Įkraunama...
Įkraunama...

Maži niekučiai vestuvių dekorui

QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 20:10)
oj jau man tos rozines ir dar zydros tai doh.gif  doh.gif jau bloga..smagu ir man kad sutampa nuomones su kazkuo...tu matei mano dekoracijas pacios darytas jau ania? g.gif

sveikutes,
as irgi noreciau pamatyti tavo darytas dekoracijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 06 25, 21:38)
sveikutes,
as irgi noreciau pamatyti tavo darytas dekoracijas  ax.gif

drinks_cheers.gif Aha drinks_cheers.gif Ikelk,remisita wub.gif Parodyk savo grozius wub.gif As galiu patvirtink,kad super visi padaryti dalykeliai thumbup.gif
Atsakyti
ikelk ikelk clap.gif
Atsakyti
na gerai mergaites, ax.gif blush2.gif ikelsiu mamutiskas nuotaukas...paskui teks iskelti,nes labai nesveikai dideles doh.gif aagate,aciukas dar karta blush2.gif
nezinau kokia tvarka kels,bt pirmiausia dejau serveteles,jos mano mylimiausias "shedevras" lotuliukas.gif
toliau kaspinai ant kedziu...(nors jie cia ant saldytuvo rankenos) lotuliukas.gif;
toliau buteliu dekoras;
dar vyno;
zvakutes apjuosiau tokia vielyte is zmulkiu gelyciu ir prisegiau po drugeli,lengva grazu ir nera brangu,vienos zvakes savikaina gavos kokie 4-5lt,desime ant stalo...
kai kurie buteliai dar neapklijuoti gelytemis baltomis...
Papildyta:
na dar galiu idemsti jaunuju taures ir sveciu taures bus papuostos po paprasta balta gelyte...
Papildyta:
o siaip dar turiu daaaug ideju,tai butu tas triju aukstu pyragaiciu sodelis,sokolado fontanas, zalios plaukiojancios zvakutes,aukstos plonos vazos,manau trys bus,ten merksim lelijas...o gal ir ne lelijas dar nzn...ir taip dar milijona dalyku sugalvojus esu...raides ant helio balionu bus(ns neleidzia kabinti ant sienu nieko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 25 birželio 2007 - 23:55
QUOTE(remisita @ 2007 06 26, 01:58)
na gerai mergaites, ax.gif  blush2.gif  ikelsiu mamutiskas nuotaukas...paskui teks iskelti,nes labai nesveikai dideles doh.gif aagate,aciukas dar karta blush2.gif
nezinau kokia tvarka kels,bt pirmiausia dejau serveteles,jos mano mylimiausias "shedevras" lotuliukas.gif
toliau kaspinai ant kedziu...(nors jie cia ant saldytuvo rankenos) lotuliukas.gif;
toliau buteliu dekoras;
dar vyno;
zvakutes apjuosiau tokia vielyte is zmulkiu gelyciu ir prisegiau po drugeli,lengva grazu ir nera brangu,vienos zvakes savikaina gavos kokie 4-5lt,desime ant stalo...
kai kurie buteliai dar neapklijuoti gelytemis baltomis...
Papildyta:
na dar galiu idemsti jaunuju taures ir sveciu taures bus papuostos po paprasta balta gelyte...
Papildyta:
o siaip dar turiu daaaug ideju,tai butu tas triju aukstu pyragaiciu sodelis,sokolado fontanas, zalios plaukiojancios zvakutes,aukstos plonos vazos,manau trys bus,ten merksim lelijas...o gal ir ne lelijas dar nzn...ir taip dar milijona dalyku sugalvojus esu...raides ant helio balionu bus(ns neleidzia kabinti ant sienu nieko)

Na tu cia ir pasistengei!!! drinks_cheers.gif Viskas labai labai grazu!!!
As tai vis noriu prie tokiu smulkmeneliu prieiti, bet pradedu galvoti, kad per anksti... blush2.gif Nors, i mano liniuote paziurejus - jau ir pats laikas apie smulkmenas pradeti galvoti ! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 06 26, 10:30)
Na tu cia ir pasistengei!!! drinks_cheers.gif Viskas labai labai grazu!!!
As tai vis noriu prie tokiu smulkmeneliu prieiti, bet pradedu galvoti, kad per anksti...  blush2.gif Nors, i mano liniuote paziurejus - jau ir pats laikas apie smulkmenas pradeti galvoti !  blink.gif

zinok kuo anksciau prieisi tuo remesne galva bus veliau...nes paskui ir taip atsiras darbu,nori nenori visokiu netiketu... mirksiukas.gif bet labai aciu uz pagyrimus,labai malonu opale blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 26, 09:51)
zinok kuo anksciau prieisi tuo remesne galva bus veliau...nes paskui ir taip atsiras darbu,nori nenori visokiu netiketu... mirksiukas.gif bet labai aciu uz pagyrimus,labai malonu opale blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai karsta.gif Jau tais visais niekuciais geriau apsirupinti is karto rolleyes.gif Mums tikrai uztruko ju gamyba unsure.gif Tai nedelskit,merginos,ir imkites paiesku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 26 birželio 2007 - 08:59
labuka aggate mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
remisitai 10 balų thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
keleta mielu smulkmenu galite paziureti ir siame puslapyje bigsmile.gif

http://www.sododizai...uokstes.lt.html

Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 06 26, 12:34)
remisitai 10 balų thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif

dekui Mamka22, mirksiukas.gif 4u.gif

Agnesaule aciukas ir tau uz nuorodele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 19:18)

va cia tai super ideja remisita!!!!ikalbinesiu savo busimaji del sokio thumbup.gif thumbup.gif bet jis labai drovus tai kazin ar kas iseis verysad.gif verysad.gif
Atsakyti