Įkraunama...
Įkraunama...

Maži niekučiai vestuvių dekorui

QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 19:48)
MB tai supyksta truputi jei labai juokiuosi,matomai del to ir pradejo kompleksuoti...sake nesoks...tai dabar as ji bandau vel is naujo ikalbineti sokti mirksiukas.gif

tai vava, o beto as pagalvojau kad kazkaip smagu kad sveciai kazko sulauks ir is jaunuju prie stalo besedinciu...

drinks_cheers.gif ideja cia tai superine wub.gif Ir isvis tau ir padekoti reikia mirksiukas.gif Nes paskaiciau,kad sokti ketinate kazkaip idomiai,paziurejau ta filmuka,labai patiko wub.gif Ir kazkaip uzkretei tu tuom thumbup.gif 4u.gif Dekui 4u.gif
Vat cia tai grazu wub.gif Mes tokiu zvakidziu prisipirke esame bigsmile.gif
Atsakyti
dar vienas
http://www.youtube.c...h?v=xJupmfHo8k0

bet sita tai kaip kokia Arina varo...

dar vienas
http://www.youtube.c...h?v=lT3SqkKg12E
Papildyta:
ka jau cia man dekoti...matai ne visiisdrysta...tik visiems idomu paziureti,bet as manau kaip idomu paziureti butu po kazkiek metu kai pavaret,ir siaip bet kam parodyti...anukams lotuliukas.gif

vau...kokios idomios zvakide...ten kaip kalija ideta butu ar kas?
Atsakyti
thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Atsakyti
tuos burbulus tai galima 5 uz penkis svarus gauti, as turiu zlius,bet nesitempsiu i nams nes vistiek pas mus sodyboje halogenai ir nepasikabins niekur...bt turiu tipo zibalines lempos-zvakides,tai jos atrodyti turetu thumbup.gif man isvis kas zalia dabar tas grazu lotuliukas.gif
Papildyta:
oj kajp tos citrinos atrodo.ten laimas berots...nu bet nerealiai man patiko...reikes pasidaryti thumbup.gif jau issisaugojau
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 20:05)
tuos burbulus tai galima 5 uz penkis svarus gauti, as turiu zlius,bet nesitempsiu i nams nes vistiek pas mus sodyboje halogenai ir nepasikabins niekur...bt turiu tipo zibalines lempos-zvakides,tai jos atrodyti turetu thumbup.gif  man isvis kas zalia dabar tas grazu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Lietuvoje kainuoja tas burbulas gan nedaug.Lyg 7lt g.gif biggrin.gif Bet man grazu.
O dar graziau man,kai vestuvines spalvos buna balta,geltona ir zalia wub.gif Vat cia musu nuomones labai sutampa,del spalvu thumbup.gif Vienintele nuotaka,kuriai patinka tokios spalvos,kaip man,nes dauguma vis dar renkasi rozine ir balta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 06 25, 21:08)
drinks_cheers.gif Lietuvoje kainuoja tas burbulas gan nedaug.Lyg 7lt g.gif  biggrin.gif Bet man grazu.
O dar graziau man,kai vestuvines spalvos buna balta,geltona ir zalia wub.gif Vat cia musu nuomones labai sutampa,del spalvu thumbup.gif Vienintele nuotaka,kuriai patinka tokios spalvos,kaip man,nes dauguma vis dar renkasi rozine ir balta rolleyes.gif

oj jau man tos rozines ir dar zydros tai doh.gif doh.gif jau bloga..smagu ir man kad sutampa nuomones su kazkuo...tu matei mano dekoracijas pacios darytas jau ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 20:10)
oj jau man tos rozines ir dar zydros tai doh.gif  doh.gif jau bloga..smagu ir man kad sutampa nuomones su kazkuo...tu matei mano dekoracijas pacios darytas jau ania? g.gif

