Įkraunama...
Įkraunama...

Surakinamos širdutės

QUOTE(jolita82 @ 2007 06 21, 17:26)
man buvo kilusi mintis klaipedoj po senamiesti pasivaiksciot, ten aplankyt kelias tautodailininku parduotuves , gal ten rasiu  g.gif  Gal kas jau bandet ieskot???  bigsmile.gif

Klaipedoje yra ju pirkti salone Svajone sausio 15-osios vestuviniu sukneliu salone.
Atsakyti
dekui Prince mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu namuose zodzisu kai juonieji rakina spynute,o liudinike (pirsliene skaito),galesiu tau i pasta imesi is namu.

Man tai vakar liudinke ir nupirko spynute
Atsakyti
aaa matai kaip saunu .. dekui butu labai labaai ax.gif .. o kur tas salonas sausio 15osios gatvje, cia link minijos jau vaziuojant?
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 06 22, 07:38)
aaa matai  kaip  saunu .. dekui  butu  labai  labaai  ax.gif .. o  kur tas salonas sausio  15osios gatvje,  cia link  minijos jau  vaziuojant?

jei zinai kur Trys mmylimos kavine ,per gatve pereini ir saloniukas laiptais i virsu uzlipi,siiap turetu buti kiekviename salone kiek zinau.bet skaiciau kad siame tai yra
Atsakyti
tai cia jau taikos prospektas g.gif zinau ta salona bendrabutyje berods yra.. gal dar ir sausio 15 priklauso ax.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 06 22, 07:41)
tai  cia jau  taikos prospektas  g.gif zinau  ta salona bendrabutyje berods yra.. gal  dar ir sausio  15 priklauso  ax.gif dekui

Taip tenai,bet tiesiai gatve vadinasi taikos pr,bet mes vadiname sausio 15-osios
Atsakyti
aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 22, 08:36)
Turiu namuose zodzisu kai juonieji rakina spynute,o liudinike (pirsliene skaito),galesiu tau i pasta imesi is namu.

Man tai vakar liudinke ir nupirko spynute

gal ir man galetum tuos zodziu atsiusti? margo911us@yahoo.com
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuistukas @ 2007 06 22, 14:01)
gal ir man galetum tuos zodziu atsiusti? margo911us@yahoo.com
aciu  4u.gif

vakare
Atsakyti
graziu zodziu ir as noreciau blush2.gif ax.gif buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif jolita82@gmail.com
Atsakyti
gal kas zinote,kur Siauliuose siu surakinamu spynuciu yra pirkti?
Atsakyti