Įkraunama...
Įkraunama...

Maži niekučiai vestuvių dekorui

QUOTE(remisita @ 2007 07 29, 15:39)
man tai atrodo kad cia bus paprasciausiai kietas kartonas panaudotas ir ant pagrindo, to gulbes "kuno" susmeigtos kitos dalys...jos turi buti biskiuka ipjautos kad uzsimautu ant pagrindo ir laikytusi...nezinau ar aiskiai apibudinau, nes pati mzdaug isivaizduoju kaip, bet nzn kaip paaiskinti blush2.gif

Aciu 4u.gif Reiks bandyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip puošiate lubas, ar kabinate girliandas. Ir gal kas žino kaip padaryti širdį, kur virš mūsų kabės su mūsų vardo raidėmis. Gal žinot kaip padaryti iš popieriaus rožyčių galvutes?
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 07 31, 15:13)
Sveikos, kaip puošiate lubas, ar kabinate girliandas. Ir gal kas žino kaip padaryti širdį, kur virš mūsų kabės su mūsų vardo raidėmis. Gal žinot kaip padaryti iš popieriaus rožyčių galvutes?

mums tai niekur nieko neleido klijuoti o lubos lygios ir halogenai jose,tai nera ant ko ka pakabinti unsure.gif tai mes raides darysim uz nugaros,zodziu jos bus ispiestos arba prikabintos kokios lengvutes ant dideliu 2 kelio balionu su svareliais...spausk ant "link" ir ismes tau viska nuo A IKI Z kaip ja issilankstyti
mirksiukas.gif http://images.google...htt...l=en&sa=N

turi gautis tokia :user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 01 rugpjūčio 2007 - 01:50
QUOTE(remisita @ 2007 07 14, 15:00)
Helene bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip grazzzzuuuuuu...kokios stalo korteles!!! wub.gif  o skrynia!!! as irgi tokios noriu, is kur gavai?? bigsmile.gif  bigsmile.gif  as ryt vaziuoju i sendaikciu turgu uz Londono, galvoju gal kanors aptiksiu tokio, tooookia gera minti davei...ziauru wub.gif  wub.gif

Tokiu skryneliu bet kurioje suvenyru parduotuveje rasi, tikrai neproblema.
Be to buna ivairiausiu dydziu smile.gif Cia sakyciau gal per daug didele, buna is vis mazyciu
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 08 01, 10:40)
Tokiu skryneliu bet kurioje suvenyru parduotuveje rasi, tikrai neproblema.
Be to buna ivairiausiu dydziu  smile.gif  Cia sakyciau gal per daug didele, buna is vis mazyciu

ane? bigsmile.gif reikes nuvaryti kai i lt grisiu...nes cia Londone tai kainos bus nenormalios ant tokiu dalyku g.gif antikvaro garbintojai biggrin.gif
dekui jurgaval mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 01, 03:48)

turi gautis tokia :user posted image

Labai grazu, bet kiek darbelio kol viena islankstai. As paziurejus i schema neislankstyciau, man per daug painu.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2007 08 01, 20:24)
Labai grazu, bet kiek darbelio kol viena islankstai. As paziurejus i schema neislankstyciau, man per daug painu.

pabandyk google per images ivesti origami roses, arba paprasciausiai paper roses ir primes visokiausiu...yra ir lengvesniu... ax.gif
Atsakyti
user posted image Man sita labai grazi rozyte wub.gif
Atsakyti
aha, grazi... wub.gif
Atsakyti
Man sales papuosimus pasidaryti padejo drauge, gal kils geru ideju beziurint 4u.gif
http://public.fotki....picture049.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 03 gruodžio 2007 - 15:48
QUOTE(aggate @ 2007 06 30, 13:29)
Vakar ir mes uzsukome i parduotuve,kur balionus pucia,fejerverkus pardavineja...Paziurejome i buteliu apredus,bet kaina tai siek tiek nustebino unsure.gif  30lt uz dvi mazas medziagos skiauteles ax.gif Pasake kaina,padekojome ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:

bigsmile.gif stai toks thumbup.gif Tik jaunosios suknele daug kuklesne buvo lotuliukas.gif

maximoj 20 lt rubeliai tik siek tiek kitoki nei sitie paprastesni
Atsakyti
Primiršta tema, sakau reikia atgaivinti blush2.gif

Stalo papuošimai vestuvėms:

user posted image

user posted image

Jei patiko- užeikita čia:
http://www.supermama...;#entry16327840
Atsakyti