QUOTE(rimvydele @ 2011 07 04, 21:43)
sakykite, kur pirkote juosteles ant stalo korteliu? kiek reiketu jos pirkti 40 korteliu? tiesiog eina juostele su bantuku
Manau rasite,kur siulai, siuvimo reikmenys... O kiekis priklauso nuo korteles dydzio
QUOTE(mergyte1990 @ 2011 09 02, 13:52)
mielosios patarkit is ko gaminti aukso ziedus kaip dekoracija
is lengvai lankstomu medzio saku,apipurksti auksiniu laku,apipinti gelem ar dekoruoti kaspinu gal ir nusikalbu,bet va sove mintis
QUOTE(mergyte1990 @ 2011 09 02, 12:52)
mielosios patarkit is ko gaminti aukso ziedus kaip dekoracija
sese gamino is putpalascio,lengva,greita ir tikrai graziai atrodys negu is saku.
pasidalinsiu smulkmenomis is savo vestuviu
vietoj ziedu pagalveles
i upe paleisti laiveliai su norais ir svajonemis, jaunieji plaukiojom su valtele, tai labai i tema buvo sitie laiveliai..galetu buti popieriniai lektuveliai..fotografuojant paleisti juos i ora, arba tiesiog sukabinti kazkur..ar islankstyti is popieriaus pauksteliai..
ir taures jauniesiems kelioneje ir ne tik..
dar buvo prie iejimo i apvalius stiklinius indus primesta stikliuku, ipilta vandens ir plaukiojancios zvakutes..romantiska, jauku apsvietima pridave..nerandu foto
taip pat gan jaukiai atrodo geles girliandos- svieciancios lemputes..jos pas mane buvo is tokio reto tinkliuko, pirkau ebay..visai grazu buvo lauke kai pritemo...
vietoj ziedu pagalveles
i upe paleisti laiveliai su norais ir svajonemis, jaunieji plaukiojom su valtele, tai labai i tema buvo sitie laiveliai..galetu buti popieriniai lektuveliai..fotografuojant paleisti juos i ora, arba tiesiog sukabinti kazkur..ar islankstyti is popieriaus pauksteliai..
ir taures jauniesiems kelioneje ir ne tik..
dar buvo prie iejimo i apvalius stiklinius indus primesta stikliuku, ipilta vandens ir plaukiojancios zvakutes..romantiska, jauku apsvietima pridave..nerandu foto
taip pat gan jaukiai atrodo geles girliandos- svieciancios lemputes..jos pas mane buvo is tokio reto tinkliuko, pirkau ebay..visai grazu buvo lauke kai pritemo...
Sveikos, mergaites,
musu vestuviu spalva buvo geltona-balta, nenorejome pompastikos, ieskojome paprastu sprendimu. Todel stalo korteliu laikikliai buvo citrinos, vietoj ziedu pagalveles - paprasta kriaukle
musu vestuviu spalva buvo geltona-balta, nenorejome pompastikos, ieskojome paprastu sprendimu. Todel stalo korteliu laikikliai buvo citrinos, vietoj ziedu pagalveles - paprasta kriaukle
Ar kuri per savo vestuves puošėte svečių taures skirtukais?
Man labai patiko ši idėja, svečiams leido atskirti savo taurę nuo kitų ir dar liko miela vestuvių prisiminimo dovanėlė - kiekvienas taures skirtukas buvo žymimas svečio vardo pirmąją raide
Man labai patiko ši idėja, svečiams leido atskirti savo taurę nuo kitų ir dar liko miela vestuvių prisiminimo dovanėlė - kiekvienas taures skirtukas buvo žymimas svečio vardo pirmąją raide
QUOTE(Neringa Vok @ 2012 04 11, 22:30)
Sveikos! Gal matėte, kur galim įsigyti medžiaginių servetėlių?Ir kokios būtų jų kainos?Dėkinga.
As prikau is eBay, uz 50 medziaginiu serveteliu mokejau 36svarus Siaip tai cia dar pigiai radau