QUOTE(Niurzga @ 2013 10 31, 20:19)
Sakot reiktų trečios gydytojos?
Gydytoja pas kurią šiandien buvome gydo ir treineriais. Pirma gydytoja tai tik nusivaipė apie treinerius išgirdusi, o šiandieninė tai turi ir parduoti ir gali pritaikyti, sako, kad dukrai jie efekto neduos arba jis bus labai mažas. Pas ją per didelis žandikaulio defektas, jis ,,skersas", skirtinguose šonuose skirtingai kandasi, eriau jau didelis defektas abiejose pusėse būtu o dabar vienoje pusėje vienaip, kitoje kitaip, dukra įpratusi viena puse kramtyti, yra ir įprotis apatinę lūpą prikąsti ir miega išsižiojusi perburną kvėpuoja, ir ...tad sąkandis ne tik gilus, bet viršutiniai į priekį įstrižai pasvirę,...na žodžiu aibė visko. na kol kas plokšteles užsakėm, o po plokštelių matysim ką toliau daryt, kol kas tai breketų tikrai nedėsim.
Ir abi gydytojos sako, kad reiktų žandikaulio operacijos - šitos tai tikrai nedarysim, tad po trečios gydytojos nuomonės būtų visai keblu, net jei ji pasakytų priešingai, rezultatas būtų 2:1
Siūlyčiau ir su trečia gydytoja pasikonsultuoti
Aišku kol paauglė tai tikrai gal ir geriau nešioti dabar plokštelę ir susitvarkyti dantis. Man jau 28 metai sąkandis nelygus ir jau net vienas dantis paėjęs į priekį, ir meigu įsižiojus ir kitų problemų yra, viena gydytoja irgi sakė kad tik operacijos reiktų.O breketai taip pat labai nemažai suaugusiam kainuoja. Bet maniškė gydytoja, kuri mane gydo nuo vaikystės, papasakojo apie treinerį, parodė savo vieno paciento nuotraukas ir tikrai negalėjau patikėti kad taip gali padėti tas treineris suaugusiam žmogui
jau tas žmogus net operacijai buvo pasirįžęs bet per pusmetį neįtikėtinai susitvarkė viskas. Dabar ir aš jį įsigijau, bandau priprasti. Tad manau ir jūs tikrai be operacijos apseisit, po plokštelių bandykit treinerį