyti savo spynelę...  wub.gif  4u.gif  Svarbu tik kad niekam neužkliūtų jos ir nesugalvotų nukabint...

taigi kabo kol kas -- matyt, kad Uzupis.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad ne i tema, bet neradau cia tokios temos atrodo,tai galvoju cia blush2.gif Norejau paklausti gal zinote kur butu galima isigyti ar uzsisakyti seimos zidinio Klaipėdoje. Nes Klaipedoje nerandu niekur verysad.gif
Atsakyti