Įkraunama...
Įkraunama...

Surakinamos širdutės

QUOTE(astravi @ 2007 06 23, 18:06)
gal kas zinote,kur Siauliuose siu surakinamu spynuciu yra pirkti?

cia kazkuriam puslapy yra nuoroda i surakinamas sirdutes, tai ai atsidarai ten daug adresu (lietuvos miestuose), kuriuose tai galima isigyti, paziurek pirmuose sio forumo puslapiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Prince,2007 06 22, 09:36]
Turiu namuose zodzisu kai juonieji rakina spynute,o liudinike (pirsliene skaito),galesiu tau i pasta imesi is namu.

Gal ir man butu galima siuos zodzius i tam.jovita@gmail.com
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kur Vilniuje galima surakinamų širdelių nusipirkti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 06 24, 10:40)
Gal kas žinot kur Vilniuje galima surakinamų širdelių nusipirkti  ax.gif  4u.gif

Jei nori,tokiu kur cia pirmam puslapy pavaizduotos,tai jos parsiduoda santuoku rumuose,ten kur pareiskimus priima,o dar ,bet kitokias prastesnes maciau akropoli"balionu saly"
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 06 24, 16:52)
Jei nori,tokiu kur cia pirmam puslapy pavaizduotos,tai jos parsiduoda santuoku rumuose,ten kur pareiskimus priima,o dar ,bet kitokias prastesnes maciau akropoli"balionu saly"

Ačiū už atsakymą, labai padėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 22, 07:36)
Turiu namuose zodzisu kai juonieji rakina spynute,o liudinike (pirsliene skaito),galesiu tau i pasta imesi is namu.

Gal ir man galėtum atsiųst žodžius, kuriuos reikia skaityt, kai jaunieji rakina spynutę?
Būčiau labai dėkinga.
Mano el. paštas: Lelija33@takas.lt
Atsakyti
Prince buk zmogutis ir idek tuos zodzius cia, tiesiai i foruma nes jau labai daug norinciu ax.gif blush2.gif ir tau ir mums bus lengviau ir paprasciau 4u.gif
Atsakyti
O man tos surakinamos spynutes visai nepatiko (bent jau santuoku rumuose parduodamos). Internete jos visai nieko atrodė, buvau nusiteikusi pirkti, bet naturoj - molio gabalas. Jei tokia gaučiau nežinočiau į kurį stalčiu slėpti.. todėl ir pati nesiryžau tokią pirkti.
Nupirkau paprastą tikrą pakabinamą spyną, spynų parduotuvėj. Ant jos galvoju išgraviruot datą, upės pavadinimą ir jaunųjų vardus. Tik dar nesugalvojau ką reiks užrakint. g.gif Iš pradžių norėjau užrakit ir palikt spyną ant tilto, be piršlys sukritikavo, atseit nupjaus kai tvarkys tiltą....
Atsakyti
keturis kartus buvau svocia ir sirduciu nepirkau, o savo rankomis pasiuvau is medziagos ir originalu ir galima pafantazuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(venzliukas @ 2007 06 29, 21:17)
O man tos surakinamos spynutes visai nepatiko (bent jau santuoku rumuose parduodamos). Internete jos visai nieko atrodė, buvau nusiteikusi pirkti, bet naturoj - molio gabalas. Jei tokia gaučiau nežinočiau į kurį stalčiu slėpti.. todėl ir pati nesiryžau tokią pirkti. 
Nupirkau paprastą tikrą pakabinamą spyną, spynų parduotuvėj. Ant jos galvoju išgraviruot datą, upės pavadinimą ir jaunųjų vardus. Tik dar nesugalvojau ką reiks užrakint.  g.gif  Iš pradžių norėjau užrakit ir palikt spyną ant tilto, be piršlys sukritikavo, atseit nupjaus kai tvarkys tiltą....

Visai nebloga mintis su paprasta spyna. Gal jaunieji i vokus gali parasyti kokius laiskus su svajonemis ar dar kuo nors. Paskui ta spyna perkisti per vokus ir uzrakinti
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2007 06 30, 10:42)
Visai nebloga mintis su paprasta spyna. Gal jaunieji i vokus gali parasyti kokius laiskus su svajonemis ar dar kuo nors. Paskui ta spyna perkisti per vokus ir uzrakinti

thumbup.gif drinks_cheers.gif o cia tai super ideja thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galite kuri nors atsiusti zodzius, kuriuos reikia perskaityt pries surakinant sirdutes. Mano e-meilas tam.jovita@gmail.com
Labai aciu
Atsakyti