Sauni istorija
QUOTE(cuoliukė @ 2007 06 20, 10:49)
Istorija gerai aprašyta, su gera humoro doze
aha, tik gaila, kad tas humoras tik po 10 metų ateina
Laba, taburete
va tokios istorijos tai man , su visokiais ten pastebėjimais apie gruziniškas krūtines ir nirvanas, vyro meškeres
Žinom gi visos, kokie ten gerumai operacinių ir kitų dalykų. Bet va tokios istorijos, truputį pagražintos, papuoštos, labai gerai nuteikia.
Žinai, Tavo istorija - tai kaip 10 metų senumo vynas. Žodžiu, super
va tokios istorijos tai man , su visokiais ten pastebėjimais apie gruziniškas krūtines ir nirvanas, vyro meškeres
Žinom gi visos, kokie ten gerumai operacinių ir kitų dalykų. Bet va tokios istorijos, truputį pagražintos, papuoštos, labai gerai nuteikia.
QUOTE(naitas @ 2007 06 23, 16:22)
Laba, taburete
nu ačiū, ačiū,
kam tos gėlės
Oi ,taburete ,ir aš ašarytę išspaudžiau
Mane taip pat iš pradžių pakankino kokia 15 valandžikių ,o paskui operavo pjūviu per visą pilvą Tai kažkuo man mane pačią priminei
Mane taip pat iš pradžių pakankino kokia 15 valandžikių ,o paskui operavo pjūviu per visą pilvą Tai kažkuo man mane pačią priminei
kaip gražiai ir šmaikščiai parašyta. turi talenta kaip gera, kad tavo vaikai turi tokią talentingą mamą kaip tu tikra super
Labai graziai parasei savo gimdymo istorija .Kazkiek ir i manaja panasi , mane irgi papjove po 12 val gimdymo ir prasymo operuoti aj ir pas mane buvo daktarelis ..tik ne gruziniskos isvaizdos ,o i armena nese labiau .Skaityt fainai ,bet kaip pagalvoji ka reikejo iskesti ..tai brrrr.
QUOTE(SANTA @ 2007 06 23, 23:37)
Labai graziai parasei savo gimdymo istorija .Kazkiek ir i manaja panasi , mane irgi papjove po 12 val gimdymo ir prasymo operuoti aj ir pas mane buvo daktarelis ..tik ne gruziniskos isvaizdos ,o i armena nese labiau .Skaityt fainai ,bet kaip pagalvoji ka reikejo iskesti ..tai brrrr.
gal ir į armėną
bet, kad ne skandinavas, tai jau tikrai
Labai nuotaikingai papasakojai apie toki nelengva gimdyma!
O siaip vieno dalyko nesupratau, kam pries cezari reikejo kateterio i pusle ir zodno i skandi?
QUOTE(taburete @ 2007 06 19, 18:01)
Atneša popierius. MB pasirašo. Jam tai kas papjaus bobą vis viena burna namie mažiau, meškerėm daugiau liks.
O siaip vieno dalyko nesupratau, kam pries cezari reikejo kateterio i pusle ir zodno i skandi?
shauniai parasyta
primena mano gimdyma, tada prasikankinau 20 val. kol pagaliau nuveze operuoti
joo juokas pro asaras
primena mano gimdyma, tada prasikankinau 20 val. kol pagaliau nuveze operuoti
joo juokas pro asaras
QUOTE(Lolute @ 2007 06 25, 16:46)
na, kateterį į šlapimo pūslę visada stato prieš operaciją, bet kam reikėjo zondo į skrandį, tai net nežinau, juk ir taip buvau daugiau negu 12 val nevalgius
Gal dėl to, kad darė pilną narkozę
O gal norėjo palikti man kuo didesnį įspūdį
Gal praktikantams rodė, kaip tai daroma
Ką ten suprasi tuos medikus