drinks_cheers.gif maciau ir labai patiko thumbup.gif Ypac gera ideja papuosimai ant buteliu thumbup.gif Niekada nebuciau sugalvojusi blush2.gif
Ir ant kedziu labai grazus papuosimai wub.gif Viskas labai patiko wub.gif Auksines rankas turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 06 25, 21:12)
drinks_cheers.gif maciau ir labai patiko thumbup.gif Ypac gera ideja papuosimai ant buteliu thumbup.gif Niekada nebuciau sugalvojusi blush2.gif
Ir ant kedziu labai grazus papuosimai wub.gif Viskas labai patiko wub.gif Auksines rankas turi mirksiukas.gif

as gal ne tiek rankas,kiek fantazija, amno mamcikas aug ten rankomis dirbo, bet kaspinai tai pvz gan greitai daresi,tik plesyti ta organza reikejo ir su ziebtuveliu apdeginome...o butelius tai su kartais klijais ta plausa ir gelytes aplipdem...vien todel kadlabai negraziai man tas plikas butelis atrodo...o tu ne ka blogesnes rankeles turi,visokiu stebuklu skaiciau pridarius esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 20:15)
as gal ne tiek rankas,kiek fantazija, amno mamcikas aug ten rankomis dirbo, bet kaspinai tai pvz gan greitai daresi,tik plesyti ta organza reikejo ir su ziebtuveliu apdeginome...o butelius tai su kartais klijais ta plausa ir gelytes aplipdem...vien todel kadlabai negraziai man tas plikas butelis atrodo...o tu ne ka blogesnes rankeles turi,visokiu stebuklu skaiciau pridarius esi mirksiukas.gif

saunuoles abi su mama mirksiukas.gif Mes su MB dviesia vargome blush2.gif lotuliukas.gif Kazkaip niekas padeti nenorejo verysad.gif O kokius papuosimus baznycioje naudosite? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 06 25, 21:20)
saunuoles abi su mama mirksiukas.gif Mes su MB dviesia vargome blush2.gif  lotuliukas.gif Kazkaip niekas padeti nenorejo verysad.gif O kokius papuosimus baznycioje naudosite? bigsmile.gif

mums irgi niekas nepadejo...MB tai mano tokiais dalykais per prievarta neuzsiimtu doh.gif jam atrodo kaip ir mano teciui,kam cia reikia!kam cia reikia! o kiti is pasones tai galima pagalvoti tik savo upakalius i baliu atnesti nori... doh.gif bet kazkaip nusiraminau,ir nusiteikiau kad tai darau del saves mirksiukas.gif
Papildyta:
oj apie baznycia pamirsau parasyti...zodziu pati as baznycios nepuosiu, rugsejo astunta bus Sv Marijos diena tai sake baznytele ir taip papuos vienuoles,taciau dar dave baznycios dailininkes nr sake galiu pasiskambinti,tai duosim koki simta lituku sake papuos daaar daugiau...tai tikiuosi kad grazu bus,nes labai man patinka mano baznyciuke ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 20:28)
oj apie baznycia pamirsau parasyti...zodziu pati as baznycios nepuosiu, rugsejo astunta bus Sv Marijos diena tai sake baznytele ir taip papuos vienuoles,taciau dar dave baznycios dailininkes nr sake galiu pasiskambinti,tai duosim koki simta lituku sake papuos daaar daugiau...tai tikiuosi kad grazu bus,nes labai man patinka mano baznyciuke ax.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip jums pasiseke wub.gif Kad mums taip butu sutape 4u.gif Butume nemazai sutaupe rolleyes.gif Manau,kad bus tikrai graziai papuosta baznycia 4u.gif Ir manau,kad nebereikes dar kazko prideti ax.gif
Super viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 06 25, 21:40)
bigsmile.gif kaip jums pasiseke wub.gif Kad mums taip butu sutape 4u.gif Butume nemazai sutaupe rolleyes.gif Manau,kad bus tikrai graziai papuosta baznycia 4u.gif Ir manau,kad nebereikes dar kazko prideti ax.gif
Super viskas wub.gif

blush2.gif tikiuosi kad graziai... 4u.gif dekui uz palaikyma aggate
Atsakyti