ruosiuos ja pirkt
kokie atsiliepimai
QUOTE(vilijandrija @ 2007 03 15, 14:37)
Aš nežinau tokio Opel modelio...
QUOTE(vilijandrija @ 2007 03 15, 14:37)
Tai gal vistiktai CORSA o ne CORA
sorry
per ta skubejima,tikrai opel corsa
per ta skubejima,tikrai opel corsa
QUOTE(Katrin @ 2007 03 19, 15:02)
Isvaizda simpatiska, tik kiek per maza
Taburietka
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 19, 15:17)
Taburietka
ner ko noret
visos tos klases masinos galimos taburetes, tiek fiesta tiek corsa ar dar kas
jei vazines tik mieste, ir tik is tasko A i taska B, pradziai bus gerai
ir vietos parkavimuisi nedaug reikia
kai pramoks vaziuot pirks geresne, pvz tokia minti jau audzia mano drauge, kuri su fiesta kokius 2 menesius vazineja dar tik
Seip na ziurint kam to masiniuko reikes. Jei po mietsa maltis: is namu i darba, is darbo namo na ir parduotuven tai nebloga ekonomiska masinyte, nedidele, parkuoti legviau. Ir detales nera brangios. Bet jei daznai tenka tarp miestu vazinetis, tai saugesnes ir patogesnes yra didesnes masinos.
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 19, 12:17)
Taburietka
aš savo corsa vadinu kibiru mano pirma masina, kuria pirkau UK, dabar jau 10 metu jai, visa nublukus, aplamdyta, o vaziuoja nei karto nereikejo taisyt, kiekviena karta darant technikine meistras (lietuvis ) giria, kad masina vaziuos ir vaziuos dar, nors is isores atrodo nors jau seniai turiu kita masina, o kibiriuko taip ir nepardavinejau
del vaziavimo - kaip ir bet kuri maza masina, mieste gerai, kad ir del parkavimo, bet autostradoj, kur dideli greiciai gal nelabai sutinku su kutvėliukės nuomone
aciu,kad mano masinyte uzstojai
vyras vazineja su minivenu,tai kartais pavazinedavau,su manaja man geriau del tu privalumu,kurie isvardinti,dar daug man reikia pavazinet ,kad apie didesne galvot:rolleyes:
vyras vazineja su minivenu,tai kartais pavazinedavau,su manaja man geriau del tu privalumu,kurie isvardinti,dar daug man reikia pavazinet ,kad apie didesne galvot:rolleyes:
QUOTE(vilijandrija @ 2007 03 25, 08:39)
aciu,kad mano masinyte uzstojai
prašom, nėr už ką