Įkraunama...
Įkraunama...

Maži niekučiai vestuvių dekorui

QUOTE(gude @ 2009 05 01, 09:52)
Turiu klausimuką -
Kurios tuokėtės žiemą - kuo pakeitėt rūtas?
Čia gal biskį  ne  į temą.....bet mano mergaitei pirma komunija, o niekur nėra dar ataugusių rūtų, tik stagarai...

paklauskite pas floristus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2007 06 20, 17:46)
ledo skulpturauser posted image
user posted image
user posted image
dovaneles pamergems  thumbup.gif user posted image
user posted image

thumbup.gif ideja pamergems, tik gaila, kad ne taip jau ir mazai kainuoja, o gal kas nors ka panasaus yra mates Lietuvoj? g.gif
Atsakyti
Mergaitės,

o kur Vilniuje rasti nusipirkti visokiausių smulkmenėlių dekorui? Buvau nuvažiavusi į Shetelig parduotuve, bet ten kažko panašaus į smulkius dekoravimo, floristikos elementus neradau schmoll.gif vien tik puokštės, stambūs žiedeliai... Help!!! 4u.gif
Atsakyti
labutis,gal kas zinot kur galeciau rasti pirkti tortui irankius 4u.gif pirkti
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 05 14, 15:38)

siaip buna ivairiose dekoro parduotuvese (dekoro namai, almidecor, alandeco ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 05 14, 15:38)

mirksiukas.gif
Paziurek didelis pasirinkimas ALan deco C&D style be to visose puodu parduotuvese pilna visokiausiu ir visokiausiu kainu ...
taip kad pirmyn i parduotuves wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 04 10, 22:25)
Sveikos, ideju generatores smile.gif

as ir kazkada forumuose uzmaciau stalo korteliu ideja, ir pabandziau atkratoti smile.gif
pasidaryti, vieni juokai, savikaina irgi juokinga smile.gif

user posted imageJPG, 448x328px, 22 KB (0.02 MB)

isimylejau sita ideja, tik naudoti noriu Rafaelo smile.gif O is ko padarei vielutes?
Atsakyti
Aš galiu įsiterpti wink.gif Bandžiau daryti kaip paveikslėlyje. Vielutės yra senukuose kokios nori wink.gif Nebrangiai kainuoja. Bet man kai susisuko buvo ne taip gražu kaip nuotraukoj, tai patariu nepirkt iš karto visų saldainių wink.gif Aš nusipirkau, bet paskui sudėjau be vielučių šalia korteles, nes tos vielos gadino visa vaizdą.. ax.gif
Atsakyti
Super merginos thumbup.gif
Tokiu geru ideju prisigaudziau ax.gif
Norejau samdytis zmones kad viskuo pasirupintu,bet dabar manau kad pati puikiai pasidarysiu viska g.gif Ypac patiko zvakes plaukiojancios... wub.gif Grazu 4u.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mano draugė savo vestuvėms pirko tokias dėžutes, į kurias ir stalo korteles dėti galima ir saldainius:
http://www.baltibala...ir-jaunasis.htm

O aš pirkau šitas:
http://www.baltibala...rine-kedute.htm

Likome abi patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amliv99: 25 lapkričio 2009 - 21:47
QUOTE(Skinte @ 2009 11 17, 04:16)
Aš galiu įsiterpti wink.gif Bandžiau daryti kaip paveikslėlyje. Vielutės yra senukuose kokios nori wink.gif Nebrangiai kainuoja. Bet man kai susisuko buvo ne taip gražu kaip nuotraukoj, tai patariu nepirkt iš karto visų saldainių wink.gif Aš nusipirkau, bet paskui sudėjau be vielučių šalia korteles, nes tos vielos gadino visa vaizdą..  ax.gif

g.gif o gal reikia tas vielutes ant piestuko ar pagaliuko sukti ,kad gerai lygiai iseitu
Atsakyti