Įkraunama...
Įkraunama...

Maži niekučiai vestuvių dekorui

del balandziu tai dar galiu pasakyt, nes pati pirkau girlianda popierine kai isitraukia balandziai skraidantys pasidaro. pirkau Mandarine balionu parduotuvej, gal koki 3 ar 6 lt kainavo, ir sirdziu girliandu yra.
as jomis planuoju sodybos isore papuosti.
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 29, 13:27)
del balandziu tai dar galiu pasakyt, nes pati pirkau girlianda popierine kai isitraukia balandziai skraidantys pasidaro. pirkau Mandarine balionu parduotuvej, gal koki 3 ar 6 lt kainavo, ir sirdziu girliandu yra.
as jomis planuoju sodybos isore papuosti.

O kur tas Mandarinas?kokiame mieste??as irgi noliuu... unsure.gif smile.gif
Atsakyti
http://www.mandarina...apie-mandarina/
Atsakyti
gala dekui tau ax.gif pasirodo ji Vilniuje...bet gal ir Kaune yra kasnors panasaus... g.gif
Atsakyti
labai mielu papuosimu ir siaip dekoro ne tik vestuvems uzmaciau VLN, tam naujam prekybos centre prie Konarskio gatves. tik nepamenu tikslaus pavadinimo, 1am aukste ta parduotuvele smile.gif
Atsakyti
Vakar ir mes uzsukome i parduotuve,kur balionus pucia,fejerverkus pardavineja...Paziurejome i buteliu apredus,bet kaina tai siek tiek nustebino unsure.gif 30lt uz dvi mazas medziagos skiauteles ax.gif Pasake kaina,padekojome ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(remisita @ 2007 06 23, 19:33)

bigsmile.gif stai toks thumbup.gif Tik jaunosios suknele daug kuklesne buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 30 birželio 2007 - 11:29
QUOTE(aggate @ 2007 06 30, 13:29)
Vakar ir mes uzsukome i parduotuve,kur balionus pucia,fejerverkus pardavineja...Paziurejome i buteliu apredus,bet kaina tai siek tiek nustebino unsure.gif  30lt uz dvi mazas medziagos skiauteles ax.gif Pasake kaina,padekojome ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:

bigsmile.gif stai toks thumbup.gif Tik jaunosios suknele daug kuklesne buvo lotuliukas.gif

barbes rubai krc... blush2.gif as manau galima pasisiusti arba isvis nupiesti kas piesia graziai,ir padaryty ta suknyte is popieriaus uzmaunama tokia irgi smile.gif man 30lt nesigavo papuosti visus butelius tuo zaliu plaushu ir gelytemis
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 30, 13:19)
barbes rubai krc... blush2.gif  as manau galima pasisiusti arba isvis nupiesti kas piesia graziai,ir padaryty ta suknyte is popieriaus uzmaunama tokia irgi smile.gif  man 30lt nesigavo papuosti visus butelius tuo zaliu plaushu ir gelytemis

drinks_cheers.gif taiva doh.gif As irgi pagalvojau,kad jau pats gali pasisiuti,pigiau kainuotu irnesakyk.gif
Aha drinks_cheers.gif Piesti dar daug geriau atrodytu tikriausiai bigsmile.gif wub.gif Rimtas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 06 30, 14:21)
drinks_cheers.gif taiva doh.gif As irgi pagalvojau,kad jau pats gali pasisiuti,pigiau kainuotu irnesakyk.gif
Aha drinks_cheers.gif Piesti dar daug geriau atrodytu tikriausiai bigsmile.gif  wub.gif Rimtas dalykas thumbup.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dar jokio grozio is tu uzmaukslintu rubeliu ant tu buteliu. man tai cirkas nzn.. va kaip remisita su plausu su vynuogem papuose, va cia tai grazu ir originalu! as irgi taip noriu! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 07 03, 00:07)
ir dar jokio grozio is tu uzmaukslintu rubeliu ant tu buteliu. man tai cirkas nzn.. va kaip remisita su plausu su vynuogem papuose, va cia tai grazu ir originalu! as irgi taip noriu!  blush2.gif

na,ne cirkas,o papuosti buteliai tiesiog lotuliukas.gif Man remisitos buteliu papuosimai irgi superiniai wub.gif
Atsakyti
aciu paneles lbai jums uz pagyrimus blush2.gif zinokit tikrai galit legvai pasidaryti pacios,tai nera brangu visai...tas plausas visas maisas(kokiems 30buteliu)kainuoja kokia daugiausia 20lt,plius gelytes urmo bazeje po 10 ar 20 cent,(is krepsio likuciu),o sautuvas su dviem kliju kapsulemis 10lt senukuose kainuoja...(ir dar lieka belekiek visokioms kitokioms dekoracijoms) thumbup.gif
Atsakyti