Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas pjūvis:)

Sauni istorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2007 06 20, 10:49)
Istorija gerai aprašyta, su gera humoro doze smile.gif

aha, tik gaila, kad tas humoras tik po 10 metų ateina tongue.gif
Atsakyti
Laba, taburete 4u.gif
va tokios istorijos tai man thumbup.gif , su visokiais ten pastebėjimais apie gruziniškas krūtines ir nirvanas, vyro meškeres rolleyes.gif
Žinom gi visos, kokie ten gerumai operacinių ir kitų dalykų. Bet va tokios istorijos, truputį pagražintos, papuoštos, labai gerai nuteikia.

Žinai, Tavo istorija - tai kaip 10 metų senumo vynas. Žodžiu, super bis.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 06 23, 16:22)
Laba, taburete  4u.gif
va tokios istorijos tai man  thumbup.gif , su visokiais ten pastebėjimais apie gruziniškas krūtines ir nirvanas, vyro meškeres  rolleyes.gif
Žinom gi visos, kokie ten gerumai operacinių ir kitų dalykų. Bet va tokios istorijos, truputį pagražintos, papuoštos, labai gerai nuteikia.

Žinai, Tavo istorija - tai kaip 10 metų senumo vynas. Žodžiu, super  bis.gif

nu ačiū, ačiū,
kam tos gėlės ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi ,taburete ,ir aš ašarytę išspaudžiau ax.gif
Mane taip pat iš pradžių pakankino kokia 15 valandžikių ,o paskui operavo pjūviu per visą pilvą blink.gif Tai kažkuo man mane pačią priminei bigsmile.gif
Atsakyti
kaip gražiai ir šmaikščiai parašyta. turi talenta 4u.gif kaip gera, kad tavo vaikai turi tokią talentingą mamą kaip tu biggrin.gif tikra super thumbup.gif
Atsakyti
Labai graziai parasei savo gimdymo istorija thumbup.gif .Kazkiek ir i manaja panasi biggrin.gif , mane irgi papjove po 12 val gimdymo ir prasymo operuoti unsure.gif aj ir pas mane buvo daktarelis ..tik ne gruziniskos isvaizdos ,o i armena nese labiau biggrin.gif .Skaityt fainai ,bet kaip pagalvoji ka reikejo iskesti ..tai brrrr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 23 birželio 2007 - 22:40
QUOTE(SANTA @ 2007 06 23, 23:37)
Labai graziai parasei savo gimdymo istorija  thumbup.gif .Kazkiek ir i manaja panasi biggrin.gif , mane irgi papjove po 12 val gimdymo ir prasymo operuoti  unsure.gif aj ir pas mane buvo daktarelis ..tik ne gruziniskos isvaizdos ,o i armena nese labiau  biggrin.gif .Skaityt fainai ,bet kaip pagalvoji ka reikejo iskesti ..tai brrrr.

g.gif gal ir į armėną g.gif
bet, kad ne skandinavas, tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai nuotaikingai papasakojai apie toki nelengva gimdyma! thumbup.gif
QUOTE(taburete @ 2007 06 19, 18:01)
Atneša popierius. MB pasirašo. Jam tai kas – papjaus bobą – vis viena burna namie mažiau, meškerėm daugiau liks.

lotuliukas.gif

O siaip vieno dalyko nesupratau, kam pries cezari reikejo kateterio i pusle ir zodno i skandi? blink.gif
Atsakyti
shauniai parasyta thumbup.gif
primena mano gimdyma, tada prasikankinau 20 val. kol pagaliau nuveze operuoti doh.gif
joo juokas pro asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif liuks istorija,rasytojos talentas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 06 25, 16:46)
O siaip vieno dalyko nesupratau, kam pries cezari reikejo kateterio i pusle ir zodno i skandi?  blink.gif

na, kateterį į šlapimo pūslę visada stato prieš operaciją, bet kam reikėjo zondo į skrandį, tai net nežinau, juk ir taip buvau daugiau negu 12 val nevalgius g.gif
Gal dėl to, kad darė pilną narkozę g.gif
O gal norėjo palikti man kuo didesnį įspūdį g.gif
Gal praktikantams rodė, kaip tai daroma doh.gif
Ką ten suprasi tuos medikus smile.gif
Atsakyti