Įkraunama...
Įkraunama...

Maži niekučiai vestuvių dekorui

o gal kas zinotu kur galima gauti nusipirkti, issinuomoti serveteliu(po to neturesim kur det) , nes kavine tik popierines turi o tokiu per vestuves tikrai nenoriu. gak kokia moterele graziai pasiutu
Atsakyti
o as noriu paklausti kur VLN galima nusipirkti zvakiu, tokiu paprastu bet kad ilgai degtu, pas mus saleje virs musu galvu yra tokios tipo lentyneles, tai noriu ten sudeti zvakes, uzdegti jas kad ilgai degtu, manau bus grazu smile.gif tik beda ta kad nz kur galima pirkti g.gif doh.gif galvojau apie tokias kur i kapus mazas baltas ar raudonas vezame, nuimti baisius dangciukus ir tiesiog tame baltame indelyje palikti, kaip manote? ax.gif
Atsakyti
sakykit kur butu galima isigyti vln grazaus popieriaus stalo kortelems?(su sirdutem ar su kokiu graziu apipavidalinimu)o jus kompu rasot uzrasus ar ranka?pas mane tai sriftas grazus tai galvoju gal ranka rasyt.... g.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad yra sis forumas kaip sauniai jus visos cia ruosiates, nes is artimuju tai as sulaukiu tik keistu zvilgsniu uz tokia ruosa blush2.gif

saunuoles mergytes!
Papildyta:
QUOTE(juniore @ 2008 05 13, 14:40)
o gal kas zinotu kur galima gauti nusipirkti, issinuomoti serveteliu(po to neturesim kur det) , nes kavine tik popierines turi o tokiu per vestuves tikrai nenoriu. gak kokia moterele graziai pasiutu

o kodel? As tai pirkau poperines su ziedeliais, man tai atrodo grazu visai.
Bet zinoma jei pasisiusi ta super saunuole biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 21, 09:39)
sakykit kur butu galima isigyti vln grazaus popieriaus stalo kortelems?(su sirdutem ar  su kokiu graziu apipavidalinimu)o jus kompu rasot uzrasus ar ranka?pas mane tai sriftas grazus tai galvoju gal ranka rasyt.... g.gif

o tu nori pati gaminti taip?
as tai tik galiu kvietimus tau parduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
va musu dekoro detales ir visokios smulkemnos kurias esu suplanavus igyvenditni per vestuves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamullia: 22 gegužės 2008 - 13:12
QUOTE(mamullia @ 2008 05 22, 15:09)
va musu dekoro detales ir visokios smulkemnos  kurias esu suplanavus igyvenditni per vestuves smile.gif

saunuole. super.
Atsakyti
mamulia, o ka darysit su tom "soskemis" biggrin.gif
pasiziurejau tema nuo pradziu... kaip keista skaityti savo pacios rasytas zinutes, kai svente dar tik planavau... bigsmile.gif taip kaip pasiziurejimas i save is sono, kaip atrodziau tuo gyvenimo laikotarpiu, kai planavau tokia svarbia savo gyvenimo svente... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal žinote kas nors kaip išlankstyti va tokias gulbes?
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 05 13, 11:40)

maciau serveteliu,kurios labiau kaip medziagines,bet popierines,ivairiu spalvu ir tokios dideles.
O isisnuomuoti galite,ten kur puosia stalus,kedes ir t.t.pvz...www.svajoniupuota.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu ka turejom per musu vestuves ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanka: 20 birželio 2008 - 17:14
user posted image
Atsakyti
user posted image

Atsakyti