del balandziu tai dar galiu pasakyt, nes pati pirkau girlianda popierine kai isitraukia balandziai skraidantys pasidaro. pirkau Mandarine balionu parduotuvej, gal koki 3 ar 6 lt kainavo, ir sirdziu girliandu yra.
as jomis planuoju sodybos isore papuosti.
QUOTE(Saleen @ 2007 06 29, 13:27)
del balandziu tai dar galiu pasakyt, nes pati pirkau girlianda popierine kai isitraukia balandziai skraidantys pasidaro. pirkau Mandarine balionu parduotuvej, gal koki 3 ar 6 lt kainavo, ir sirdziu girliandu yra.
O kur tas Mandarinas?kokiame mieste??as irgi noliuu...
Vakar ir mes uzsukome i parduotuve,kur balionus pucia,fejerverkus pardavineja...Paziurejome i buteliu apredus,bet kaina tai siek tiek nustebino 30lt uz dvi mazas medziagos skiauteles Pasake kaina,padekojome ir viskas
Papildyta:
stai toks Tik jaunosios suknele daug kuklesne buvo
Papildyta:
QUOTE(remisita @ 2007 06 23, 19:33)
QUOTE(aggate @ 2007 06 30, 13:29)
Vakar ir mes uzsukome i parduotuve,kur balionus pucia,fejerverkus pardavineja...Paziurejome i buteliu apredus,bet kaina tai siek tiek nustebino 30lt uz dvi mazas medziagos skiauteles Pasake kaina,padekojome ir viskas
Papildyta:
Papildyta:
barbes rubai krc... as manau galima pasisiusti arba isvis nupiesti kas piesia graziai,ir padaryty ta suknyte is popieriaus uzmaunama tokia irgi man 30lt nesigavo papuosti visus butelius tuo zaliu plaushu ir gelytemis
QUOTE(remisita @ 2007 06 30, 13:19)
barbes rubai krc... as manau galima pasisiusti arba isvis nupiesti kas piesia graziai,ir padaryty ta suknyte is popieriaus uzmaunama tokia irgi man 30lt nesigavo papuosti visus butelius tuo zaliu plaushu ir gelytemis
taiva As irgi pagalvojau,kad jau pats gali pasisiuti,pigiau kainuotu
Aha Piesti dar daug geriau atrodytu tikriausiai Rimtas dalykas
QUOTE(aggate @ 2007 06 30, 14:21)
taiva As irgi pagalvojau,kad jau pats gali pasisiuti,pigiau kainuotu
ir dar jokio grozio is tu uzmaukslintu rubeliu ant tu buteliu. man tai cirkas nzn.. va kaip remisita su plausu su vynuogem papuose, va cia tai grazu ir originalu! as irgi taip noriu!
QUOTE(Saleen @ 2007 07 03, 00:07)
ir dar jokio grozio is tu uzmaukslintu rubeliu ant tu buteliu. man tai cirkas nzn.. va kaip remisita su plausu su vynuogem papuose, va cia tai grazu ir originalu! as irgi taip noriu!
na,ne cirkas,o papuosti buteliai tiesiog Man remisitos buteliu papuosimai irgi superiniai
aciu paneles lbai jums uz pagyrimus zinokit tikrai galit legvai pasidaryti pacios,tai nera brangu visai...tas plausas visas maisas(kokiems 30buteliu)kainuoja kokia daugiausia 20lt,plius gelytes urmo bazeje po 10 ar 20 cent,(is krepsio likuciu),o sautuvas su dviem kliju kapsulemis 10lt senukuose kainuoja...(ir dar lieka belekiek visokioms kitokioms dekoracijoms)