o ar seniai tu jas pirkai, butu saunu jei dar ju butu
QUOTE(LadyMonik @ 2007 07 18, 13:11)
Aciu labai, nuostabios eiles
O jum neatrodo, kad tos eilės kiek žiaurokos - apaksi, apkursi - ...brrrr
QUOTE(venzliukas @ 2007 07 31, 12:25)
QUOTE(venzliukas @ 2007 07 31, 12:25)
viskas daroma tik is meiles
QUOTE(venzliukas @ 2007 07 31, 11:25)
Aš savo jaunavedžiams duosiu tokią trumpą priesaiką perskaityt ant tilto:
Jaunojo priesaika:
Vardas, per amžius mes būsim kartu,
Per vasaras, rudenis eisim abu.
Ar džiaugsmas, ar skausmas, - mes būsim dviese,
Mylėsiu aš laimėj, mylėsiu varge.
Jaunosios priesaika:
Vardas, Tu mano mielasis esi,
Esu aš laiminga su tavimi.
Naktim Tavo būsiu,
Tau būsiu diena.
Myliu ir mylėsiu Tave visada.
:hm sakykit del tu sirdeliu ka reikia ismesti i upe rakta ar sirdeles,ir ar tos sirdeles jauniems pasilieka ar reikia ant tilto kabinti, nieko apie tai nezinau o vestuves jau uz 12 dienu :geda2:
QUOTE(natusik @ 2007 08 06, 15:20)
sakykit del tu sirdeliu ka reikia ismesti i upe rakta ar sirdeles,ir ar tos sirdeles jauniems pasilieka ar reikia ant tilto kabinti, nieko apie tai nezinau o vestuves jau uz 12 dienu
Bent jau mums padovanojo sirdeles, turim namie pasikabine
QUOTE(natusik @ 2007 08 06, 14:20)
sakykit del tu sirdeliu ka reikia ismesti i upe rakta ar sirdeles,ir ar tos sirdeles jauniems pasilieka ar reikia ant tilto kabinti, nieko apie tai nezinau o vestuves jau uz 12 dienu
sveikute, sirdeles yra surakinamos ir atiduodamos jauniesiems, o va rakciukas ismetamas i upe (cia atseit, kad jaunuju sirdys visada butu drauge, kad niekada jos neissiskirs)
Vakar nupirkom širdeles su balandžiais, man patiko aprašas:
"Vestuvės tai vyro ir moters sąjunga. Širdžių spynelė sujungia jaunųjų širdis grandine, reiškiančia priklausomybe ir sąjungą tarp dviejų žmonių, o spynelė reiškia vyro ir žmonos sąryšį bei ištikimybę.
Balandžiai simbolizuoja meilę ir ištikimybę, kadangi šie paukščiai poruojasi visam gyvenimui ir kartu rūpinasi savo mažyliais. Du balandžiai simbolizuoja sutuoktinių laimę, ištikimybę ir atsidavimą. te Jūsų šeimą visada lydi neblėstanti meilė, atsidavimas ir ištikimybė vienas kitam bei laimė šeimoje."
"Vestuvės tai vyro ir moters sąjunga. Širdžių spynelė sujungia jaunųjų širdis grandine, reiškiančia priklausomybe ir sąjungą tarp dviejų žmonių, o spynelė reiškia vyro ir žmonos sąryšį bei ištikimybę.
Balandžiai simbolizuoja meilę ir ištikimybę, kadangi šie paukščiai poruojasi visam gyvenimui ir kartu rūpinasi savo mažyliais. Du balandžiai simbolizuoja sutuoktinių laimę, ištikimybę ir atsidavimą. te Jūsų šeimą visada lydi neblėstanti meilė, atsidavimas ir ištikimybė vienas kitam bei laimė šeimoje."
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 09, 10:03)
Vakar nupirkom širdeles su balandžiais, man patiko aprašas:
O kur jūs pirkote??
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 09, 23:01)
O kur jūs pirkote??
Perkūno al. 4 , Kaunas UAB "Vijolina". Tlf: 8~65997668
Gali pažiūrėt čia, kaip jos atrodo:
http://www.sirdziu.l...sisuvenyrai.htm
Man labiau patiktų, kad tos molinės širdutės būtų nudažytos raudonai, bet yra, kaip yra...
Jei rasiau tai pasikartosiu- maciau tas sirdeles pirkt kauno senamiestym kur Vilniaus g. yra interneto kaine ir ten lauke tokia bobulyte suvenyrais prekiauja. kaina-10 Lt. bet man asmeniskai graziau isgraviruot paprasta spynele vardais ir uzkabint ja ant tilto ir palikt, nes sios molines sirdeles nepaliksi