Įkraunama...
Įkraunama...

Surakinamos širdutės

O man gražu spynelės ant tiltų.. wub.gif Taip romantiška ir nesuprantu, kodėl jos kažkam trukdo. Na ir kas, kad jų daug prikabina? Tik reikia džiaugtis, daug porų reiškia susituokia ir džiaugiasi vienas kitu.. smile.gif
Mes irgi kabinom savo spynele, tik va turbūt klaidą padarėm, kad dar ant grandinėlės ji buvo pakabinta, tad aišku kažkam patrukdė ir greitai po vestuvių neberadom jos.. verysad.gif Bet kaip miig sakė nueisim per metines ir pakabinsim kitą. Ir jeigu vėl nuims, tai dar viena pakabinsim tongue.gif
Va mūsų nuotrauka prie spynos blush2.gif

http://www.public.fotki.com/Vaidunia/
Atsakyti
O man tai labai šita idėja patiko, be to mūsų krašte dar gal niekas spynų nekabina, bent jau ant to tilto, tai mes tikrai pirmieji spyną pakabinom... ir kabo ji sau laiminga jau ištisus tris mėnesius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg_ita: 17 spalio 2007 - 14:56
Ir mes spynele pakabinim, MB isgirdes apie sia tradicija, labai susizavejo, sako grazu wub.gif Susiradom nedideli tiltuka priemiestyje ir pakabinom. Kitamet, kai grysim atostogo, patikrinsim ar dar kabo, jei ne-pakabinsim nauja wub.gif
Atsakyti
Man taip pat teko matyti daug spynelių ant tilto... smile.gif Patikėkit grožio tikrai jokio nėra... sad.gif
Bet man labai patinka širdelių simbolinė prasmė - tai kad užrakini (užtvirtini) savo meilę ir išmeti raktą į upę... Ir jau niekas jūsų meilės nepavogs... wub.gif
Mes su MB tikrai kabinsim spynelę ant kokio nors tiltuko... smile.gif Ir tikiuosi, kad jos TIKRAI nieks nenukabins... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 09 14, 13:54)
Musu vestuves buvo birzelio men., kadangi pirsliai buvo vilnieciai ant Aleksoto tilto pakabinome nuostabia spynele, kuri ten buvo vienintele, deje.... iskabojo tik gera menesi, kazkam ji patrukde, nebeturime jau spyneles, o taip gaila, beliko tik prisiminimai foto ir CD  verysad.gif

Aleksoto tiltas ir be spynų gražus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytele @ 2007 09 09, 11:51)
kad si tradicija pakankamai sena lietuvoje. jau keli metai visi tas spyneles kabina.. 

lotuliukas.gif keli metai lotuliukas.gif juokas tie keli metai mirksiukas.gif
ir tikrai ne visi kabina schmoll.gif
Atsakyti
Na siaip gal ir grazu prirakinti spineles ant tilto, taciau sis dalykas gali buti traktuojamas kaip chuliganizmas - panasiai, kaip paisymas ant pastato sienu.
Isivaizduokit, atsiras tokia tradicija, po santuokos tarkim, ant katedros sienos uzrasyti savo inicialus. Po keliu metu pagalvokit kaip atrodys katedra.
Tas pats ir su tiltu. Nuo spyneliu pacio tilto tureklu nesimatys. Jau geriau surakintas sirdeles tureti namie, o rakteli ismesti i upeli.
Atsakyti
Man irgi labai patinka si tradicija smile.gif ir per savo vestuves irgi uzkabinsim spyna ant tilto wink.gif
Atsakyti
as buvau vestuvese, kuriose pirsliai nupirke buvo 2 molines sirdutes. Ant tilto jas uzkabino jauniesiem sant kaklo ir susege spyna, viena rakta dave jauniesiems ir jie imete i upe, kita pirslys pasiliko sau. Buvo tikrai grazu, ir filmatorius su kamera graziai pagavo krentanti rakta. Tos sirdutes ir dabar maciau pas buvusius jaunuosius namie ant sienos kabo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Na kiek esu girdejus tai pries dazant tilta ir siaip tas spyneles nupjauna. Tai jau tikrai nenoreciau kad koks diedas imtu ir nupjautu schmoll.gif geriau ir nekabinsim
Atsakyti
Nezinau, as taip pat neapsisprendziu ka daryti del tos spyneles, labai grazu man kai ant tilto uzrakina ir rakta imeta i vandeni, bet jei paskui nupjauna tai tikrai nemalonu g.gif
Imetu foto, man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 03 31, 15:11)
Nezinau, as taip pat neapsisprendziu ka daryti del tos spyneles, labai grazu man kai ant tilto uzrakina ir rakta imeta i vandeni, bet jei paskui nupjauna tai tikrai nemalonu  g.gif
Imetu foto, man labai grazu  wub.gif

Tikrai grazu, bet kaip paskui apmaudu kai grizti o randi nuniokota arba is vis nerandi schmoll.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif as tai uz tai, kad sirdeles surakinti spynele ir namie laikyti kaip siuvenyra ir prasminga prisiminima,o rakteli i jura ismesti, kad meiles nieks nesuardytu wub.gif wub.gif
Atsakyti