o gal kas zinotu kur galima gauti nusipirkti, issinuomoti serveteliu(po to neturesim kur det) , nes kavine tik popierines turi o tokiu per vestuves tikrai nenoriu. gak kokia moterele graziai pasiutu
o as noriu paklausti kur VLN galima nusipirkti zvakiu, tokiu paprastu bet kad ilgai degtu, pas mus saleje virs musu galvu yra tokios tipo lentyneles, tai noriu ten sudeti zvakes, uzdegti jas kad ilgai degtu, manau bus grazu tik beda ta kad nz kur galima pirkti galvojau apie tokias kur i kapus mazas baltas ar raudonas vezame, nuimti baisius dangciukus ir tiesiog tame baltame indelyje palikti, kaip manote?
sakykit kur butu galima isigyti vln grazaus popieriaus stalo kortelems?(su sirdutem ar su kokiu graziu apipavidalinimu)o jus kompu rasot uzrasus ar ranka?pas mane tai sriftas grazus tai galvoju gal ranka rasyt....
Kaip gerai, kad yra sis forumas kaip sauniai jus visos cia ruosiates, nes is artimuju tai as sulaukiu tik keistu zvilgsniu uz tokia ruosa
saunuoles mergytes!
Papildyta:
o kodel? As tai pirkau poperines su ziedeliais, man tai atrodo grazu visai.
Bet zinoma jei pasisiusi ta super saunuole
Papildyta:
o tu nori pati gaminti taip?
as tai tik galiu kvietimus tau parduoti
saunuoles mergytes!
Papildyta:
QUOTE(juniore @ 2008 05 13, 14:40)
o gal kas zinotu kur galima gauti nusipirkti, issinuomoti serveteliu(po to neturesim kur det) , nes kavine tik popierines turi o tokiu per vestuves tikrai nenoriu. gak kokia moterele graziai pasiutu
o kodel? As tai pirkau poperines su ziedeliais, man tai atrodo grazu visai.
Bet zinoma jei pasisiusi ta super saunuole
Papildyta:
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 21, 09:39)
sakykit kur butu galima isigyti vln grazaus popieriaus stalo kortelems?(su sirdutem ar su kokiu graziu apipavidalinimu)o jus kompu rasot uzrasus ar ranka?pas mane tai sriftas grazus tai galvoju gal ranka rasyt....
o tu nori pati gaminti taip?
as tai tik galiu kvietimus tau parduoti
va musu dekoro detales ir visokios smulkemnos kurias esu suplanavus igyvenditni per vestuves
QUOTE(mamullia @ 2008 05 22, 15:09)
va musu dekoro detales ir visokios smulkemnos kurias esu suplanavus igyvenditni per vestuves
saunuole. super.
gal žinote kas nors kaip išlankstyti va tokias gulbes?
QUOTE(juniore @ 2008 05 13, 11:40)
maciau serveteliu,kurios labiau kaip medziagines,bet popierines,ivairiu spalvu ir tokios dideles.
O isisnuomuoti galite,ten kur puosia stalus,kedes ir t.t.pvz...www.svajoniupuota.lt
Parodysiu ka turejom per musu vestuves