Įkraunama...
Įkraunama...

Opel Corsa

QUOTE(varniuke @ 2011 03 16, 18:12)
Jungiuosi ir aš prie Corsu turėtojų. Savo žalią salotą vairuoju jau treti metai ir .... labai nusivyliau dvejomis durimis ir bendzinu, kurio mašiniukas mieste suvalgo 9 l mažiausiai. Gal kam yra tekę turėti corsą dyzeliuką?

mano dyzeliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2011 03 16, 21:29)
mano dyzeliukas  ax.gif

Na ir kaip, kokie pliusai, minusai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(varniuke @ 2011 03 17, 20:30)
Na ir kaip, kokie pliusai, minusai smile.gif ?

na kuro tai tikrai nedaug ima, variklis 1,7 - bakas 4 litru, nuvaziuoju 7-800 km - ir tai daugiausia mieste maluosi, viskas labai liuks - tik pradejo nervinti netalpi bagazine, vos vaiko sketukas telpa ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuos prie jūsų. Turiu ir aš Corsą. Čiučiut naujesnę - 1999m. 1.0 variklis. Kaip man labai gerai, bet dabar tokios bėdos išlindo kad nežinau kurr dėtis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamour @ 2011 03 23, 19:55)
Sveikos  4u.gif  Jungiuos prie jūsų. Turiu ir aš Corsą. Čiučiut naujesnę - 1999m. 1.0 variklis. Kaip man labai gerai, bet dabar tokios bėdos išlindo kad nežinau kurr dėtis.  doh.gif

kas per bedos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2011 03 24, 21:58)
kas per bedos?  ax.gif

Žodžiu, kažkas su varikliu, uždūsta kažko, ir dar durelės kažkas pasidarė, nebeatsirakina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamour @ 2011 03 27, 16:34)
Žodžiu, kažkas su varikliu, uždūsta kažko, ir dar durelės kažkas pasidarė, nebeatsirakina.  doh.gif

gal bedos su kuro padavimu, o duru neatsirakina spynele ar signalizacija neatrakina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2011 03 27, 16:51)
gal bedos su kuro padavimu, o duru neatsirakina spynele ar signalizacija neatrakina?  ax.gif

Iš pradžių neužsidarė, o paskui moteriškas protas, galvoju užspausiu užtrenksiu gal tada atsidarys... doh.gif O dabar išvis, niekur, nieko, nebeatsirakina,. Pas mane nei centrinio nei signalizacijos nėra smile.gif
Atsakyti
As taip pat jau isigyjau opel corsa 1999 m. 1.7 l ir dyzeli. Ziuresim kiek ims kuro. Kolkas esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Turiu OPEL CORSA 2007 m. 1.2 l.benzinas,esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau patarimų iš vairuotojų blush2.gif
Opel Corsa, 2000m, dyzelis, 1,7l, 42 kW ar Rover 220 SDI, 1997m, 2,0l, 63kW? ax.gif abi valgo po maždaug 4 litrus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 03 spalio 2011 - 16:53
turejau 2007 metu ,dyzeliuka ,tik variklio nepamenu ,nu super masinyte buvo thumbup.gif ,nei gedo kasnors nei ka..ryja nedaug ,pardavem tik todel ,kad buvo dvieju duru ir su mazu leliuku buvo labai nepatogu kai autokedute reikejo kisti i gala...
Atsakyti